Coooq Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα με το front panel μου...δεν δουλευει ο ηχος..αλλαξα το AC97 σε HD AUDIO οπως ειδα σε αλλο φορουμ αλλα δεν καταφερα τιποτα...κ δεν επαιζε ουτε το πισω panel...soundmax audio...
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μήπως δεν το εχεις βάλει σωστά η εχει αλλη υποδοχή για το HD AUDIO ? Πάντως μεγάλη διαφορά μην φανταστείς οχι εχει κιολας (για τα ακουστικά μιλάω) Edit : Ποια μητρική είναι ?
Coooq Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Απλά θέλω να βάλω να earphone..δεν φτάνουν από πίσω...p6t deluxe
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ξέχασα βασικά πρέπει να το αλλάξεις και στο bios απο AC97 σε HD AUDIO , ψάξε καπου ειναι στις επιλογές Βάζεις το βυσματάκι για το HD AUDIO απο αυτο του AC97 (εχουν διαφορερικό οπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία) και στην συνέχεια το αλλάζεις και απο το bios σε HD AUDIO
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δεν γίνεται να δουλεύουν κ τα 2; Οχι Τελικά το δοκίμασες ετσι δούλεψε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα