xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 εχθες ημερα κυριακη εβαλα 200 ευρω μεσα σε μια DEBIT CARD (MASTERCARD) στην eurobank.σημερα κατα τις 13:00 προσπαθησα να αγορασω μια μπλουζα (των 60 ευρω)απο το εν λογω καταστημα και μου στελνουν e-mail το ακολουθο.τα κανω ολα σωστα αλλα δεν ξερω τι φταιει. Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason: Your card has been declined. Common reasons: • You entered your security code or card details incorrectly • You have insufficient funds in your bank account • You supplied an issue number when one was not required • Payment was referred by your card issuer • You selected the wrong currency (No TIDs for Solo and EUR)
makfil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τα χρήματα δεν τα έβαλες στην κάρτα, αφού είναι χρεωστική, αλλά στο λογαριασμό σου. Το πιθανότερο είναι ότι τα χρήματα που έβαλες χθες μπαίνουν σήμερα στο λογαριασμό σου και την ώρα της παραγγελίας, μάλλον, δεν είχαν μπει. 1
xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τα χρήματα δεν τα έβαλες στην κάρτα, αφού είναι χρεωστική, αλλά στο λογαριασμό σου. Το πιθανότερο είναι ότι τα χρήματα που έβαλες χθες μπαίνουν σήμερα στο λογαριασμό σου και την ώρα της παραγγελίας, μάλλον, δεν είχαν μπει. δεν θα επρεπε να ειχαν μπει μεχρι τωρα ; τα εβαλα χτες στις 19:00 και κατι ακομη, τι ειναι το λογιστικο υπολοιπο ; και ι το διαθεσιμο υπολοιπο ; γιατι το λογιστικο ειναι μερικα ευρω περισσοτερα
makfil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Οι πράξεις που κάνουμε, από την ΠΑ το μεσημέρι μέχρι την ΚΥ το βράδυ, λογίζονται τη ΔΕ, θεωρητικά, το πρωί. Στη θέση σου θα επικοινωνούσα με την τραπεζα (εάν έχεις ebanking το κάνεις από το σπίτι σου) και θα έλεγχα το υπόλοιπο του λογαριασμού μου. Το λογιστικό είναι αυτό που έχεις ή έχουν καταθέσει στο λογαριασμό σου και διαθέσιμο αυτό που μπορείς να διαχειριστείς τη συγκεκριμένη στιγμή. Πχ μπορεί ν α έχεις καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό σου μέσω άλλης τράπεζας ή να έχεις καταθε΄σει επιταγή. Και τα δύο αυτά ποσά δεν λογίζονται την ίδια στιγμή στο λογαριασμό αλλά μετά από κάποιες μέρες (3-5). Ενώ αν είχες κάνει μεταφορά από ένα λογαριασμό σε άλλο, μέσω ebanking, ή κατάθεση στην τράπεζά σου, ο λογαριασμός πιστώνεται αμέσως.
Porg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Η συγκεκριμένη κάρτα 99% δεν είναι για συναλλαγές στο internet
xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Η συγκεκριμένη κάρτα 99% δεν είναι για συναλλαγές στο internet αυτο δεν ισχυει αφου εχω αγορασει πολλες φορες απο το amazon
Porg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Αν το υπόλοιπο ήταν επαρκές κατα τη διάρκεια της συναλλαγής τότε η λάθος στοιχεία έδωσες ή δεν τη δέχεται το συγκεκριμένο κατάστημα.Εγώ τη συγκεκριμένη τη δοκίμασα σε 2-3 site και δεν μου τη δέχτηκε. Δοκίμασε να τη συνδέσεις με paypal και κάνε απο εκεί τη συναλλαγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα