Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια , εχω ΟΤΕ double play- εως 24 mbps και πιανω γυρω στα 10.5 mbps....Οταν κατεβαζω ταινιες και γενικα torrents πιάνει 1,2 mb/s ως μεγιστη ταχυτητα ....Κατ'αρχην η ταχυτητα ειναι καλή ??? Επίσης σε προγραμματα οπως το utorrent μπορεις να πιάσεις μεγαλύτερη απο 1,2 mb/s ???

Δημοσ.

Καλή είναι η ταχύτητά σου. Ουσιαστικά έχεις 10,5 mega bits per second. Άρα ~1,3 χονδρικά 1,2Mega bytes per second. Τόση είναι η μέση μέγιστη ταχύτητα ADSL 24.(πρόσεχε τις μονάδες μέτρησης σε κάθε περίπτωση. 1Byte = 8 bits)

Για να πιάσεις ακόμα καλύτερες ταχύτητες πρέπει να είσαι ποιο κοντά στο DSLAM ή αν είσαι κοντά να βάλεις VDSL.

Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να γίνεται κάτι καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή είναι η ταχύτητά σου. Ουσιαστικά έχεις 10,5 mega bits per second. Άρα ~1,3 χονδρικά 1,2Mega bytes per second. Τόση είναι η μέση μέγιστη ταχύτητα ADSL 24.(πρόσεχε τις μονάδες μέτρησης σε κάθε περίπτωση. 1Byte = 8 bits)

Για να πιάσεις ακόμα καλύτερες ταχύτητες πρέπει να είσαι ποιο κοντά στο DSLAM ή αν είσαι κοντά να βάλεις VDSL.

Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να γίνεται κάτι καλύτερο

Ευχαριστώ πολυ !!! Επισης , ενώ ειμαι σε desktop συνδεδεμενο με ethernet καλώδιο το ping μου ειναι περίπου 38-42  .Για την ακρίβεια oλες οι συσκευες μου ακομα και με wifi εχουν περιπου το ιδιο ping .......υπάρχει τρόπος να το βελτιώσω ???

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ !!! Επισης , ενώ ειμαι σε desktop συνδεδεμενο με ethernet καλώδιο το ping μου ειναι περίπου 38-42  .Για την ακρίβεια oλες οι συσκευες μου ακομα και με wifi εχουν περιπου το ιδιο ping .......υπάρχει τρόπος να το βελτιώσω ???

σε τι κάνεις ping;

Δημοσ.

σε τι κάνεις ping;

speedtest.net

συνήθως έχω 31 ms ping.....μπορώ να το βελτιώσω  ????, ειμαι συνδεδεμενος με ethernet

Δημοσ.

Δεν νομίζω αλλά είναι αρκετά καλό για να θες να το βελτιώσεις παραπάνω.!

Οκ :) .. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για τις απαντησεις σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...