Προς το περιεχόμενο

H Sony λανσάρει στην Ελλάδα τη νέα σειρά τηλεοράσεων BRAVIA Χ9 4K Ultra HD


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Sony ανακοίνωσε, σήμερα, ότι ξεκίνησε η διάθεση της νέας τηλεόρασης BRAVIA X9 4K Ultra HD, στην Ελλάδα. Η νέα τηλεόραση προσφέρει στους καταναλωτές της ένα μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών, τεχνολογίας και περιεχομένου, χαρίζοντάς τους την απόλαυση των εξαιρετικών λεπτομερειών και τον ενθουσιασμό, που προσφέρει η ανάλυση 4K. Η BRAVIA X9 συνδυάζει τις εντυπωσιακές εικόνες, τον συνταρακτικό ήχο και το στυλ που κόβει την ανάσα, σε μία μοναδικά «ζωντανή» εμπειρία που συναρπάζει όλες τις αισθήσεις.

 

Η ανακοίνωση της Sony έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας τηλεόρασης 4K BRAVIA X9  σε δημοσιογράφους, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Life Gallery Athens, στην Εκάλη. Με την οθόνη υψηλής ανάλυσης και τον ισχυρό ήχο υψηλής ποιότητας, οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν τηλεόραση, όπως ποτέ πριν, σαν να βρίσκονταν σε ζωντανή εκδήλωση ή σε κινηματογράφο. Η Sony επέλεξε ένα ξεχωριστό happening για να δώσει στους καλεσμένους της εκδήλωσης τη δυνατότητα να καταλάβουν πώς η εμπειρία θέασης «ζωντανεύει» μέσα από την οθόνη ανάλυσης 4Κ της τηλεόρασης BRAVIA Χ9. Έμπειροι καλλιτέχνες αναβίωσαν στην σκηνή τα αστέρια-θρύλους της βιομηχανίας του θεάματος και της μουσικής βιομηχανίας, Marilyn Monroe και Bob Marley, σε μία δια-δραστική και απολαυστική παράσταση, που έμοιαζε ότι ξεπηδά μέσα από την ίδια την οθόνη της τηλεόρασης.

 

Lifestyle_02_Share.jpg

 

tablet σας, με ένα άγγιγμα. Κάντε mirroring στη συσκευή σας ασύρματα και απολαύστε φωτογραφίες, βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές σε μία μεγάλη οθόνη με φανταστικά χρώματα και λεπτομέρειες. Ξεφυλλίστε προγράμματα, εγγράψτε εκπομπές και εξερευνήστε περιεχόμενο σχετικό με το TV SideView, με την εύχρηστη εφαρμογή για το Android σας ή τη συσκευή σας iOS.

 

Απολαύστε εντυπωσιακές εικόνες και ήχο, που έρχονται να συμπληρώσουν το κομψό νέο στυλ του Sense of Quartz, το οποίο προσθέτει πολυτέλεια στο καθιστικό σας.

 

Η νέα τηλεόραση BRAVIA X9 4K Ultra HD είναι διαθέσιμη σε δυο μεγέθη 55” ή 65”.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...