Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι δεν είναι, δεν λέω να αγοράσω Like  που είναι παράνομο , αλλά το page ολόκληρο που έχει  φτιάξει κάποιος.

Δημοσ.

απο οτι ειχα προσφορα ειχαν κοστολογησει 20c τα 100member οποτε μην περιμενεις και λεφτα και αυτοι το κερδος τους θενε ;)

Δημοσ.

για να πω τιμή θέλω να ξέρω: 

πόσα Like έχει το Page, 

τι κοινό έχει , ηλικίες, από ποια πόλη 

και αν έχει γίνει ποτέ spam από κάποιο site ή  blog

απο οτι ειχα προσφορα ειχαν κοστολογησει 20c τα 100member οποτε μην περιμενεις και λεφτα και αυτοι το κερδος τους θενε ;)

εγώ δίνω 35c τα 100member

Δημοσ.

μαλλον θα παει για κλειδωμα το τopic μια και θα πρεπε να το βαλεις αγγελια  ,οπως και να χει  εγω δεν θα δινα ποτε page μου γιατι τα members δεν ειναι χρηματα....

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Αγοράζω ελληνικά Facebook Pages με 10,000-40,000 Likes

offtopic αλλά σχετικό

Με ερωτήματα σαν το παραπάνω ελπίζω μερικοί να καταλάβουν γιατί υπάρχουν groups με ηλίθιους τίτλους που σου λένε να κάνεις like. Εν ολίγοις κάποιοι μαζεύουν likes (αυτό λέγεται likes farming) και μετά πουλάνε τις σελίδες σε επιτήδειους που σας φλομώνουν στις διαφημίσεις και το spam.

Την επόμενη φορά που θα δείτε groups τύπου «όποιος αγαπά τα ζωα να κάνει like», «όποιος λεει οχι στο μνημόνιο να κάνει like», «οχι στη λαθρομετανάστευση κανε Like», «σε όποιον αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθη να κάνει Like», κλπ τώρα καταλαβαίνει οτι πέφτει θύμα κάποιου εξυπνάκια.

Οποιος θελει αναλυση, να ρίξει μια ματιά στο παρακάτω

http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/2013/07/like-farming-facebook.html

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...