algait Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Παίδες καλησπέρα, Ένας μικροπαραγωγός κρασιού μου πρότεινε να δουλέψω ως πωλητής του σε μίνι μάρκετ, σούπερ μάρκετ εστιατόρια κλπ. Παρόλο που έχω εμπειρία ως πωλητής, το συγκεκριμένο χώρο δεν τον γνωρίζω καθόλου. Πως λειτουργεί το σύστημα; Συγκεκριμένα για τα σούπερ μάρκετ έχω ακούσει για τον πόλεμο του ραφιού, δηλαδή οι εταιρίες πληρώνουν το σούπερ μάρκετ για να μπει το προϊόν τους σε καλή θέση στο ράφι. Σε τι βαθμό ισχύει; Επίσης τα σούπερ/μίνι μάρκετ αγοράζουν από τον παραγωγό το προϊόν και μετά κόβουν το λαιμό τους να το πουλήσουν ή σου λένε έλα βάλτο στο ράφι και από αυτά που θα πουληθούν θα πάρεις το μερίδιό σου; Γενικά πόσο έυκολο είναι να μπεις και να πουλήσεις στο χώρο αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
algait Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Κανείς δεν έχει εμπειρία στο αντικείμενο ρε παιδιά;
giorgarello Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλά δεν σου είπαν; Ποσοστά ανάλογα με τις πωλήσεις ή με μισθό κανονικά; Στην πρώτη περίπτωση φαντάζομαι δουλεύεις ως ελεύθερος επαγγελματίας οπότε πληρώνεις ΤΕΒΕ. Για τα ράφια τώρα, αυτό που ξέρω είναι οτι μερικούς εργαζόμενους τους υποχρεώνουν να τα γεμίζουν με συγκεκριμένο τρόπο (οι εργοδότες) επειδή υπάρχει περίπτωση η πωλήτρια του εκάστοτε σούπερ μάρκετ να τα βάζει όπως να 'ναι. Για παράδειγμα αν είσαι πωλητής κοκα κόλα και πας στο σούπερ μάρκετ και το ψυγείο με την επωνυμία, όχι μόνο το γεμίζεις αλλά φροντίζεις να μην μπαίνει και άλλο προϊόν σε αυτό εκτός από κοκα κόλα. Τελευταία ερώτηση δεν ξέρω. Τιμές; Ανταγωνισμός; Το φοβάμαι να πω την αλήθεια.
kage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 πας απο τα κεντρικα σουπερ μαρκετ και λες αυτο και αυτο.βλεπεις τι σου προσφερουν και αν το δεχεται ο δικος σου.Προφανως και αυτος δεν εχει ιδεα.απλα θελει εξτρα κερδος. αλλιως πας σε χονδρεμπορους-τροφοδοτες.να πας απευθειας στα μαγαζακια τι νοημα εχει?θα τους τα πηγαινεις εσυ τα προιοντα καθε βδομαδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα