Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια απορια

προσφατα παρατηρησα σε ενα ατομο στο facebook, εκει που δειχνει τους κοινους φιλους που εχουμε, δεν εμφανιζει καποιον συγκεκριμενο κοινο μας φιλο, αν και ξερω πως αυτοι οι δυο ειναι φιλοι στο φβ στανταρ, κι ομως δεν τον εμφανιζει. εμφανιζει μονο τους αλλους 2, τον τριτο κοινο φιλο δεν τον εμφανιζει.

μηπως ξερετε γιατι? 

Δημοσ.

οταν ειναι πολλοι, ναι

αλλα σε αυτη την περιτωση ειναι μονο 3

κατι δεν παει καλα....

μπορει να το εχει ορισει ετσι στις ρυθμισεις αυτος χρηστης (απ'το privacy settings)

• Like 2
Δημοσ.

μπορει να το εχει ορισει ετσι στις ρυθμισεις αυτος χρηστης (απ'το privacy settings)

μηπως ξερεις πως γινεται αυτο?

Δημοσ.

εχω μια απορια

προσφατα παρατηρησα σε ενα ατομο στο facebook, εκει που δειχνει τους κοινους φιλους που εχουμε, δεν εμφανιζει καποιον συγκεκριμενο κοινο μας φιλο, αν και ξερω πως αυτοι οι δυο ειναι φιλοι στο φβ στανταρ, κι ομως δεν τον εμφανιζει. εμφανιζει μονο τους αλλους 2, τον τριτο κοινο φιλο δεν τον εμφανιζει.

μηπως ξερετε γιατι? 

Το έχω παρατηρήσει και εγώ τώρα τελευταία αυτό το πράγμα αλλά σε κάποιους που είναι ασταμάτητα στενοί φίλοι σαν αδέλφια να πούμε, τους εμφανίζει οτι δέν είναι φίλοι μεταξύ τους :blink:

Δημοσ.

Το έχω παρατηρήσει και εγώ τώρα τελευταία αυτό το πράγμα αλλά σε κάποιους που είναι ασταμάτητα στενοί φίλοι σαν αδέλφια να πούμε, τους εμφανίζει οτι δέν είναι φίλοι μεταξύ τους :blink:

ο κοινοσ μας φιλος δεν βρισκεται σε καποια κατηγορια π.χ. οικογενεια ή κατι αλλο

γιαυτο ρωταω

δεν τον δειχνει καν

σαν να μην υπαρχει

κι ομως ειναι φιλος του, στανταρ  :huh:

Δημοσ.

ο κοινοσ μας φιλος δεν βρισκεται σε καποια κατηγορια π.χ. οικογενεια ή κατι αλλο

γιαυτο ρωταω

δεν τον δειχνει καν

σαν να μην υπαρχει

κι ομως ειναι φιλος του, στανταρ   :huh:

Έχω παρατηρήσει οτι οι συγκεκριμένοι ποστάρουν κανονικά σε όλα τα θέματα σαν να είναι κανονικοί φίλοι, προφανώς θα υπάρχει κάποια νέα επιλογή του facebook απόκρυψης της μεταξύ τους φιλίας προσπάθησα αλλά δέν μπόρεσα να την βρώ.

Δημοσ.

εχω μια απορια

μηπως ξερετε γιατι? 

Επειδή κι εγώ το έχω δει αυτό, έχω βγάλει το συμπέρασμα, που πιθανόν ισχύει και την περίπτωσή σου:

και το άτομο αυτό που λες αλλά και ο τρίτος κοινός σας φίλος έχουν κάνει την εξής επιλογή: στο edit privacy "Who can see your friends?" έχουν βάλει το "Only me".

Οι άλλοι δύο κοινοί φίλοι δεν έχουν κάνει αυτή την επιλογή, οπότε αυτοί εμφανίζονται στη friend list, παρά το ότι το άτομο που λες την έχει κάνει. Ας με διορθώσει κάποιος αν ξέρει καλύτερα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...