nikoszatse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, Αγοράζω ελληνικά Facebook Pages με 10,000-40,000 Likes
nikoszatse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 όχι δεν είναι, δεν λέω να αγοράσω Like που είναι παράνομο , αλλά το page ολόκληρο που έχει φτιάξει κάποιος.
forgotten Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 απο οτι ειχα προσφορα ειχαν κοστολογησει 20c τα 100member οποτε μην περιμενεις και λεφτα και αυτοι το κερδος τους θενε
nikoszatse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 για να πω τιμή θέλω να ξέρω: πόσα Like έχει το Page, τι κοινό έχει , ηλικίες, από ποια πόλη και αν έχει γίνει ποτέ spam από κάποιο site ή blog απο οτι ειχα προσφορα ειχαν κοστολογησει 20c τα 100member οποτε μην περιμενεις και λεφτα και αυτοι το κερδος τους θενε εγώ δίνω 35c τα 100member
forgotten Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 μαλλον θα παει για κλειδωμα το τopic μια και θα πρεπε να το βαλεις αγγελια ,οπως και να χει εγω δεν θα δινα ποτε page μου γιατι τα members δεν ειναι χρηματα....
isay Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, Αγοράζω ελληνικά Facebook Pages με 10,000-40,000 Likes offtopic αλλά σχετικό Με ερωτήματα σαν το παραπάνω ελπίζω μερικοί να καταλάβουν γιατί υπάρχουν groups με ηλίθιους τίτλους που σου λένε να κάνεις like. Εν ολίγοις κάποιοι μαζεύουν likes (αυτό λέγεται likes farming) και μετά πουλάνε τις σελίδες σε επιτήδειους που σας φλομώνουν στις διαφημίσεις και το spam. Την επόμενη φορά που θα δείτε groups τύπου «όποιος αγαπά τα ζωα να κάνει like», «όποιος λεει οχι στο μνημόνιο να κάνει like», «οχι στη λαθρομετανάστευση κανε Like», «σε όποιον αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθη να κάνει Like», κλπ τώρα καταλαβαίνει οτι πέφτει θύμα κάποιου εξυπνάκια. Οποιος θελει αναλυση, να ρίξει μια ματιά στο παρακάτω http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/2013/07/like-farming-facebook.html 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα