Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Κοιτα να δεις tralalo αν θες ακουστικα με παρα πολυ καλο ηχο οπως ανεφερα τα Sennheiser,Pioneer κλπ τα μαγαζια που ανεφερες δεν τα φερνουν,οποτε να το ξερεις αυτο οταν λες καλα ακουστικα.Οσο αφορα τα headset τωρα εγω θα προτεινα τα http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html?keyphrase=logitech+g230 ή http://www.skroutz.gr/s/1651926/Creative-HS800-Fatal1ty-Gaming-Headset.html ή http://www.skroutz.gr/s/1652795/Creative-Sound-Blaster-Tactic3D-Alpha.html στα λεφτα αυτα. Επισης πολυ καλη επιλογη ειναι και τα Audio Techinca ATH-M30
qsis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 τα creative που έβαλες fulgore είναι τα μόνα που έχουν usb κάρτα ήχου σε αυτή τη τιμή, ενδιαφέρον
Fulgore1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ναι αλλα αμα διαβασεις το αρχικο Post θέλω να αγοράσω ακουστικά με μικρόφωνο για το νέο μου pc (μόνο απο : You.gr,Multirama-Public,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μιας κι μόνο αυτά έχουμε στο νησί μου) γιαυτο και προτεινα τα παραπανω.
tralalo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Τωρα για το pc ξερω οτι θα ειναι και γαμω τα μηχανηματα!!! τουλάχιστον τελικά έβαλα την 8 gb ram... ξέρω γιατί είναι τα 2 καλώδια αν ο αντάπτορας απο 2 τα κάνει 1 ή απο 1 τα κάνει 2 δεν έχω καταλάβει ακόμα Fulgore1πολύ ωραία τα 3α ακουστικά!
Fulgore1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Τα 3τα ακυρα μιας και ειδα οτι δεν εχεις Πλαισιο στο νησι που ειπες.Τα Razer παντως μονο για τα Kraken Pro εχω ακουσει καλα λογια γιαυτο και προτεινα αυτα,αν θες και τα Electra παρε αυτα δεν τα βγαζω απεξω απλα δεν μπορω να τα προτεινω εγω προσωπικα ενω πχ τα Logitech τα εχω γιαυτο
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 τουλάχιστον τελικά έβαλα την 8 gb ram... ξέρω γιατί είναι τα 2 καλώδια αν ο αντάπτορας απο 2 τα κάνει 1 ή απο 1 τα κάνει 2 δεν έχω καταλάβει ακόμα Fulgore1πολύ ωραία τα 3α ακουστικά! Απο 2 1 Ναι αλλα αμα διαβασεις το αρχικο Post θέλω να αγοράσω ακουστικά με μικρόφωνο για το νέο μου pc (μόνο απο : You.gr,Multirama-Public,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μιας κι μόνο αυτά έχουμε στο νησί μου) γιαυτο και προτεινα τα παραπανω. Εχει καποιες σπαστικες ιδιαιτεροτητες το νησι του TS
tralalo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Απο 2 1 μα είναι είδη ένα :/ δες το βίντεο κι θα καταλάβεις...ή απλά εγώ είμαι μαμούχαλος κι δεν καταλαβαίνω Τα 3τα ακυρα μιας και ειδα οτι δεν εχεις Πλαισιο στο νησι που ειπες.Τα Razer παντως μονο για τα Kraken Pro εχω ακουσει καλα λογια γιαυτο και προτεινα αυτα,αν θες και τα Electra παρε αυτα δεν τα βγαζω απεξω απλα δεν μπορω να τα προτεινω εγω προσωπικα ενω πχ τα Logitech τα εχω γιαυτο κι εμένα τα 3 μου άρεσαν
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 μα είναι είδη ένα :/ δες το βίντεο κι θα καταλάβεις...ή απλά εγώ είμαι μαμούχαλος κι δεν καταλαβαίνω κι εμένα τα 3 μου άρεσαν Δεν λειτουργει το λινκ, και δεν παει να εχει οσα καρφια θελει θυρες εχει το pc 6 αλλα και παλι η μια η δυο θα χρειαστεις
tralalo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δεν λειτουργει το λινκ, και δεν παει να εχει οσα καρφια θελει θυρες εχει το pc 6 αλλα και παλι η μια η δυο θα χρειαστεις δες το στο 2:40
qsis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ναι αλλα αμα διαβασεις το αρχικο Post θέλω να αγοράσω ακουστικά με μικρόφωνο για το νέο μου pc (μόνο απο : You.gr,Multirama-Public,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μιας κι μόνο αυτά έχουμε στο νησί μου) γιαυτο και προτεινα τα παραπανω. ναι απλά πετάγομαι κι εγώ σα τη τσουτσού, επειδή κοιτάζω κι εγώ κάποιο καλό headset σε αυτά τα χρήματα θα βάλω στη κουβέντα και αυτά τα sennheiser αν και δε μου φαίνονται ότι απομονώνουν ιδιαίτερα τον ήχο πράγμα που είναι σημαντικό για μένα, δε ξέρω αν είναι για τον ts ή αν τον βολεύουν τα μαγαζιά που το έχουν βασικά με έκανες τώρα βραδιάτικα να κοιτάζω τα creative
Fulgore1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Πανε στα 70 Qsis πανω απο το budget απο τα διαθεσιμα κατω κατω καταστηματα Παντως αν σε ενδιαφερουν τα Razer τοτε απλα παρε ενα ξεχωριστο μικροφωνο οπωςhttp://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=963B48AD7CD8FB40A7A1A86E7D6547E0&pa=771B0BF90AD13A44827A29EA917CEF54 και θα εισαι οκ μιας και Headphones κανονικα ειναι ακουστικα χωρις mic,ενω headset=ακουστικα με mic.
Fulgore1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Topic Starter δηλαδη αυτος που αρχισε το θεμα-topic,δηλαδη εσυ
qsis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Πανε στα 70 Qsis πανω απο το budget απο τα διαθεσιμα κατω κατω καταστηματα Παντως αν σε ενδιαφερουν τα Razer τοτε απλα παρε ενα ξεχωριστο μικροφωνο οπωςhttp://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=963B48AD7CD8FB40A7A1A86E7D6547E0&pa=771B0BF90AD13A44827A29EA917CEF54 και θα εισαι οκ μιας και Headphones κανονικα ειναι ακουστικα χωρις mic,ενω headset=ακουστικα με mic. δε με ενδιαφέρει κάθολου η razer σαν εταιρεία εμένα προσωπικά αν είναι να πάω σε εταιρεία που δεν ειδικεύεται περισσότερο στον ήχο, αλλά γενικά σε περιφερειακά pc, η ψήφος μου πάει σταθερά στη logitech της οποίας εδώ που τα λέμε έχω ηχεία (5.1 με 60€ αγορασμένα το 2006) εδώ και 7 χρόνια και πέρα από αρκετά καλά για τα δικά μου νορμάλ γούστα και ανάγκες έχουν αποδειχτεί και σκυλιά, δουλεύουν τέλεια μάλλον με βλέπω για g230 και λόγω εγγύησης που θα είναι 3ετής κατευθείαν από την αντιπροσωπεία για να μη μπλέκω με τα κωλομάγαζα που έχουμε είναι η πιο "safe" επιλογή για τα πάντα τελικά η συγκεκριμένη εταιρεία ΥΓ επίσης τα πάντα από περιφερειακά,πληκτρολόγιο και led μου είναι κόκκινα, αυτό το λαχανί της razer μου χτυπάει άσχημα στο μάτι τα logi θα ταιριάζουν μια χαρά ΥΓ2 έχω ένα creative μικροφωνάκι(και καλά που μου το θύμισες γιατί το χω δανείσει), αλλά προτιμώ να είναι πάνω στο headset
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα