giorgos_t Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε καποια κινεζικα site για αγορα ρουχων και παπουτσιων σε χαμηλες τιμες.ψαχνω αντιγραφες ας πουμε αλλα να ειναι τουλαχιστον αξιοπιστα για την αγορα.ευχαριστω.
shooterg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Στο ebay μπορεις να βρεις πολλα..ιδικα αν πατησεις free shiping
giorgos_t Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 εννοω απο κινα αν ξερετε καποιο site στο ebay ειναι κινεζικα αλλα τα πουλανε οσο μπορω να τα βρω εδω απο διαφορα site.
pp6210 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 καταλαβαίνεις βέβαια οτι με το ρίσκο του να είναι άλλη η φωτό και άλλη η λεπτομέρεια στην πραγματικότητα, αλλά και τις τοξικές βαφές που πιθανότατα θα φοράς στο δέρμα σου, ίσως να μην αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς...
giorgos_t Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 δεν με ενοχλει αυτο.εξαλλου για συχνη χρηση και αλλαγη τα θελω γιαιτ τα γνησια που εχω παρει τοσες φορες δεν κρατανε πολυ.αν μπορει να με βοηθησει καποιος για site ή που μπορω να αγορασω απομιμησεις ας μου πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα