Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό:

όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις, οι οποίοι δεν έχουν καμία υποχρέωση να ασχοληθούν μαζί σου, αλλά το κάνουν μόνο από καλή διάθεση, «χτυπάει» πάρα πολύ άσχημα, δείχνει αγένεια και έλλειψη τρόπων και η μόνη απάντηση που του ταιριάζει, είναι: «Τι λες ρε παιδί μου; Θα κάνεις τέτοιο κακό σ' εμάς, που έχουμε τόση ανάγκη τη ...σημασία σου;»

Αρχίστε κάποια στιγμή να μιλάτε σαν άνθρωποι, ορισμένοι...

Και εμενα μολις το ειδα ..... χτυπαει ασχημα 

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμενα μολις το ειδα ..... χτυπαει ασχημα 

είπα συγνώμη, δεν ήθελα να το θέσω έτσι...

τι πρέπει να κάνω για αν με συγχωρέσετε δηλαδή  :P ?

Δημοσ.

Παιδια αφηστε τα gaming ακουστικα , παρτε απο εταιριες που ο ηχος ειναι η ειδικοτητα τους οπως sennheiser , pionner , sony , shure κ.α . Η sennheiser εχει αρκετα καλα ακουστικα οπως hd 449 , hd 439 . Ειναι πολυ καθαρα αλλα  δεν εχουν τοσο δυνατο μπασο .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια αφηστε τα gaming ακουστικα , παρτε απο εταιριες που ο ηχος ειναι η ειδικοτητα τους οπως sennheiser , pionner , sony , shure κ.α . Η sennheiser εχει αρκετα καλα ακουστικα οπως hd 449 , hd 439 . Ειναι πολυ καθαρα αλλα  δεν εχουν τοσο δυνατο μπασο .

+1. Καλή επιλογή στα 60€ είναι και τα Creative Aurvana Live. Μακριά από gaming headsets κτλ δεν αξίζουν τα λεφτα τους.

Επεξ/σία από ptz13
Δημοσ.

θέλω να αγοράσω ακουστικά με μικρόφωνο για το νέο μου pc

(μόνο απο : You.gr,Multirama-Public,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μιας κι μόνο αυτά έχουμε στο νησί μου). Ωραια ολα αυτα αλλα να διαβαζουμε και το αρχικο Post πρωτου πουμε πραγματα που δεν ισχυουν,δηλαδη sennheiser και creative δεν τα φερνουν τα μαγαζια που μπορει ο ενδιαφερομενος ασε που τα Logitech μια χαρα gaming ακουστικα ειναι απο τα λιγα με 3 χρονια εγγυηση και αρκετα καλο ηχο.

Επισης ακουστικα με μονο 1 χρονο εγγυηση οπως τα παραπανω Creative δεν θα προτεινω για κανενα λογο οσο καλα και να ειναι.

Sony ισως να εχουν τα παραπανω μαγαζια και εννοειται οτι εταιριες που ειδικευονται στον ηχο ειναι οι καλυτερες αλλα στην περιπτωση του ενδιαφερομενου τα logitech ειναι ισως μονοδρομος.

• Like 1
Δημοσ.

Λάθος, από βιασύνη δεν πρόσεξα οτι ο ts ήθελε αποκλειστικά από τα συγκεκριμένα οπότε ναι τα logitech είναι καλή επιλογή. Για τη διάρκεια της εγγύησης θα διαφωνήσω αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική επιλογή (στο θέμα ήχος για μένα ποιότητα > διάρκεια εγγύησης).

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια πειτε ακουστικα που να εχουν ποιοτητα και οχι για gaming .... παρτε ξεχωριστο μικροφωνο η μια web cam με μικροφωνο ενσωματομενο .

• Like 1
Δημοσ.

Οτι να ναι ο venum...

καλά εσύ είσαι Ο τοπ χαχαχαχαχαχα

-------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδια πειτε ακουστικα που να εχουν ποιοτητα και οχι για gaming .... παρτε ξεχωριστο μικροφωνο η μια web cam με μικροφωνο ενσωματομενο .

gaming hedsets...πολύ βολικά...!Αν πάρω κάμερα θα είναι τσάμπα λεφτά καθώς δεν χρησιμοποιώ καθόλου κάμερα παρόλο που είμαι όλη την ώρα στο skype

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην τα λεμε 100φορες για τα νεα ατομα που απαντησαν,Ναι εννοειται οτι ακουστικα απο εταιριες οπως Sennheiser,Sony,Pioneer κλπ εχουν σε γενικες γραμμες τον καλυτερο ηχο,αλλα ο ts εχει καποιους σημαντικους περιορισμους στα μαγαζια που μπορει να αγορασει τα ακουστικα,και επισης για τις αναγκες του ακουστικα οπως τα Logitech τον καλυπτουν απολυτα.

''Για τη διάρκεια της εγγύησης θα διαφωνήσω αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική επιλογή. ''

Αλλο προσωπικη επιλογη για το τι θα αγοραζε ο καθενας για τον εαυτο του και αλλο για το τι προτεινει σε αλλον.Τα Sennheiser πχ συνδιαζουν για μενα ποιοτητα ηχου και εγγυηση(2 χρονια) γιαυτο και τα προτεινω,αλλα μεταξυ σε ακουστικα πχ Creative(1 χρονο) και Logitech (3 χρονια),αν και τα Creative φημιζονται περισσοτερο για τον καλυτερο ηχο,παρολα αυτα θα προτεινω καθαρα τα Logitech αρχικα λογω της εγγυησης και ανεσης και επειδη εχουν και αρκετα αξιολογο ηχο.

Επεξ/σία από Fulgore1
Δημοσ.

Εχω το SteelSeries 5HV2 :

http://www.skroutz.gr/s/1649479/SteelSeries-5HV2-USB.html
Πάρα πολυ καλο 5.1 headset  .

Μετα ενα αλλο πολυ ενδιαφέρον Headset ειναι το SteelSeries 3H :

http://www.skroutz.gr/s/1649700/SteelSeries-3H-USB.html

*Γενικά ειχα ενα razer charcharias και χαλασε μολις τελειωσε η εγγυιση του και πηγα στο SteelSeries που μεχρι τωρα (1 χρονο) αξίζει τα λεφτα του .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...