Προς το περιεχόμενο

Διασκεδαστικό, Γρήγορο και Οικονομικό: H Nokia αποκαλύπτει το Lumia 625


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members
Η Nokia ανακοίνωσε το Nokia Lumia 625, ένα οικονομικό κινητό το οποίο παρέχει ψυχαγωγία υψηλής ταχύτητας στο ευρύ κοινό, με μια μεγάλη οθόνη LCD και πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες 4G. 
Βασισμένο στο βραβευμένο σχεδιασμό των συσκευών Nokia Lumia, το Nokia Lumia 625 έρχεται με επιλογή πέντε αποσπώμενων οπίσθιων καλυμμάτων σε έντονα χρώματα.
 
Το Nokia Lumia 625, ακολουθώντας το Nokia Lumia 1020, διαθέτει καινοτόμες λειτουργίες, όπως η εφαρμογή Nokia Smart Camera, με την οποία ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει τα ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες καθώς και η εφαρμογή Nokia Cinemagraph, η οποία δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να προσθέσει κίνηση στις φωτογραφίες, μετατρέποντάς τες σε ζωντανές αναμνήσεις.
 
“Με την μεγαλύτερη οθόνη που υπάρχει σε συσκευή της εταιρείας, το Nokia Lumia 625 αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για το πως η Nokia προσφέρει καινοτομία και κορυφαίου επιπέδου εμπειρίες smartphone σε κάθε τιμή”, δήλωσε ο Jo Harlow, Executive Vice President, της Nokia Smart Devices.
Το Nokia Lumia 625 λειτουργεί με την τελευταία έκδοση του Windows Phone 8 ενώ συμπεριλαμβάνεται και η αναβάθμιση Nokia Lumia Amber, για μια πιο πλούσια και πιο εύκολη για το χρήστη εμπειρία smartphone, σε ανταγωνιστική τιμή. Τα Live Tiles ανανεώνονται απευθείας στην αρχική οθόνη και η εφαρμογή People Hub διευκολύνει τους χρήστες να μένουν συνδεδεμένοι με τους φίλους τους και την οικογένειά τους. Το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 παρέχει επίσης το Χbox Live, τo Microsoft Office καθώς και 7GB αποθήκευσης στο SkyDrive, για να κάνουν τη ζωή των χρηστών ακόμα πιο εύκολη.
 
Το Nokia Lumia 625 προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερες από 165.000 εφαρμογές, όπως τα Vimeo, Temple Run και WhatsApp, παρέχοντας ψυχαγωγία υψηλής ταχύτητας. Με τον Internet Explorer 10 η πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ασφαλέστερη, κάνοντας τη συσκευή ιδανική για παρακολούθηση βίντεο, παιχνιδιών και άλλου περιεχομένου. Το Nokia Lumia 625 υποστηρίζει επίσης κάρτα μνήμης SD, επιτρέποντας την αποθήκευση επιπλέον δεδομένων έως 64GB. 
 
wfbz.jpg
 
Η εφαρμογή Nokia Music παρέχει δωρεάν streaming μουσικής, χωρίς να απαιτείται εγγραφή ή συνδρομή ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα download, ώστε να απολαμβάνει ο χρήστης την αγαπημένη του μουσική ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός δικτύου. Η Nokia συνεργάζεται επίσης με την Coloud™ για τη δημιουργία των ακουστικών BOOM™, τα οποία συνδυάζουν την ακουστική υπεροχή με την εξαιρετική ποιότητα, ενώ διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και κουμπιά για φωνητικές κλήσεις και έλεγχο της μουσικής.
 
Μέσω της σουίτας HERE, το Nokia Lumia 625 προσφέρει κορυφαίας ποιότητας χάρτες δωρεάν, πλοήγηση βήμα βήμα καθώς και οδηγίες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 
 
Το Nokia Lumia 625 θα είναι διαθέσιμο σε κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο, άσπρο και μαύρο χρώμα με μια σειρά από αποσπώμενα καλύμματα που διευκολύνουν το χρήστη να δώσει προσωπικό χαρακτήρα στη συσκευή. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές της Κίνας, της Ευρώπης, της Ασίας, της Ινδίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής στο τρίτο τρίμηνο του 2013. Εκτιμώμενη τιμή πώλησης τα 220€, προ φόρων και επιδοτήσεων. 
 
Nokia Lumia 625
 
Λειτουργικό Σύστημα Windows Phone 8 
Οθόνη 4.7 inch WVGA @ 201ppi with Sunlight Readability Enhancement, High Brightness Mode, Color Enhancement and Super Sensitive Touch
Μπαταρία 2000 mAh
Επεξεργαστής 1.2GHz, Dual Core
Κάμερα Main: 5MP Autofocus, LED flash ,1080p@30fps, VGA front facing camera
Μνήμη 512MB RAM
8GB with support for up to 64GB SD card
 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...