ViktorasDem Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Γεια παιδια , εχω ΟΤΕ double play- εως 24 mbps και πιανω γυρω στα 10.5 mbps....Οταν κατεβαζω ταινιες και γενικα torrents πιάνει 1,2 mb/s ως μεγιστη ταχυτητα ....Κατ'αρχην η ταχυτητα ειναι καλή ??? Επίσης σε προγραμματα οπως το utorrent μπορεις να πιάσεις μεγαλύτερη απο 1,2 mb/s ???
SpirosLouis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλή είναι η ταχύτητά σου. Ουσιαστικά έχεις 10,5 mega bits per second. Άρα ~1,3 χονδρικά 1,2Mega bytes per second. Τόση είναι η μέση μέγιστη ταχύτητα ADSL 24.(πρόσεχε τις μονάδες μέτρησης σε κάθε περίπτωση. 1Byte = 8 bits) Για να πιάσεις ακόμα καλύτερες ταχύτητες πρέπει να είσαι ποιο κοντά στο DSLAM ή αν είσαι κοντά να βάλεις VDSL. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να γίνεται κάτι καλύτερο. 1
ViktorasDem Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλή είναι η ταχύτητά σου. Ουσιαστικά έχεις 10,5 mega bits per second. Άρα ~1,3 χονδρικά 1,2Mega bytes per second. Τόση είναι η μέση μέγιστη ταχύτητα ADSL 24.(πρόσεχε τις μονάδες μέτρησης σε κάθε περίπτωση. 1Byte = 8 bits) Για να πιάσεις ακόμα καλύτερες ταχύτητες πρέπει να είσαι ποιο κοντά στο DSLAM ή αν είσαι κοντά να βάλεις VDSL. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να γίνεται κάτι καλύτερο Ευχαριστώ πολυ !!! Επισης , ενώ ειμαι σε desktop συνδεδεμενο με ethernet καλώδιο το ping μου ειναι περίπου 38-42 .Για την ακρίβεια oλες οι συσκευες μου ακομα και με wifi εχουν περιπου το ιδιο ping .......υπάρχει τρόπος να το βελτιώσω ???
SpirosLouis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ πολυ !!! Επισης , ενώ ειμαι σε desktop συνδεδεμενο με ethernet καλώδιο το ping μου ειναι περίπου 38-42 .Για την ακρίβεια oλες οι συσκευες μου ακομα και με wifi εχουν περιπου το ιδιο ping .......υπάρχει τρόπος να το βελτιώσω ??? σε τι κάνεις ping;
ViktorasDem Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 σε τι κάνεις ping; speedtest.net συνήθως έχω 31 ms ping.....μπορώ να το βελτιώσω ????, ειμαι συνδεδεμενος με ethernet
SpirosLouis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δεν νομίζω αλλά είναι αρκετά καλό για να θες να το βελτιώσεις παραπάνω.!
ViktorasDem Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δεν νομίζω αλλά είναι αρκετά καλό για να θες να το βελτιώσεις παραπάνω.! Οκ .. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για τις απαντησεις σου...
SpirosLouis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Οκ .. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για τις απαντησεις σου... Τίποτα ευχαρίστησις μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα