galil Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα συνεχίσω με ένα μεταπτυχιακό σε Computer Science. Από τα πανεπιστήμια που με έχουν δεχτεί έχω φιλτράρει τα δύο μεγαλύτερα της Σκωτίας: Εδιμβούργο και Γλασκώβη. Για το Εδιμβούργο ήξερα οτι έχει πολύ καλή φήμη και κάποιοι γνωστοί που έχουν σπουδάσει εκεί μου έχουν πει τα καλύτερα για το τμήμα Informatics. Η Γλασκώβη όμως βλέπω οτι έχει ανέβει πολύ στα rankings τα τελευταία 2-3 χρόνια. Μάλιστα ο Guardian την έβγαλε σαν 2ο καλύτερο πανεπιστήμιο την ώρα που το Εδιμβούργο ήταν στην 22η. Όσοι έχετε γνώμη ή έχετε ακούσει από γνωστούς σας κάτι (ειδικά για τη Γλασκώβη μιας και δεν έχω καθόλου πληροφορίες για το τι παίζει εκεί) θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε.
Anubis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εχω την εντυπωση ότι το Εδιμβουργο εχει πολυ καλο τμημα ΑΙ η τουλαχιστον για αυτο ξεχωριζει. Για γλασκωβη δεν γνωριζω. Βασικα τα περισσοτερα msc σε computer science εχουν τομεις. Ενδιαφερεσαι για καποιο συγκεκριμενο?
galil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Κυρίως για software engineering σε κατανεμμημένα ή παράλληλα συστήματα. Στο Εδιμβούργο υπάρχει τέτοιος αν και όντως το ΑΙ είναι ίσως το πιο δυνατό τμήμα του. Για Γλασκώβη κι εγώ θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα