Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το laptop της υπογραφής και θέλω να αγοράσω μια καλύτερη κάρτα δικτύου διότι αυτή που έχει τώρα δεν υποστηρίζει full HD  streaming. Συγκεκριμένα θέλω να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

να υποστηρίζει Full HD streaming

ταχύτητα 300mbps

dual band 2,4Ghz και 5Ghz

Bluetooth 4.0

Βρήκα αυτή. Είναι καλή μάρκα? Το laptop μου τώρα έχει την Qualcomm Atheros AR9002WB-1NG, η καινούρια θα είναι συμβατή?

Δημοσ.

κοίτα το manual αν αναφέρει upgrade σε κάρτα wlan.

2ον δεν ξέρω αν σε συμφέρει απο amazon.com,κοίταξε σε ευρωπαικό κατάστημα/ebay.co.uk για αγορά.

η μάρκα καλή είναι ΑΛΛΑ πανάκριβη.

Δημοσ.

κοίτα το manual αν αναφέρει upgrade σε κάρτα wlan.

2ον δεν ξέρω αν σε συμφέρει απο amazon.com,κοίταξε σε ευρωπαικό κατάστημα/ebay.co.uk για αγορά.

η μάρκα καλή είναι ΑΛΛΑ πανάκριβη.

manual δεν έχω... Πάντως το έχω ανοίξει το laptop και έχω δει ότι αλλάζει και μάλιστα οι συνδέσεις της μοιάζουν να είναι ίδιες με αυτές της φωτογραφίας αλλά δεν ξέρω αν αρκεί αυτό για να είμαι σίγουρος ότι είναι συμβατή. Όταν λες πανάκριβη? Μπορείς να μου βρεις αν θες μια με ίδια χαρακτηριστικά, καλή μάρκα πιο φτηνή? Επίσης δεν θα την αγόραζα από αυτό το amazon αλλά από το αγγλικό ή το γερμανικό.

Δημοσ.
manual δεν έχω... Πάντως το έχω ανοίξει το laptop και έχω δει ότι αλλάζει και μάλιστα οι συνδέσεις της μοιάζουν να είναι ίδιες με αυτές της φωτογραφίας αλλά δεν ξέρω αν αρκεί αυτό για να είμαι σίγουρος ότι είναι συμβατή. Όταν λες πανάκριβη? Μπορείς να μου βρεις αν θες μια με ίδια χαρακτηριστικά, καλή μάρκα πιο φτηνή? Επίσης δεν θα την αγόραζα από αυτό το amazon αλλά από το αγγλικό ή το γερμανικό.

χαρακτηριστικάLink.png Site: http://www.intel.com/content/www/us/en/wireless-products/centrino-advanced-n-6235.html">6235     αγορά ebay

τώρα αυτό με το Full HD streaming δεν το ξέρω.

Screenshot_87.png

Δημοσ.

θέμα ασυμβατότητας δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις.

η 6235 είναι μέσα σε αυτά που ψάχνεις και οικονομική,η ποιό πάνω κατηγορία πάει ποιό ψηλά!

Δημοσ.

θέμα ασυμβατότητας δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις.

η 6235 είναι μέσα σε αυτά που ψάχνεις και οικονομική,η ποιό πάνω κατηγορία πάει ποιό ψηλά!

Το βλεπω οι ποιο πάνω είναι πιο επαγγελματικές. Εγώ θέλω απλά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα και να μην κολάει στα Full HD βίντεο οπότε με 300mbps μια χαρά θα είναι η 6235. Προφανός αυτή που έχω τώρα κολάει επειδή είναι στα 150mbps. Μια ερώτηση: τι ενοεί bluetooth low energy? Φαντάζομαι αποδίδει το ίδιο σε εμβέλεια και ταχύτητα απλά καταναλώνει λιγότερο εε?
Δημοσ.

Δείτε στην εικόνα, αριστερά είναι η δικιά μου και δεξιά η 6235 που θέλω να αγοράσω. Αν προσέξετε στην δεξιά λείπουν κάποια από τα χρυσά connectors σε σχέση με την αριστερή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι συμβατή?

post-227980-0-46373100-1373807626_thumb.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήρθε σήμερα η κάρτα Intel Centrino Advanve N6235. Κατέβασα κανονικά τους drivers από το site της intel, και έδειξαν να εγκαταστάθηκαν σωστά. Όμως τώρα ενώ το bluetooth δουλεύει κανονικά, το wifi δεν δουλεύει καθόλου δεν αναγνωρίζει την κάρτα τι να κάνω??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

btw ποιο router έχεις?

Ένα netgear αλλά δεν παίζει ρόλο. Δεν δίχνει κανένα κοντινό wifi router σαν να μην έχω συνδέσει προσαρμογέα! Μόνο με ethernet δουλεύει. Δοκίμασα επίσης στο site της intel που έχει ένα τρόπο αυτόματης εύρεσης και ενημέρωσης του συνδεδεμένου προσαρμογέα και δεν τον βρήκε κάν.

Επεξ/σία από Simos805
  • Super Moderators
Δημοσ.

η ερώτηση δεν ήταν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αλλά για το αν θα αξιοποιείς το 5ghz του dual band, δλδ αν δεν υποστηρίζει το router είναι δώρον άδωρον να το υποστηρίζει η κάρτα...

τα windows βλέπουν την κάρτα αλλά η κάρτα δεν βλέπει δίκτυα?

Δημοσ.

η ερώτηση δεν ήταν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αλλά για το αν θα αξιοποιείς το 5ghz του dual band, δλδ αν δεν υποστηρίζει το router είναι δώρον άδωρον να το υποστηρίζει η κάρτα...

τα windows βλέπουν την κάρτα αλλά η κάρτα δεν βλέπει δίκτυα?

Ναι έχει 5Ghz το router μου, αλλά το θέλω και για τα 300mbit ταχύτητα για full HD streaming διότι η παλιά είχε 150mbit και για το bluetooth 4.0 που έχει διότι η παλιά είχε νομίζω 2, κάτι...

Τώρα για το αν τα windows βλέπουν την κάρτα είναι λίγο περίεργο: ως wifi δεν την βλέπουν καθόλου. Δηλαδή αν δεν έχω συνδέσει ethernet το εικονίδιο του internet δίπλα στο ρολόι έχει ένα κόκκινο Χ, και όταν πηγαίνω στη διαχείριση συσκευών έχει με κίτρινο θαυμαστικό μια συσκευή με όνομα Ελεγκτής δικτύου της οποίας δεν μπορεί να βρει driver. Παρόλα αυτά το bluetooth δουλεύει απ' όσο το είδα. Βέβαια δεν τσέκαρα ταχύτητες κλπ μήπως απλά υπολειτουργεί, πάντως συνδέθηκε με το κινητό μου και με το ακουστικό bluetooth που έχω. Έχεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατή με το σύστημα και να την αγόρασα άδικα?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω, από την στιγμή που την δέχεται κι την έχεις τοποθετήσει σωστά, λογικά θα είναι θέμα drivers...

Δημοσ.

δεν νομίζω, από την στιγμή που την δέχεται κι την έχεις τοποθετήσει σωστά, λογικά θα είναι θέμα drivers...

Και που μπορώ να τους βρω? Αφού τους κατέβασα κανονικά από το site της intel και έλεγε ότι είναι ακριβώς για τη συγκεκριμένη κάρτα για windows 8 64 bit και μάλιστα κατέβασα και το αρχείο που λέει ότι είναι μόνο driver και τα υπόλοιπα πού είναι διάφορα εργαλεία για εύρεση κοντινών δικτύων κλπ. Τι άλλο να κάνω?? Επίσης δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά όταν δοκίμασα στο site της intel την αυτόματη εύρεση και εγκατάσταση της κάρτας δεν βρήκε την κάρτα αλλά βρήκε την θύρα ethernet ως μη συμβατή συσκευή. Και όταν πηγαίνω στην αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου των windows μου βρίσκει ως πρόβλημα ότι δεν έχω συνδέσει καλώδιο ethernet σαν να νομίζει ότι η μόνη σύνδεση internet είναι η ethernet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...