Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok,θα το δω μαζι με το επομενο οποτε αφου ιεναι τοσο βαρετο.Σαν το πρωτο δηλαδη ή ακομα πιο βαρετο?Γιατι το πρωτο το εβλεπες.

Στα ίδια περίπου επίπεδα άλλα με κλάμα ... αν δεν διάζεσαι να το δεις περίμενε να βγει και το επόμενο που με βάση αυτά που μας έδειξαν στο τέλος θα γίνει της π#@!#ς

Δημοσ.

Δεν περίμενα την εξέλιξη με την Κάρολ. Θα έβαζα στοίχημα ότι ο Dee ταΐζει τα ζόμπια και ότι ήταν αυτός που τους έκαψε αλλά τελικά μόνο το πρώτο κάνει (μάλλον)

Δημοσ.

Δεν περίμενα την εξέλιξη με την Κάρολ. Θα έβαζα στοίχημα ότι ο Dee ταΐζει τα ζόμπια και ότι ήταν αυτός που τους έκαψε αλλά τελικά μόνο το πρώτο κάνει (μάλλον)

εγώ μέχρι τα μέσα του επεισοδίου είχα την ίδια άποψη, μέχρι που όταν της είπε ότι νοιάζεται για τους άλλους και μετά πήγε να κλάψει και έριξε το νερό

Δημοσ.

Mετριο το 3ο αλλα ετοιμαζει εδαφος για το 4ο

Γενικα τα πρωτα 3 ειναι μαλλον set up για τις εξελιξεις αποδω και περα, κατι σαν χτισιμο χαρακτηρων για πραγματα που θα δειξουν και πρεπει να τα εχουν δικαιολογησει

• Like 1
Δημοσ.

Έκλεισε και η 5η σεζόν, διαβάζω... :unsure:

ετσι που κατηντησε καλυτερα να τελειωνε απο φετο, τα ιδια κ τα ιδια, βαρεθηκαμε πια...

πηγαν τωρα λεει να βρουν αντιοβιοτικο, τα γνωστα, βολτουλα παλι,

πεσιμο απ τα ζομπια κλπ κλπ, το μικρο σπιτι στο λιβαδι κατα τα αλλα

τπτ αλλο θα δειξετε ρε μλκες; ακου εκει ανανεωση...

ο governor που ειναι να σας γαμησει οτι εχετε κ δεν εχετε να πουμε; :D

• Like 3
Δημοσ.

Ας μη γκρινιαζουμε τοσο

Η 3η σεζον αλλωστε ηταν σουπερ 

Ας μεινει και κατι να βλεπουμε 

Τοσα εφε σε σειρα δυσκολα να βρεις 

Δημοσ.

Διαφωνώ και αμφιβάλλω αν είμαι ο μόνος.

Κι εμένα δε μου άρεσε.Τη θεωρώ τη χειρότερη από τις 3.

Βέβαια μάλλον φταίει ότι έχω διαβάσει τα comics (στις 2 πρώτες δε τα χα διαβάσει) και με ξενέρωσαν αρκετά πράγματα που άλλαξαν.

Σε αυτή τη season επειδή τώρα πια δεν υπάρχει καμία σχέση με τα comics (δεν έχει άλλα πράγματα να αλλάξει/δε ξέρω τι θα γίνει) οπότε την απολαμβάνω προς το παρών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...