Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1oν Παω να σε βοηθήσω και μου την λες, Πάρ' το αλλιώς..

2oν ΝΑΙ όταν κάνω mount σκληρό μέσο δίκτυο από άλλο pc φαίνεται στο My Computer κάθε φορα.

3ον Οταν δεν ξέρεις να κανεις mount unmount και δεν ξέρεις από networking πως περιμένεις να δουλέψεις ένα ΝΑS. Κανε ένα search στο google να δεις πως κανεις mount network drives.

4oν Αυτός που έχει πρόβλημα αυτή την στιγμή και δεν έχει καταλάβει πως δουλεύει το ίδιο του το LAN είναι εσύ. Εμενα είναι η δουλειά μου και my area of expertise και αυτά που λέω είναι σωστά και πολύ σπανια που έχει τύχη κάποιος που παω να κάνω support και θέλει την βοήθεια μου να μου την λέει κιόλας από πάνω.  Παιρνεις βραβειο.

Γιαυτο επειδή είσαι αχάριστος κάτσε έτσι τώρα και περίμενε άλλον να σε βοηθήσει.

1- Αν πειράχτηκες, μάλλον ήταν θέμα χρόνου να γίνει. 

2- δεν μίλησε κανείς για mount, απλά εικάζεις ότι "κάποιος άλλος" το είχε κάνει. Το NAS (όπως πολύ καλά λογικά γνωρίζεις), είναι δικτυακή συσκευή η οποία δεν είναι απαραίτητο να την κάνεις mount για να την δεις (άντε το πολύ να δώσεις κωδικούς αν χρειαστεί). Φαίνεται αμέσως στο MyComputer όπως φυσικά φαίνονται και τα άλλα pc ή laptop μπορεί να υπάρχουν. Άσε που σου είπα επίσης ότι δεν υπάρχει καμία επιλογή για un-mount.

3,4- ωραία συμβουλή, "google it", ελπίζω να μην είναι έτσι το support σου...

το αν είμαι αχάριστος φαίνεται από το ιστορικό μηνυμάτων μου. 

Στην τελική, βλέπεις ότι αυτά που μου προτείνεις δεν δουλεύουν (για οποιοδήποτε λόγο), τι να κάνω?

Δημοσ.

Αυτά που προτείνω δουλεύουν απλός εσύ δεν ξέρεις να τα κανεις και δεν είμαι εκεί να σου πιάσω το χεράκι και να στα κάνω, Δεν ασχολούμαι άλλο google it θα μάθεις και κάτι στην πορεία.

Σοβαρή δουλειά και support κάνω σε αυτούς που δείχνουν ευγνωμοσύνη σε κάποιο βαθμό, σε φίλους η αυτούς που με πληρώνουν στα πλαίσια τις δουλειάς μου, για σένα υπάρχει το google.

Εδώ είναι free forum κάποιος άλλο θα βρεθεί να σε φορτωθεί εγώ δεν... κακός και ασχολούμαι δηλαδή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι εγώ πάντως αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Με άλλο NAS (QNAP TS-221) και με υπολογιστή που τρέχει WINDOWS 7 και συνδέεται ασύρματα με το ασύρματο modem router στο οποίo με καλώδιο είναι συνδεδεμένο το εν λόγω NAS, ενώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβήμα αν συνδεθώ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ πάνω στο modem router ή αν συνδεθώ με APPLE ενσύρματα / ασύρματα κτλ. Άρα κάποιο πρόβλημα υπάρχει στις ρυθμίσεις του δικτύου των WINDOWS 7 όταν συνδέεται μεσω WIFI . Έχω googlάρει έχω κάτσει ώρες με τεχνικό remotely από την QNAP. Δε βρήκα λύση. Τελικά ο υπολογιστής που ήθελα να συνδεθεί ΑΣΥΡΜΑΤΑ με το router λόγω φυσικών εμποδίων συνδέθηκε μέσω apple access point Airport express (το οποίο το είχα, δεν το αγόρασα γι αυτή τη δουλεία) το οποίο συνδέεται ενσύρματα με τον υπολογιστή και ασύρματα με wifi router, και δεν υπάρχει πρόβλημα με την αναγνώριση του NAS το οποίο είναι ενσύρματα πάνω στο modem router. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...