Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 δεν σου έγραψε φυσιοθεραπείες; μονο φάρμακα; είχα και εγώ πόνο στη μέση, η ορθοπεδικός με έστειλε για μαγνητική, όπου ήταν μυϊκό το θέμα, πήγα σε ένα κέντρο αποκατάστασης και έκανα κάτι ασκήσεις για ενδυνάμωση των συγκεκριμένων μυών. Tώρα είναι πολύ καλύτερα
funbreaker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αν σε ποναει πολυ παρτα, αν αντέχεις τον πόνο καλλιτερα μην τα πάρεις, αναλγητικά ειναι δεν θα σου προσφέρουν κάτι παραπάνω, ουτε θα ξεπερασεις το πρόβλημα πιο γρήγορα. Το BIOFENAC περιέχει ασεκλοφενάκη, ένα φάρμακο της κατηγορίας των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών. Το φάρμακο αυτό είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες με πρόσθετες αναλγητικές ιδιότητες. Πηγή: www.galinos.gr Απ ότι λέει εδώ δεν είναιο μόνο αναλγητικά. δεν σου έγραψε φυσιοθεραπείες; μονο φάρμακα; είχα και εγώ πόνο στη μέση, η ορθοπεδικός με έστειλε για μαγνητική, όπου ήταν μυϊκό το θέμα, πήγα σε ένα κέντρο αποκατάστασης και έκανα κάτι ασκήσεις για ενδυνάμωση των συγκεκριμένων μυών. Tώρα είναι πολύ καλύτερα Όχι, ίσως επειδή δεν έχω σοβαρό πρόβλημα. Δεν θα το όριζα καν σαν πόνο αλλά σαν ενόχληση που απλά δεν περνάει εδώ και ένα μήνα.
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 90% αυτά τα πράγματα είναι μυικά. Παιδιά κάντε και κανένα και ραχιαίο. funbreaker πάρε κανένα αντιφλεγμονώδες. Ένα voltaren διάλλυμα ή loxitan . Όχι εξωτερική χρήση. Αν το θέμα είναι ένα μήνα , πάρε αντιφλεγμονώδες.Μια εβδομάδα. Αν δεν περάσει πήγαινε γιατρό.
funbreaker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) 90% αυτά τα πράγματα είναι μυικά. Παιδιά κάντε και κανένα και ραχιαίο. funbreaker πάρε κανένα αντιφλεγμονώδες. Ένα voltaren διάλλυμα ή loxitan . Όχι εξωτερική χρήση. Αν το θέμα είναι ένα μήνα , πάρε αντιφλεγμονώδες.Μια εβδομάδα. Αν δεν περάσει πήγαινε γιατρό. Ρε φίλε 2-3 ποστ πιο πάνω αναφέρω πως πήγα στον γιατρό και μου έδωσε αντιφλεγμονώδη... Ως προς τους ραχιαίους, όποτε έχω κάνει στην ζωή μου (σπάνια) ένιωθα ενόχληση και φθορά στην μέση οπότε και δεν έκανα ποτέ για να την προστατεύσω. Δεν ξέρω τελικά αν κάνοντας ραχιαίους ενδυνάμωνα την μέση μου ή απόκτούσα πρόβλημα πολύ νωρίτερα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2013 από funbreaker
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Προστατεύεις τη μέση σου.καντους.Brainfart συμβαίνει και στους καλύτερους
funbreaker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Προστατεύεις τη μέση σου.καντους.Brainfart συμβαίνει και στους καλύτερους Από εδώ και πέρα θα κάνω, και θα ψάξω και τίποτα άλλες ασκήσεις, αρκεί να περάσει πρώτα αυτό που έπαθα.
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ε άμα περάσει με αντιφλεγμονώδη δεν ηταν τίποτα τραγικό
saya Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αυτο που κανουμε και ιατρικες γνωματευσεις μεσω πισι πολυ μου αρεσει..
funbreaker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αυτο που κανουμε και ιατρικες γνωματευσεις μεσω πισι πολυ μου αρεσει.. Ε καλά δεν κάνουμε και γνωματεύσεις αλλά μια ανταλλαγή εμπειριών και συμβουλών κακό δεν κάνει. Είναι αυτονόητο ότι προέχουν οι συμβουλές του γιατρού. 1
saya Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Παντως στην πραγματικη ζωη το να παριστανεις τον γιατρο ενω δεν εισαι ειναι αντιποιηση επαγγελματος. Εδω μπαινει ο καθενας και λεει αυτο πρεπει να ειναι , παρε αυτο , κανε το αλλο..
funbreaker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ε κοίτα σε άλλο thread ρωτάω και για το πως να φτιάξω το καζανάκι κι αυτοί που μου απαντάνε κάνουν αντιποίηση του επαγγέλματος του υδραυλικού. Στα threads με τα τεχνικά προβλήματα υπολογιστών κάνουμε αντιποίηση επαγγέλματος των τεχνικών αλλά δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε αυτή την λογική. Προφανώς και αν δεν μπορώ να κάνω μόνος μου κάτι θα φωνάξω τεχνικό και προφανώς η υγεία είναι ακόμα πιο σημαντική οπότε πρέπει να ρωτάμε σχετικά άμεσα τον γιατρό αλλά και μια εμπειρία από κάποιον άλλον που είχε κάτι παρόμοιο κακό δεν κάνει. Τα forums γι αυτό υπάρχουν εξάλλου. 1
michael92 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Έχεις λίπος στη μέση; (aka καπούλια) Δεν εννοώ να είναι εμφανές, αν μπορείς να το πιάσεις χωρίς να πιάνεις κόκαλο, τότε μάλλον αυτό πιέζει την μέση όταν κάνεις απότομες κινήσεις, ειδικά άμα τρέχεις πολύ.
bosei Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Έχεις λίπος στη μέση; (aka καπούλια) Δεν εννοώ να είναι εμφανές, αν μπορείς να το πιάσεις χωρίς να πιάνεις κόκαλο, τότε μάλλον αυτό πιέζει την μέση όταν κάνεις απότομες κινήσεις, ειδικά άμα τρέχεις πολύ. Φίλε το σκότωσες...όταν δεν ξέρουμε κάτι καλύτερα να μην γράφουμε. Εντωμεταξύ το παλικάρι έχει πάει ήδη σε γιατρό...
funbreaker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Έχεις λίπος στη μέση; (aka καπούλια) Δεν εννοώ να είναι εμφανές, αν μπορείς να το πιάσεις χωρίς να πιάνεις κόκαλο, τότε μάλλον αυτό πιέζει την μέση όταν κάνεις απότομες κινήσεις, ειδικά άμα τρέχεις πολύ. χμ πρώτη φορά το ακούω αυτό και δεν το πολυέπιασα, έχω στα φυσιολογικά πλαίσια, εξήγησε αν θες.
michael92 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Φίλε το σκότωσες...όταν δεν ξέρουμε κάτι καλύτερα να μην γράφουμε. Εντωμεταξύ το παλικάρι έχει πάει ήδη σε γιατρό... Τι ακριβώς σκότωσα; Όταν κάποτε είχα βάλει παραπανήσια κιλά απότομα (στις πανελλήνιες καμιά 15αριά) με πίεζε το λίπος την μέση όταν έτρεχα πολύ. Μιλάω ως παθών. Επίσης πολλοί γιατροί θα σου πούνε ότι πρέπει να χάσεις κιλά αν έχεις πρόβλημα με την μέση. χμ πρώτη φορά το ακούω αυτό και δεν το πολυέπιασα, έχω στα φυσιολογικά πλαίσια, εξήγησε αν θες. Έχει να κάνει με το ποσοστό λίπους αλλά κυρίως με το πως το κατανέμει ο οργανισμός. Δηλαδή μπορεί να έχεις φυσιολογικό βάρος και να έχεις λίπος συγκεντρωμένο εκεί και να πρέπει να μειώσεις το λίπος σου για να μην έχεις προβλήματα αργότερα. Φυσικά μπορεί να μην έχεις θέμα και να φταίει καθαρά η υπερπροπόνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα