SpirosLouis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ναι αλλά πως θα το συμπληρώσεις, ότι να ναι θα βάλεις; Πρέπει να υπολογίσεις τα πάντα σωστά και στο λεπτό. Εγώ να στο στείλω. Με pm. Επίσης, για τον εφοριακό που ρώτησες, ασχολίαστο. Καταρχάς σ' ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς όμως δεν είναι σαν αυτό που έχω στο δείγμα. Ή κάνει και αυτό;
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Σπύρο, η άποψή μου είναι ότι όταν σου ζητάν "Ενδεικτικό Εκκαθαριστικό Σημείωμα" εννοούν το εκκαθαριστικό το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις είναι άμεσα διαθέσιμο στο taxisnet αμέσως μετά την υποβολή της φετινής δήλωσης. Αν έχεις υποβάλλει τη δήλωσή σου και δεν υπάρχει διαθέσιμο για σένα τέτοιο εκκαθαριστικό (μη οριστικό δηλαδή) δεν υπάρχει τρόπος να το αποκτήσεις άμεσα. Εσύ θέλεις αυτό: http://www46.zippyshare.com/v/25981665/file.html Το οποίο θα σου πρότεινα να μην το πειράξεις με photoshop γιατί θα μπεις φυλακή. Πες σε αυτόν που σου το ζήτησε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να του δώσεις το φετινό. Αν θέλει να δει ντε και καλά τα εισοδήματά σου, δώσε ένα αντίγραφο του Ε1, αντίγραφο του οποίου μπορείς να πάρεις άμεσα από το taxisnet. Επίσης, να ξέρεις ότι συνήθως δεν κάνω λάθος.
SpirosLouis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Σπύρο, η άποψή μου είναι ότι όταν σου ζητάν "Ενδεικτικό Εκκαθαριστικό Σημείωμα" εννοούν το εκκαθαριστικό το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις είναι άμεσα διαθέσιμο στο taxisnet αμέσως μετά την υποβολή της φετινής δήλωσης. Αν έχεις υποβάλλει τη δήλωσή σου και δεν υπάρχει διαθέσιμο για σένα τέτοιο εκκαθαριστικό (μη οριστικό δηλαδή) δεν υπάρχει τρόπος να το αποκτήσεις άμεσα. Εσύ θέλεις αυτό: http://www46.zippyshare.com/v/25981665/file.html Το οποίο θα σου πρότεινα να μην το πειράξεις με photoshop γιατί θα μπεις φυλακή. Πες σε αυτόν που σου το ζήτησε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να του δώσεις το φετινό. Αν θέλει να δει ντε και καλά τα εισοδήματά σου, δώσε ένα αντίγραφο του Ε1, αντίγραφο του οποίου μπορείς να πάρεις άμεσα από το taxisnet. Επίσης, να ξέρεις ότι συνήθως δεν κάνω λάθος. Αυτό δηλαδή το έγγραφο κανονικά μου το έβγαζε πριν κάνω την υποβολή; Γιατί μου έβγαλε κάτι να τυπώσω -- και το τύπωσα -- αλλά δεν το δέχτηκε. Είναι η δήλωση κάθε αυτή όπως την συμπλήρωσα.
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Αυτό δηλαδή το έγγραφο κανονικά μου το έβγαζε πριν κάνω την υποβολή; Γιατί μου έβγαλε κάτι να τυπώσω -- και το τύπωσα -- αλλά δεν το δέχτηκε. Είναι η δήλωση κάθε αυτή όπως την συμπλήρωσα. Όχι, στο βγάζει μετά την οριστική υποβολή, υπό προϋποθέσεις. Αφού δε σου το έβγαλε, σημαίνει ότι η δήλωσή σου πρέπει να ελεγχθεί από το taxis ή από τη ΔΟΥ. Εσύ όταν έστειλες τη δήλωση σου έγραψε ότι θα ενημερωθείς για την εκκαθάριση της δήλωσής σου μετά τον έλεγχο των στοιχείων που συμπλήρωσες, μέσω του gsis, και δε σου έδωσε ενδεικτικό εκκαθαριστικό.
SpirosLouis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Όχι, στο βγάζει μετά την οριστική υποβολή, υπό προϋποθέσεις. Αφού δε σου το έβγαλε, σημαίνει ότι η δήλωσή σου πρέπει να ελεγχθεί από το taxis ή από τη ΔΟΥ. Εσύ όταν έστειλες τη δήλωση σου έγραψε ότι θα ενημερωθείς για την εκκαθάριση της δήλωσής σου μετά τον έλεγχο των στοιχείων που συμπλήρωσες, μέσω του gsis, και δε σου έδωσε ενδεικτικό εκκαθαριστικό. Άρα τσάμπα το κυνηγάω. Δεν πρόκειται να το βρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα