Προς το περιεχόμενο

Απαράδεκτη συμπεριφορά στη Γαλάζια Ακτή στο Σχοινιά!


wolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αναφέρω ένα απίστευτο περιστατικό που μου συνέβη σήμερα στην παραλία της Γαλάζιας Ακτής στο Σχοινιά Αττικής. Ειλικρινά, οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την εν λόγω παραλία είναι απαράδεκτοι και προκλητικοί..

 

Με το που φτάσαμε στο πάρκινγκ, μια κοπέλα μας ενημέρωσε οτι σήμερα οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν, εφόσον κάνουμε κάποια αγορά από το μπαρ. Μέχρι εκεί καλά...

 

Με το που φτάνουμε στην παραλία και μόλις έχουμε ακουμπήσει τα πράγματα στις ξαπλώστρες, έρχεται η σερβιτόρα να μας πάρει παραγγελία. Μιλάμε δεν είχαμε προλάβει να κάτσουμε καλά καλά! Της λέμε ευγενικά ότι θα παραγγείλουμε σε λίγο και εκείνη μας λέει πως δεν έπρεπε να έχουμε φέρει μαζί μας ένα καφέ, τον οποίο, παρεμπιπτόντως τον είχαμε πάρει για τη διαδρομή και σχεδόν τον είχαμε πιει.. Δηλαδή, απαίτησαν ουσιαστικά να τον είχαμε πετάξει πριν μπούμε στην παραλία!

 

Όταν φωνάξαμε να παραγγείλουμε, ρωτάμε πόση είναι η ελάχιστη κατανάλωση και μας απαντάει 3 ευρώ. Παραγγείλαμε, λοιπόν, έναν καφέ για αρχή. Αφού έχει περάσει καμιά ώρα γίνεται το εξής φοβερό.. Την ώρα που παίζουμε ρακέτες, έρχεται η σερβιτόρα, μας σταματάει(!!!) και μου λέει ότι πρέπει να παραγγείλουμε κάτι ακόμα γιατί αυτή είναι η πολιτική του μαγαζιού! Κι όταν της απαντάω τι είναι αυτά τα πράγματα και είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε, μου λέει οτι η ελάχιστη κατανάλωση είναι κατ' άτομο και ότι δεν καταλάβαμε καλά και φεύγει!!! (είμασταν 2 άτομα). Τότε πηγαίνω σε κάποιον που μου συστήθηκε ως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να διαμαρτυρηθώ ότι δε φταίμε εμείς για την κακή ενημέρωση από την κοπέλα, και εκείνος με απίστευτο θράσος και προκλητικότητα άρχισε να μας λέει ότι αν δεν παραγγείλουμε, θα μας χρεώσει τις ξαπλώστρες. Κι όταν επέμεινα να παραδεχτεί το λάθος, άρχισε να φωνάζει, να με αποκαλεί λεχρίτη κι ότι αν δε σηκωθώ να φύγω αμέσως από την παραλία θα πάει στο πάρκινγκ να μου σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου!!!

 

Πραγματικά, τέτοια συμπεριφορά και προκλητικότητα από το σύνολο του προσωπικού μιας επιχείρησης δεν έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου.. Οι άνθρωποι απλά δε μας θέλουν πελάτες και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να το καταφέρουν.. Φυσικά έφυγα από την παραλία και ευτυχώς που ήμουν ψύχραιμος και δε φώναξα αστυνομία να έχουμε ιστορίες.. Αν και όταν τον απείλησα οτι θα τη φωνάξω, εκείνος έγινε πιο επιθετικός και προκλητικός! Δεν πρόκειται να ξαναπατήσω εκεί και σας προτείνω να κάνετε το ίδιο..

 

 

<EDIT>

Επειδή διάβασα πολλά μηνύματα που μιλάνε απαξιωτικά για μένα, του τύπου είναι γύφτος, τζαμπατζής κτλ, σταματάω να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά κι ευχαριστώ για την ανάγνωσή σας. Φυσικά και δεν είμαι γύφτος ή τζαμπατζής, απλά όσοι ασχολήθηκαν στο να με επικρίνουν και μόνο, δε διάβασαν καλά την ιστορία μου και δεν καταλαβαίνουν οτι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει τι ισχύει σε μια παραλία και την πολιτική του κάθε επιχειρηματία.. Στη ζωή μου έχω πληρώσει ένα φορτηγό χρήματα σε ξαπλώστρες και κάπου βαρέθηκα να πληρώνω και αγόρασα το δικό μου εξοπλισμό. Τώρα αν "έπρεπε" να πληρώσω με το καλημέρα παραπάνω απ 'οσα μου ζήτησαν για να μη φανώ γύφτος, είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να το αξιολογήσει..

Επεξ/σία από wolf
  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Υπάρχει και νόμος νομίζω στα 10-15 μέτρα απο την ακτή που απαγορεύονται οι ξαπλώστρες.

Να σκέφτονται οι πονηριδιδες πριν το παίζουν και μάγκες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι να ναι...

 

Δεν ξερω που θα μας βγαλει αυτο παιδες..

 

Εγω σαββατο πηγα σε ενα μαγαζι στην καλλικρατεια.

 

Ημασταν 6 ατομα, 4 αντρες, 2 γυναικες. Μπαινουμε στο μαγαζι, καθομαστε σε ενα σταντ, απο διπλας μας ενα αλλο σταντ με 4 κοπελες και εναν ηλιθιο, του λεει η μια ξινομουνα, αυτοι διπλα μας θα κατσουν(το ακουω τωρα αυτο εγω), ερχεται ο μαγκας του μαγαζιου και λεει παιδες να σας βολεψω καπου αλλου εδω δεν χωρατε. Οι αλλοι τα προβατα, ειδικα οι κοπελες ειπανε οκ, μας παει στην αλλη πλευρα του μαγαζιου τιγκα στην ψ@λη...Μου την εδωσε, εγω ηθελα να φυγω, να εβλεπα τον μαγκα οταν εχανε κοντα στο 50αρι λογαριασμο. Αλλοι οι αλλοι ηθελαν να κατσουν...

 

Αποδειξη δεν εφεραν μονο ενα χαρτι που ελεγε τις ποσοτητες πχ βοτκα λεμονι 1 .... Μας γαμ@νε και λεμε ευχαριστω..

 

Κανονικα επρεπε να φυγουμε, αφου πρωτα ελεγα μερικα λογακια στον κυριο, αλλα οι αλλοι με ελεγαν ε τωρα θα κατσεις να ασχοληθεις...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελάχιστη κατανάλωση κατά άτομο είναι 3 ευρώ, ώστε να μην χρεώσει την ξαπλώστρα. Αυτό εφαρμόζετε σε όλες τις παραλίες.

Πιστεύω ότι είναι προφανές και καθόλου παράνομο.

 

Τι περίμενες; Να πάς με παρέα 50 ατόμων, να πιάσεις 50 ξαπλώστρες με 3 ευρώ???  :-D

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ts αποδειξη κοψανε; Αν οχι επρεπε επιτοπου τηλ στο 1517- ΣΔΟΕ

 

@liverpool89 ποια στη καλλικρατεια; Εχω παει μερικες φορες αλλά οχι με πολυ κοσμο και δε μου εχει συμβει κατι τετοιο.

 

Και γενικα, μη κωλωνεται και δε λετε τα ονοματα των μαγαζιων, πειτε τα να ξερουμε που να ΜΗ πάμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πραγματα κυριοι έχουν αγριέψει αρκετά και το κράτος έχει ανάγκη απο χρηματα.

Οποιος επιχειρηματίας το παίζει μάγκας, το πιθανότερο ειναι να βρεθει αντιμέτωπος με ένα βαρυ προστιμο αν του φέρεις την αστυνομία..

 

Προσωπικά το κάνω όποτε ειναι αναγκαίο. Ούτε μαγκιές, ούτε προσβλητικές ατάκες, τίποτε.

Αν νιώσω οτι υπάρχει αδικία απο επιχειρηματία προς τη παρέα μου, απλά καλω το 100...Περιέργως έρχονται πιο γρήγορα απ οτι αν τους πεις οτι υπάρχει ληστεία.

 

Και όπως έγραψα παραπάνω, συνήθως ο ιδιοκτήτης πάει δετός μαζί με τον υπάλληλο που το έπαιζε ιστορία και τρώει ένα προστιμο που τον γονατίζει.

 

Ο τυπος στη παραλία ή έχει μεγάλο βυσμα, ή απλά δεν έτυχε κάποιος να τον καταγγείλει.

 

Γίνε η αλλαγή πoυ θέλεις να γίνεις στο κόσμο....

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελάχιστη κατανάλωση κατά άτομο είναι 3 ευρώ, ώστε να μην χρεώσει την ξαπλώστρα. Αυτό εφαρμόζετε σε όλες τις παραλίες.

Πιστεύω ότι είναι προφανές και καθόλου παράνομο.

 

Τι περίμενες; Να πάς με παρέα 50 ατόμων, να πιάσεις 50 ξαπλώστρες με 3 ευρώ???  :-D

 

 

Το προφανές είναι για σένα μάλλον, γιατί εγώ ούτε το ξέρω, ούτε το θεώρησα προφανές.. Λογικό μπορεί, αλλά εφόσον η άλλη μου λέει σκέτο 3 ευρώ, θεώρησα και για τις 2 ξαπλώστρες που είχαμε πιάσει.. Συγγνώμη, αλλά νομίζω το αστείο σου στο τέλος είναι τελείως άκυρο.. Εδώ είχα να κάνω με μπράβο και απαράδεκτη συμπεριφορά..

 

@ts αποδειξη κοψανε; Αν οχι επρεπε επιτοπου τηλ στο 1517- ΣΔΟΕ

 

Το σκέφτηκα, αλλά είχε φέρει απόδειξη.. Τώρα που το σκέφτομαι πιο νηφάλια πάντως, πιστεύω οτι έπρεπε να είχα φωνάξει την αστυνομία.. Έτσι για να του σπάσω λίγο τον τσαμπουκά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eλλαδα αθανατη... :lol:

Εαν σου ξανατυχει καλεις αστυνομια!Νομος.Να δεις πως κοβεται η μαγκια.Σιγουρα κατι θα βρουνε,απο τετοιους,αντε να μην πω!

Προσωπικα,εγω βρισκω μια αδεια παραλια με το αισθημα,αραζω με καρεκλακι,σαντουιτσακια,ραδιο cd,και το αυτοκινητο πισω μου στα 20 μετρα,με ανοιχτα παραθυρα να μην ζεσταινεται κιολας. :P

Τους εχω ολους γραμμενους,και τελειωσε.Εκατονταδες χιλιομετρα παραλιες,και ακομη στηριζετε λεχριτες;κριμα ρε παιδια...

Μυαλο εχουμε,γι'αυτον τον λογο.Φυσικα,αν εκτος για μπανιο πας και για αλλους λογους...γουχου γκουχου...σας καταλαβαινω,αυτα θα τα συναντατε.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενταξει για μπανιο να παω καπου με πραγματα απο το σπιτι, δεν χαλιεμαι..

 

Αλλα το βραδυ τι κανεις?

 

Να μαλωσω δεν του κανω την χαρη, να φυγω και να χασει την καταναλωση που θα εκανα ευχαριστως.

 

Και ας εχει τις γκομενιτσες να ληβανιζουν 3 ωρες ενα ποτο και να χουν κερασμενη κανατα...Αυτα ειναι ... Ο κοσμος γυριζει γυρω απο ομορφες γυναικες ολοι οι αλλοι απλα λεφτα με ποδια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση σου θα ξαναπήγαινα αλλά με παρέα...

 

59B9CC1219B5B478F7B55960DA793054.jpg

Πες την αληθεια.

 

Εγραψες στον γουγλη τη λέξη "φουσκωτοι"...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...