Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Έχει πάθει κανείς τίποτα παρόμοιο? Μου φαίνεται πολύ παράξενο και αρχίζω να αμφιβάλλω αν είναι από το τρέξιμο τελικά. Πέρα από τις αρχικές ενοχλήσεις στην μέση δηλαδή στις ώρες έξαρσης νιώθω έναν πόνο και στην πλάτη που φτάνει μέχρι και τον αυχένα. σου έγραψα πριν, παρομοιο πονο ειχα, νομιζα ότι ήταν κάποιο νευρο, ακομα και για κοιλη σκεφτομουν, η ορθοπεδικος μου έγραφε φυσιοθεραπείες (μασαζ) όπου για ενα διαστημα ήμουν καλύτερα μετά παλι τα ίδια, την 4η φορά που πήγα μου εγραψε μαγνητική οπου φάνηκε ότι ήταν μυικό το θέμα, μετά πήγα με την γνωματευση σε ενα κεντρο αποκατάστασης όπου εκανα κάτι ασκήσεις και συνεχίζω να τις κάνω και μόνος μου κ εχω δει βελτίωση. Για μένα φαρμακα (αντιφλεγμονώδη, μυοχαλαρωτικα, αλοιφές) και το μασαζ δεν είχαν καμια σοβαρή δράση και είχα τον πόνο σχεδόν ενα χρόνο. Μόνο με τις ασκήσεις ειδα βελτίωση, στη μέση υπάρχουν παρα πολλοί μικροί μυς που ειναι δύσκολο να τους γυμνάσεις χωρις να ξέρεις ακριβώς ποιες ασκήσεις χρειάζονται, αν κάνεις απλά ραχιαιους μάλλον δεν προκειται να κάνεις τιποτα, εκανα παρα πολλούς στο γυμναστήριο και γινόμουν χειρότερα. Ελπίζω αυτον τον καιρό να μην τρέχεις γιατι οι κραδασμοί επιβαρύνουν τη μέση, κανα κολύμπι πιστεύω ότι ειναι καλύτερο. Αυτο ειναι ενα απο τα όργανα που έκανα ασκήσεις
funbreaker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Έχω μπλέξει για τα καλά απ ότι κατάλαβα. Όχι φυσικά δεν τρέχω ούτε κάνω τίποτα. Μια φορά την παθαίνει κανείς. Προβλέπω να ταλαιπωρούμαι καιρο...
Donalhioy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Έχω μπλέξει για τα καλά απ ότι κατάλαβα. Όχι φυσικά δεν τρέχω ούτε κάνω τίποτα. Μια φορά την παθαίνει κανείς. Προβλέπω να ταλαιπωρούμαι καιρο... βημα 1 πανε σε εναν ορθοπεδικο βημα 2 κανε οτι σου πει.. και αν σε παραπεμψει να κανεις θεραπειες σε φυσικοθεραπευτη ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα πας σε φυσικοθεραπευτη ο φυσ/της ΔΕΝ μπορει να σου πει τι εχεις.. ο ορθοπεδικος μπορει ΚΑΙ ΜΟΝΟ αν σου κανει εξεταση.. οχι απο το ιντερνετ τα κιλα δεν ειναι.. πρωτα θα σου γινοταν τα γονατα και η ποδοκνημικη κομματια και μετα η μεση αν εχεις αγυμναστο κορμο, προυπαρχουσα παθολογικη κατασταση που δεν ηξερες "π.χ σκολιωση" ή κατι που κανεις ΜΕΤΑ την ασκηση.. "π.χ σηκωνεις βαρος" μπορει να ειναι καποιες απο τις αιτιες αλλα μονο αν σε εξετασει καποιος και δει π.χ (ποτε πονας περισσοτερο και με ποια κινηση) μπορει να σου πει τι εχεις ολοι οι αλλοι σου λενε μπαρουφες! μην ακους κανεναν εκτος απο τον γιατρο που θ σε εξετασει!
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Έχω μπλέξει για τα καλά απ ότι κατάλαβα. Όχι φυσικά δεν τρέχω ούτε κάνω τίποτα. Μια φορά την παθαίνει κανείς. Προβλέπω να ταλαιπωρούμαι καιρο... δεν την επαθες απο το τρέξιμο, αλλα απο την καθιστική ζωή. ps. Για να ξεκαθαρίσω εγω σου λέω τι εγινε στην δική μου περιπτωση, δεν σου δίνω οδηγίες
silverado Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Έχω μπλέξει για τα καλά απ ότι κατάλαβα. Όχι φυσικά δεν τρέχω ούτε κάνω τίποτα. Μια φορά την παθαίνει κανείς. Προβλέπω να ταλαιπωρούμαι καιρο... Μην ανησυχεις αυτο που εχεις ειναι αποτελεσμα λαθους προπονησης. Οταν κανουμε ακησεις με βαρη πρεπει στο συνολικο μας προγραμμα να διατηρουμε μια ισορροπια στις ανταγωνιστικες μυικες ομαδες. Δεν ειναι συνετο να υπερπροπονουμε καποιες μυικες ομαδες (επειδη εχουμε προτιμηση σε αυτες ) και να αμελουμε καποιες αλλες. Η απεχθεια σου για ασκηση των ραχιαιων και η ελλειψη διατασεων στο προγραμμα σου σε εφερε σε αυτην την θεση. Το τρεξιμο επιδεινωνει σε αυτην την φαση το προβλημα σου και γιαυτο πρεπει να το περιορισεις στο ελαχιστο.
funbreaker Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 βημα 1 πανε σε εναν ορθοπεδικο βημα 2 κανε οτι σου πει.. και αν σε παραπεμψει να κανεις θεραπειες σε φυσικοθεραπευτη ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα πας σε φυσικοθεραπευτη ο φυσ/της ΔΕΝ μπορει να σου πει τι εχεις.. ο ορθοπεδικος μπορει ΚΑΙ ΜΟΝΟ αν σου κανει εξεταση.. οχι απο το ιντερνετ τα κιλα δεν ειναι.. πρωτα θα σου γινοταν τα γονατα και η ποδοκνημικη κομματια και μετα η μεση αν εχεις αγυμναστο κορμο, προυπαρχουσα παθολογικη κατασταση που δεν ηξερες "π.χ σκολιωση" ή κατι που κανεις ΜΕΤΑ την ασκηση.. "π.χ σηκωνεις βαρος" μπορει να ειναι καποιες απο τις αιτιες αλλα μονο αν σε εξετασει καποιος και δει π.χ (ποτε πονας περισσοτερο και με ποια κινηση) μπορει να σου πει τι εχεις ολοι οι αλλοι σου λενε μπαρουφες! μην ακους κανεναν εκτος απο τον γιατρο που θ σε εξετασει! Σε ορθοπεδικό πήγα δύο φορές και παραπάνω αναφέρω τις λεπτομέρειες. Προς το παρόν τον ακούω αν και δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως δημόσιος γιατρός. Σκολίωση είχα απ όσο νομίζω και αν και γυμναζόμουν πολύ τους τελευταίους μήνες, γενικότερα δεν ήμουν γυμνασμένος. δεν την επαθες απο το τρέξιμο, αλλα απο την καθιστική ζωή. ps. Για να ξεκαθαρίσω εγω σου λέω τι εγινε στην δική μου περιπτωση, δεν σου δίνω οδηγίες Κοίτα τον καιρό που την έπαθα πήγαινε 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και άλλες 3 για τρέξιμο. Άρα μάλλον από υπερπροπόνηση την έπαθα. Φυσικά και είναι καλοπροαίρετη κάθε εμπειρία, γι αυτό και ρώτησα και ευχαριστώ. Μην ανησυχεις αυτο που εχεις ειναι αποτελεσμα λαθους προπονησης. Οταν κανουμε ακησεις με βαρη πρεπει στο συνολικο μας προγραμμα να διατηρουμε μια ισορροπια στις ανταγωνιστικες μυικες ομαδες. Δεν ειναι συνετο να υπερπροπονουμε καποιες μυικες ομαδες (επειδη εχουμε προτιμηση σε αυτες ) και να αμελουμε καποιες αλλες. Η απεχθεια σου για ασκηση των ραχιαιων και η ελλειψη διατασεων στο προγραμμα σου σε εφερε σε αυτην την θεση. Το τρεξιμο επιδεινωνει σε αυτην την φαση το προβλημα σου και γιαυτο πρεπει να το περιορισεις στο ελαχιστο. Έχεις πολύ δίκιο για την παραμέληση των ραχιαίων αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα αποκτούσα πρόβλημα στην μέση απ το τρέξιμο παρότι υπερέβαλα σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με τις αντοχές μου. Μου φαινόταν πολύ αθώα άσκηση ως προς τους τραυματισμούς ενώ αντιθέτως στο γυμναστήριο πρόσεχα.
mixalis1202 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 φιλε μην ανυσηχεις θα σου περασει,απλα πρεπει να ηρεμησεις και να βρεις τον καταλληλο ιατρο-θεραπεια.ο πρωταθλητισμος ειναι που επιβαρυνει το σωμα.ο ελαφρυς αθλητισμος κανει καλο.απλα καμμια φορα ειτε απο λαθος δικο μας ειτε επειδη το σωμα μας δεν αντεχει καποια πραγματα ,ειτε και τα 2 μαζι,ενας τραυματισμος ειναι μεσα στο προγραμμα.το σωμα μας μηχανη ειναι και χαλαει! δεν υπαρχει αθλητης που να μην εχει τραυματιστει.σκοπος ειναι να κανεις καλη θεραπεια και μετα σωστη και οχι πολυ και δυνατη προπονηση.λεω πρωτα σωστη γιατι ετσι και θα προλαβαινεις μικροτραυματισμους και γιατι σε μεγαλους τραυματισμους θα επανερχεσαι πιο γρηγορα και θα αναρωνεις πιο ευκολα. αυτο που λες οτι αν δεν κανεις τιποτα ,δεν παθαινεις τιποτα ειναι λαθος.αν δεν κανεις τιποτα τοτε με τους καθιστικους και αγχωδης ρυθμους που ζουμε σιγουρα θα εχεις αλλα προβληματα παθολογικα εκτος απο ορθοπεδικα.και αυτο θα το καταλαβεις σε μεγαλυτερη ηλικια.η γυμναστικη σε χαμηλη ενταση σε κραταει υγιη,αν την συνεχισεις δια βιου.αναθεωρησε λιγο τους στοχους σου και τους λογους που ασχολεισαι με την γυμναστικη και δεν θα το μετανιωσεις. αν εισαι απο θεσσαλονικη η' κοντα θα σου προτεινω(εαν επιτρεπεται αποτ φορουμ) τον μαλλιαροπουλο νικο.ειναι αθλητιατρος ,χρονια υπευθυνος της ομαδας στιβου και εκπαιδευει πολλους ιατρους στην αθλητιατρικη.γκουγκλαρε το ονομα του και θα δεις το ιατρειο του,θα σου λυσει πολλες αποριες.ο ιδιος εκτος οτι σπουδασε εξω στην αγγλια εξολοκληρου την αθλητιατρικη ,ηταν και πρωταθλητης τζουντο.αυτο δεν εχει σημασια για την ειδικοτητα του αλλα για την προσωπικοτητα του γιατι ξερει απο ψυχολογια αθλητη,που εμενα που εχω σοβαρο προβλημα με βοηθησε παρα πολυ.να ξερεις μονο οτι δεν δινει φαρμακα.ειναι υπερ της συντηρητικης επανενταξης που σημαινει οτι η μεθοδος του θελει περισοτερο διαστημα αποθεραπειας αλλα χωρις παρενεργειες. και ηθελα με ευκαιρια να πω κατι γενικο.οι φιζισιανς οπως λεγονται στην αμερικη εχουν σχεδον αντικαταστησει στην θεραπεια ,οχι στην διαγνωση, τους υπολοιπους ιατρους,στις αθλητικες κακωσεις οταν αρκει μια συνητρητικη μεθοδος.οι αθλητες πλεον επειδη θελουν να εχουν μεγαλ διαρκεια στην καριερα τους αλλα να ειναι και οσο πιο δυνατον πιο υγιεις οταν επανερχονται απο τραυματισμο προτιμουν να περιμενουν και να αφιερωνουν περισοτερο χρονο.ελπιζω να σε βοηθησα...
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εγω πριν 2 εβδομαδες εκανα δικεφαλους στο γυμναστηριο και εβαλα λιγο παραπανω βαρος στην μπαρα και χρησιμοποιησα και την μεση μου για να το σηκωσω.(Πρωινη προπονηση)Απο το βραδυ και μετα και για 7 μερες περιπου με ποναγε πολυ η πλατη,κοντα στην σπονδυλικη στηλη,λιγο πιο πανω απο την ουρα και δεξια.Οχι οταν ειμουν ορθιος η καθιστος,αλλα οταν σηκωνομουν απο το κρεββατι. Στην 8η μερα μου εκανε πισω,στο μερος του πονου,ενα εξογκωμα,σαν ογκος,που ηταν μεγαλο και σχετικα σκληρο και αν το ζουλουσα ποναγε.Τις τελευταιες μερες σταδιακα μικραινει και ο πονος εχει ελλατωθει στο ελαχιστο. Σεκφτηκα οτι μπορει καποιοι μυες σε εκεινο το σημειο να τραυματιστηκαν και για αυτο ειχα πρηξιμο,ενω τωρα που θεραπευεται απο μονο του,το προβλημα ελαχιστοποιειται και το πρηξιμο εχει γινει πολυ μικροτερο. Εχει συμβει σε κανενα παρομοια περιπτωση?
silverado Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εγω πριν 2 εβδομαδες εκανα δικεφαλους στο γυμναστηριο και εβαλα λιγο παραπανω βαρος στην μπαρα και χρησιμοποιησα και την μεση μου για να το σηκωσω.(Πρωινη προπονηση)Απο το βραδυ και μετα και για 7 μερες περιπου με ποναγε πολυ η πλατη,κοντα στην σπονδυλικη στηλη,λιγο πιο πανω απο την ουρα και δεξια.Οχι οταν ειμουν ορθιος η καθιστος,αλλα οταν σηκωνομουν απο το κρεββατι. Στην 8η μερα μου εκανε πισω,στο μερος του πονου,ενα εξογκωμα,σαν ογκος,που ηταν μεγαλο και σχετικα σκληρο και αν το ζουλουσα ποναγε.Τις τελευταιες μερες σταδιακα μικραινει και ο πονος εχει ελλατωθει στο ελαχιστο. Σεκφτηκα οτι μπορει καποιοι μυες σε εκεινο το σημειο να τραυματιστηκαν και για αυτο ειχα πρηξιμο,ενω τωρα που θεραπευεται απο μονο του,το προβλημα ελαχιστοποιειται και το πρηξιμο εχει γινει πολυ μικροτερο. Εχει συμβει σε κανενα παρομοια περιπτωση? Βελτιωση μεγαλη στον χρονο αποκαταστασης θα δεις αν πιεις τσαι που θα κανεις απο φλωμο.
funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εγω πριν 2 εβδομαδες εκανα δικεφαλους στο γυμναστηριο και εβαλα λιγο παραπανω βαρος στην μπαρα και χρησιμοποιησα και την μεση μου για να το σηκωσω.(Πρωινη προπονηση)Απο το βραδυ και μετα και για 7 μερες περιπου με ποναγε πολυ η πλατη,κοντα στην σπονδυλικη στηλη,λιγο πιο πανω απο την ουρα και δεξια.Οχι οταν ειμουν ορθιος η καθιστος,αλλα οταν σηκωνομουν απο το κρεβατι. Στην 8η μερα μου εκανε πισω,στο μερος του πονου,ενα εξογκωμα,σαν ογκος,που ηταν μεγαλο και σχετικα σκληρο και αν το ζουλουσα ποναγε.Τις τελευταιες μερες σταδιακα μικραινει και ο πονος εχει ελλατωθει στο ελαχιστο. Σεκφτηκα οτι μπορει καποιοι μυες σε εκεινο το σημειο να τραυματιστηκαν και για αυτο ειχα πρηξιμο,ενω τωρα που θεραπευεται απο μονο του,το προβλημα ελαχιστοποιειται και το πρηξιμο εχει γινει πολυ μικροτερο. Εχει συμβει σε κανενα παρομοια περιπτωση? Εντύπωση μου έκανε που πρήστηκε και βγήκε και εξόγκωμα. Πάντως εγώ θα πήγαινε σε γιατρό ακόμα κι αν έδειχνε να περνάει. Μην το αφήσεις στην τύχη του. Βελτιωση μεγαλη στον χρονο αποκαταστασης θα δεις αν πιεις τσαι που θα κανεις απο φλωμο. Λές να με βοηθήσει κι εμένα κάτι τέτοιο? φιλε μην ανυσηχεις θα σου περασει,απλα πρεπει να ηρεμησεις και να βρεις τον καταλληλο ιατρο-θεραπεια.ο πρωταθλητισμος ειναι που επιβαρυνει το σωμα.ο ελαφρυς αθλητισμος κανει καλο.απλα καμμια φορα ειτε απο λαθος δικο μας ειτε επειδη το σωμα μας δεν αντεχει καποια πραγματα ,ειτε και τα 2 μαζι,ενας τραυματισμος ειναι μεσα στο προγραμμα.το σωμα μας μηχανη ειναι και χαλαει! δεν υπαρχει αθλητης που να μην εχει τραυματιστει.σκοπος ειναι να κανεις καλη θεραπεια και μετα σωστη και οχι πολυ και δυνατη προπονηση.λεω πρωτα σωστη γιατι ετσι και θα προλαβαινεις μικροτραυματισμους και γιατι σε μεγαλους τραυματισμους θα επανερχεσαι πιο γρηγορα και θα αναρωνεις πιο ευκολα. αυτο που λες οτι αν δεν κανεις τιποτα ,δεν παθαινεις τιποτα ειναι λαθος.αν δεν κανεις τιποτα τοτε με τους καθιστικους και αγχωδης ρυθμους που ζουμε σιγουρα θα εχεις αλλα προβληματα παθολογικα εκτος απο ορθοπεδικα.και αυτο θα το καταλαβεις σε μεγαλυτερη ηλικια.η γυμναστικη σε χαμηλη ενταση σε κραταει υγιη,αν την συνεχισεις δια βιου.αναθεωρησε λιγο τους στοχους σου και τους λογους που ασχολεισαι με την γυμναστικη και δεν θα το μετανιωσεις. αν εισαι απο θεσσαλονικη η' κοντα θα σου προτεινω(εαν επιτρεπεται αποτ φορουμ) τον μαλλιαροπουλο νικο.ειναι αθλητιατρος ,χρονια υπευθυνος της ομαδας στιβου και εκπαιδευει πολλους ιατρους στην αθλητιατρικη.γκουγκλαρε το ονομα του και θα δεις το ιατρειο του,θα σου λυσει πολλες αποριες.ο ιδιος εκτος οτι σπουδασε εξω στην αγγλια εξολοκληρου την αθλητιατρικη ,ηταν και πρωταθλητης τζουντο.αυτο δεν εχει σημασια για την ειδικοτητα του αλλα για την προσωπικοτητα του γιατι ξερει απο ψυχολογια αθλητη,που εμενα που εχω σοβαρο προβλημα με βοηθησε παρα πολυ.να ξερεις μονο οτι δεν δινει φαρμακα.ειναι υπερ της συντηρητικης επανενταξης που σημαινει οτι η μεθοδος του θελει περισοτερο διαστημα αποθεραπειας αλλα χωρις παρενεργειες. και ηθελα με ευκαιρια να πω κατι γενικο.οι φιζισιανς οπως λεγονται στην αμερικη εχουν σχεδον αντικαταστησει στην θεραπεια ,οχι στην διαγνωση, τους υπολοιπους ιατρους,στις αθλητικες κακωσεις οταν αρκει μια συνητρητικη μεθοδος.οι αθλητες πλεον επειδη θελουν να εχουν μεγαλ διαρκεια στην καριερα τους αλλα να ειναι και οσο πιο δυνατον πιο υγιεις οταν επανερχονται απο τραυματισμο προτιμουν να περιμενουν και να αφιερωνουν περισοτερο χρονο.ελπιζω να σε βοηθησα... Ναι έχεις δίκιο ως προς την χαλαρή προπόνηση που είναι απαραίτητη. Πάντως από το τρέξιμο δεν περίμενα να πάθω κάτι παρά την υπερβολική προπόνηση. Εκτός κι αν το έπαθα στο γυμναστήριο και δεν το κατάλαβα. Δεν νομίζω όμως γιατί στο γυμναστήριο πρόσεχα πάντα πολύ. Τον γιατρό που λες θα τον έχω υπόψιν μου αν δεν γίνει κάτι σύντομα. thanks
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εντύπωση μου κάνει που τραυματίστηκε κάνοντας δικεφάλους. Τι βάρος έβαλε ? 1
benign Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εντύπωση μου έκανε που πρήστηκε και βγήκε και εξόγκωμα. Πάντως εγώ θα πήγαινε σε γιατρό ακόμα κι αν έδειχνε να περνάει. Μην το αφήσεις στην τύχη του. Δειχνει να επουλωνεται,οποτε δεν ανησυχω.Αν δεν υποχωρουσαν οι πονοι ,θα ειχα παει.Αλλα δεν θελω με το παραμικρο να πηγαινω σε γιατρο.Στο γυμναστηριο εχω τραυματιστει πολλες φορες ,μικρης σημασιας αλλα συμβαινουν οταν γυμναζεσαι χρονια,οσο προσεκτικος και να εισαι. Εντύπωση μου κάνει που τραυματίστηκε κάνοντας δικεφάλους. Τι βάρος έβαλε ? Δεν ειχα βαλει μεγαλο βαρος αλλα επειδη ειχα διακοψει απο το γυμναστηριο για 2 εβδομαδες, ειμουν απροετοιμαστος και για αυτο την πατησα.Πενηντα κιλα ειχα βαλει, και τραυματιστηκα στο τελευταιο σετ.Ποτε δεν βαζω παραπανω απο 50 κιλα για δικεφαλους.
funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δειχνει να επουλωνεται,οποτε δεν ανησυχω.Αν δεν υποχωρουσαν οι πονοι ,θα ειχα παει.Αλλα δεν θελω με το παραμικρο να πηγαινω σε γιατρο.Στο γυμναστηριο εχω τραυματιστει πολλες φορες ,μικρης σημασιας αλλα συμβαινουν οταν γυμναζεσαι χρονια,οσο προσεκτικος και να εισαι. Κι εγώ ημουν κάποτε αυτής της νοοτροπίας αλλά πλέον έχω αλλάξει άποψη. Όλα τα προβλήματα από λίγο ξεκινάνε εξάλλου (όπως και το πρόβλημα που έχω εγώ τώρα στην αρχή ήταν ενόχληση) και αν τα προλάβεις ίσως γλιτώσεις πολλή ταλαιπωρία. Μου την σπάνε πολύ οι γιατροί που όταν πας για κάτι λίγο σου την λένε. Η πρόληψη δεν υποτίθεται πως είναι κάτι που υποστηρίζει η ιατρική?
silverado Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Λές να με βοηθήσει κι εμένα κάτι τέτοιο? Ναι. Σε μενα τραυματισμοι απο αρσεις θανατου με τεντωμενα ποδια που συνηθως θελαν μια εβδομαδα για αποκατασταση και αν, με την χρηση φλωμου σε δυο μερες ημουν μια χαρα.
funbreaker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Πήρα τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών τα οποία αναφέρουν πως είναι φυσιολογικά.Μου κάνει εντύπωση γιατί οι ενοχλήσεις είναι έντονες και έχουν κρατήσει πολύ καιρό. Δηλαδή απλά τραυματίστηκε κάποιος μυς? Και εδώ και 2 μήνες δεν μπορεί να περάσει? Μου φαίνεται παράξενο. Τι άλλο μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα εκτός από μυικό τραυματισμό μιας και ο σκελετικός τραυματισμός έχει αποκλειστεί από την διάγνωση των ακτινογραφιών? Υπάρχει περίπτωση να μην έκανε σωστή διάγνωση των ακτινογραφιών ο ακτινολόγος? (στον ορθοπεδικό δεν πήγα ακόμα) Αν είναι μυικό τελικά το πρόβλημα τι δυνατότητες θεραπειών υπάρχουν? Μόνο με αντιφλεγμονώδη χάπια? Πήρα ήδη για 20 μέρες τα Biofenac και δεν μου έκαναν απολύτως τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα