Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Κοιταξα αν υπαρχει σχετικο θεμα και δεν βρηκα κατι! Ειμαι και νεα εδωωω :)

Εχω μερικες αποριες και γενικα δεν ξερω αν ειναι επειδη ειμαι ασχετη η επειδη ειναι λιγο περιπλοκα αλλα εχω ταλαιπρθει λιγο με ολη την κατασταση και αυτο επειδη θελω να ξερω ακριβως τις χρεωσεις που υπαρχουν.

Για το ebay εχω μονο μια ερωτηση, κατα τα αλλα ολα καλα :P

Γιατι καποια προιοντα δεν μπορω να τα βαλω στο καλαθι μου (περα απο τα auctions) ενω αλλα ναι;

Θελω να τα εχω ολα στο καλαθι μου, να δω συνολο και να κανω αγορα με τη μια και οχι ενα ενα.

Η μηπως πιστευετε οτι δε πρεπει να δωσω βαση και απλα να τα κανω ενα ενα;

Μετα αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι οι μεταφορα χρηματων, χρεωσεις κλπ.

Εχω λογαριασμο στην eurobank (debit card) και καπου ακουσα οτι η καθε συναλλαγη χρεωνει 2 ευρω (η "προμυθεια" της τραπεζας ετσι;).

Ενας λοιπον μου ειπε οτι για καθε προιον εγω πρεπει να υπολογιζω +2ευρω και αλλος (που μου εκανε και μια παραγγελια) ειπε απλα οτι χρειαζεσαι 2 ευρω για την μεταφορα χρηματων.Επειδη αυτο ειναι το σταδιο που δεν πολυ καταλαβαινω χρειαζομαι καποιον να με βοηθησειιιιι γιατι αν και παλι με συμφερουν οι αγορες, αν κανω κατι λαθος και συνεχεια πληρωνω +2 ευρω για καθε προιον ειναι κριμα :Ρ

Εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να υπολογιζω το συνολο, να βαζω τα χρηματα στην τραπεζα και να τα μεταφερω στον paypal λογαριασμο μου οπου εκει θα χρεωνομαι για αυτη την προμυθεια μονο μια φορα; Η το paypal ειναι απλα ενας μεσολαβητης για ασφαλεις αγορες online?

Παρακαλω βοηθηστε με :)  Πιστευω οτι θα τα καταφερω!

ευχαριστω εκ των προτερων παιδια!

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, καλώς όρισες στο forum και χαίρομαι που το πρώτο σου post έχει σχέση με τις Αγορές από το εξωτερικό.

Πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτο θα βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου.

Η Eurobank χρεώνει προμήθεια 2% στην αξια των αγορών μας σε συνάλλαγμα (αι όχι 2 ευρώ) και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να ψάξω το θέμα και, τελικά, να γράψω τον οδηγό. Φυσικά, άλλαξα πιστωτική κάρτα και, για τις συναλλαγές μου με amazon, ebay κλπ, έβαλα πιστωτική κάρτα της ΕΤΕ που δεν χρεώνει προμήθεια. Φυσικά, υπάρχουν κα άλλες τράπεζες που δεν χρεώνουν και θα βρεις σχετικές πληροφορίες στο αντίστοιχο κεφάλαιο.

Και το payPal έχει πολιτική χρέωσης με δική του ισοτιμία, που είναι προνομιακή υπέρ του, και στον οδηγό θα βρείς τη διαδικασία για να το αλλάξεις.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι δυνατόν να επαναληφθεί ο οδηγός εδώ, γιαυτό διάβασέ τον πρώτα και τα ξαναλέμε.

• Like 1
Δημοσ.

Κατ' αρχάς, καλώς όρισες στο forum και χαίρομαι που το πρώτο σου post έχει σχέση με τις Αγορές από το εξωτερικό.

Πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτο θα βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου.

Η Eurobank χρεώνει προμήθεια 2% στην αξια των αγορών μας σε συνάλλαγμα (αι όχι 2 ευρώ) και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να ψάξω το θέμα και, τελικά, να γράψω τον οδηγό. Φυσικά, άλλαξα πιστωτική κάρτα και, για τις συναλλαγές μου με amazon, ebay κλπ, έβαλα πιστωτική κάρτα της ΕΤΕ που δεν χρεώνει προμήθεια. Φυσικά, υπάρχουν κα άλλες τράπεζες που δεν χρεώνουν και θα βρεις σχετικές πληροφορίες στο αντίστοιχο κεφάλαιο.

Και το payPal έχει πολιτική χρέωσης με δική του ισοτιμία, που είναι προνομιακή υπέρ του, και στον οδηγό θα βρείς τη διαδικασία για να το αλλάξεις.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι δυνατόν να επαναληφθεί ο οδηγός εδώ, γιαυτό διάβασέ τον πρώτα και τα ξαναλέμε.

Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για την καθυστερηση, ειχα καποιο προβλημα! Αν εχω καποια ακομα καποια απορια θα τα δουμε εκει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...