Προς το περιεχόμενο

Προβλημα διακοπης τροφοδοσιας παλιου Μονιτορ.


Σαϊνόμπι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, ξεθαψα απ'την αποθηκη ενα μονιτορ αυτου του τυπου (δεν θυμαμαι ακριβως ποιο μοντελο τωρα αλλα ειναι Vibrant). Το προβλημα ειναι το εξης:

 

Οταν το συνδεσω (μετα απο αρκετη ωρα αφημενο στην ησυχια του), εχω εικονα κανονικα για αρκετη ωρα. Περιπου 15-20 λεπτα. Μετα ξαφνικα, παυει να παιρνει ρευμα η οθονη, και κλεινει. Επειτα οποτε ανοιγοκλεινω την οθονη απ'το κουμπακι της, δεν γινεται τιποτα. Αν βγαλω και ξαναβαλω το καλωδιο του ρευματος ενω το κουμπακι της οθονης ειναι στο ΟΝ, τοτε ανοιγει η οθονη για 1-2 δευτερολεπτα και μετα ξανα-σταματαει να δεχεται ρευμα. (για τα 1-2 δευτερολεπτα αυτα, εχω σημα στην οθονη απ' το pc).

 

Μπορει να φανταστει κανεις τι μπορει να φταιει? Προκειται να δωσω ενα παλιο P4 συστημα σε φιλο που δεν εχει καθολου υπολογιστη και ξενερωνω που μου κανει τετοια κολπα η οθονη γιατι ειχε υπαρχαρει στην ιδεα οτι θα μπορει να μπαινει στο internet απο κατι αλλο περα απο το Nokia N97 του ( :shock:..)

 

Ελπιζω να ειναι κατι του τυπου... "καλωδιο" ωστε να αλλαζει φθηνα. Αλλα αν χρειαζεται επισκευη γενικοτερα δεν αξιζει... θα ψαξω να του βρω μια μεταχειρισμενη στις αγγελιες σε πολυ μικρη τιμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να ειναι οτιδήποτε αλλα οπως το περιέργραψες θα σκεφτόμουν ισως για καποιο προβληματικό πυκνωτή η κατι τετοιο , τωρα τι μπορει να ειναι δύσκολο να πεις γιατι ειναι και παλιές αυτες οι οθόνες ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και μιλαμε για τα παλια μπαουλα CRT ηταν πολυ συχνες οι ψυχρες κολλησεις λογο θερμοκρασιων αλλα θα μπορουσε και πολλαπλασιαστης καταρρακτη... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να το πας σε ενα με τηλεοράσεις η ηλεκτρονικό να σου πει ειναι ανάλογα την ζημιά αλλα εγω θα το έκοβα για ενα minimum 30αρι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιθανοτερο ειναι προβλημα πυκνωτων.Για να παρεις μια ιδεα μηπως εχει ψυχρες,αναψε την και καθως δουλευει ριξε της μια δυο σφαλιαρες καλες,να κουνηθει το γραφειο που λεει ο λογος.Εκει θα δεις οτι αν κανει θεμα αμεσως με την σφαλιαρα θα εχει ψυχρες.

Μην δωσεις λεφτα για επισκευη,δεν αξιζει.Εχει τετοιες οθονες σε αγγελιες και 15€

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε μενα πηραν 35 € .

Αν πιανουν τα χερια σου , η αξια των πυκνωτων ειναι 5€.

Εδωσες €35 για επισκευη CRT οθονης ή LCD? Γιατι με πολυ λιγοτερα επαιρνες αλλη CRT απο αγγελιες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...