Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το HTC One mini με οθόνη 4.3' και τιμή €499


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσημο επιτέλους το HTC One mini για το οποίο ήδη γνωρίζαμε τα πάντα και κυρίως το ότι αποτελεί τη mini εκδοχή της ναυαρχίδας της HTC.Αυτό σημαίνει ότι το One mini φέρνει τον ίδιο σχεδιασμό και την ίδια ποιότητα κατασκευής η οποία στηρίζεται στο αλουμίνιο, για την οποία η HTC δέχθηκε πολύ θετικά σχόλια. Το πάχος της συσκευής είναι στα 9.25 χιλιστά ενώ η HTC κρατάει χαμηλό το βάρος στα 122 γραμμάρια.

 

Ως mini, οι διαστάσεις της S-LCD2 οθόνης πέφτουν από τις 4.7 ίντσες στις 4.3' αυτή τη φορά και μαζί πέφτει και η ανάλυση η οποία είναι πλέον HD με 341 ppi. Στην επιφάνεια της υπάρχει το Gorilla Glass 3 για να προστατεύει από γρατσουνιές ενώ στο εσωτερικό βλέπουμε τον Snapdragon 400 της Qualcomm με διπύρηνο επεξεργαστή Krait 300 στο 1.4 GHz με 1GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16GB και δεν υπάρχει κάποια microSD θύρα για επέκταση της.

 

Όπως έγινε πρόσφατα και με το One, το One mini τρέχει την τελευταία έκδοση του Android, την Jelly Bean 4.2.2 με το γραφικό περιβάλλον Sense 5 της HTC στην επιφάνεια του. Αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε κανονικά τις πρόσθετες δυνατότητες που έχει προσθέσει η HTC για την κάμερα και συγκεκριμένα τα Zoe με τα οποία είναι βελτιστοποιημένη η Ultrapixel κάμερα των 4mp, ίδια με αυτή του μεγάλου μοντέλου.

 

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η υποστήριξη LTE δικτύων, Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n, GPS + Gloanass καθώς και μια σειρά από αισθητήρες. Σε σύγκριση με το One, στο One mini δεν υπάρχει η υπέρυθρη θύρα στο πλήκτρο ενεργοποίησης αλλά ούτε και υποστήριξη NFC

 

Το HTC One mini θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές τον Αύγουστο και σε πολύ περισσότερες χώρες από τον Σεπτέμβριο, με τιμή €449 €499 και στα ίδια χρώματα με το One, ασημί και μαύρο.

 

Link.png Site: Δελτίο τύπου

Link.png Site: GSMArena

 

Ενημέρωση: Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, η επίσημη τιμή λιανικής του HTC One mini κοστολογείται στα €499.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει 4.3" δεν είναι κάτι τόοοοοσο τραγικό σαν μέγεθος. Το κακό είναι ότι οι εταιρείες μας βάζουν σε ένα τρυπάκι με παντόφλες Νο. 4,7" - 5,5" και μετά σου πασάρουν και ένα μίνι με μειωμένα χαρακτηριστικά για όσους δεν θέλουν να κουβαλάνε και σακίδιο μαζί τους.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ποτέ 4.3 ίντσες θεωρούνται μίνι;

Χμμμ ίσος στον κόσμο τον φαμπλετ...

Αποστολή από το Desire HD με τη χρήση Insomnia App

Ο ορος mini ειναι συγκριτικος!

Εχεις ενα αρχικο προιον και βγαζεις ενα πιο μικρο του αρχικου προϊόντος,τοτε μπορεις να το ονομασεις mini!

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1GB RAM???

Dual Core???

 

Ούτε καν...

Με 100€ περισσότερα παίρνει κανείς iPhone 5 παραεισαγωγής από Ελλάδα.

 

Ας το έβγαζαν με έναν υποχρονισμένο quadcore και 2GB μνήμης. Έλεος.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το HTC One το μεγάλο έχει λιανική στα καταστήματα κινητής 730€, αλλά στο skroutz το βρίσκεις με 540. Υπολογίζω πραγματική τιμή αγοράς για το One Mini περίπου 350, που δεν είναι τόσο κακό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...