funbreaker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μόλις παρατήρηρσα πως σε ένα σημείο στην πλάτη μάλλον δεν πήγε πολυ αντηλιακό και κοκκίνισε και πονάει λίγο. Υπάρχει κάτι να βάλω για να αποτρέψω το ξεφλούδισμα?
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 και η nivea η κλασικη κανει.γενικα οτι ενυδατικο βρεις ριχτο.και μην τσιγκουνευτεις.
Pa0ki Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 proderm φλόκια Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! 1
funbreaker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Bepanthol! Έβαλα απ αυτήν. Ελπίζω να αποτρέψει το ξεφλούδισμα και απλά να μην το παρατείνει χρονικά, γιατί αυτό είχα πάθει παλιότερα που είχα ξαναπροσπαθήσει να το αποτρέψω με ενυδατική.
agrio.imeros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ρε συ τα μυαλά μας πονάνε όχι τα εγκαύματα. Δροσερά ντουζ, καλό στέγνωμα με καθαρή πετσέτα χωρίςτρίψιμο , επάλειψη - όχι μασάζ - με Bepanthol ή μεκανένα καλύτερο γαλάκτωμα (αλόης, καλεντούλας κτλ)και εννοείτε αποφεύγεις ήλιο.Μπάνια το απόγευμα.Στο κρεβάτι όσο μπορείς όχι ανάσκελα. Περαστικά. 4
archsatan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Φετινος παθων, το καλυτερο αποτελεσμα το ειδα με τη φλογκο την κοκκινη που εχει αλοη μεσα. Εβαζα και μπεπανθολ τη μπλε, την οποια διατηρουσα στο ψυγειο για καλυτερο καταπραυντικο αποτελεσμα.
trouFaki Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Έβαλα απ αυτήν. Ελπίζω να αποτρέψει το ξεφλούδισμα και απλά να μην το παρατείνει χρονικά, γιατί αυτό είχα πάθει παλιότερα που είχα ξαναπροσπαθήσει να το αποτρέψω με ενυδατική. θέλει να βάζεις συνέχεια, όχι μια φορά. διάβασε τις οδηγίες. νομίζω 3 φορές την ημέρα. εγώ που έχω λευκή επιδερμίδα πάντως και καίγομαι εύκολα, βάζω από αυτήν και δεν ξεφλουδίζω. ειδικά άμα την έχεις στο ψυγείο, παγώνει και ανακουφίζει τρομερά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα