παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν έχει να κάνει με την έννοια ότι δεν διαφωνούμε επειδή πάει κόντρα στα κυρήγματα του Ιησού. Διαφωνούμε επειδή η κυριακή θεωρούταν μη εργάσιμη μέρα (θεωρητικά) και όποιος δούλευε κυριακή πληρωνόταν περισσότερο (θεωρητικά) και συνέχιζε να ισχύει το 8ωρο/5ημερο (θεωρητικά). Τώρα που (θεωρητικά) πάει να καταργηθεί και αυτό, είναι λογικό κάποιοι να διαφωνούμε. Τι παει να καταργηθει; Το 40ωρο;
tolis_01 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Κουόουτινγκ φορ έμφασις. Πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε για να το καταλάβουν κάποιοι; Αντιγραφή στο σπίτι 10 φορές! Ε με αυτή τη λογική κλείνουν "μόνο" 6 νοσοκομεία και "μόνο" 118 σχολεία. Μπορούμε να χαιρόμαστε για όλα λοιπόν. Τι παει να καταργηθει; Το 40ωρο; Η προφανής απάντηση είναι ναι (θεωρητικά, γιατί πρακτικά θα μου πεις έχει καταργηθεί από καιρό).
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ε με αυτή τη λογική κλείνουν "μόνο" 6 νοσοκομεία και "μόνο" 118 σχολεία. Μπορούμε να χαιρόμαστε για όλα λοιπόν. Καμία σχέση με την παραπάνω λογική.
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εσυ τωρα εισαι καταστημα ή εργαζομενος; Γιατί που σου είπα εγώ ότι έχω κατάστημα;Θα μας τρελάνετε όλους εδώ μέσα μου φαίνεται!! @man of steel Είπα τίποτα για "καμία μέρα ξεκούρασης"; Είπα σωστή μέθοδος και βάσεις και τα ανέλυσα σε προηγούμενο ποστ μου. Το τι κάνω εγώ προσωπικά δεν αφορά το θέμα μας και δεν θα έπρεπε να κρίνεται το ορθόν του λόγου μου με βάση του τι κάνω, αλλά οκ, η δουλειά μου απαιτεί δέσμευση 24/7 για 6 μήνες το χρόνο (που σημαίνει πως ακόμα και όταν δεν δουλεύω, είμαι stand by) και οι υπόλοιποι 6 μοιράζονται σε λίγες ώρες δουλειάς κάθε μέρα σε pc, προετοιμασία για το ερχόμενο 6άμηνο και αρκετό (οφείλω να πω) ελεύθερο χρόνο. Κοινώς, τελευταία φορά που έκανα διακοπές το καλοκαίρι ήταν.. oh wait. Είμαι αφεντικό του εαυτού μου όμως και δεν παραπονιέμαι. Άλλο αφεντικό του εαυτού σου και άλλο να δουλεύεις για άλλον χωρίς μία μέρα ξεκούρασης.Είναι αυτονόητο νομίζω..
Porg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Το έχετε ρίξει πολύ στη θεωρία, νομίζω εκεί είναι το πρόβλημα
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Γιατί που σου είπα εγώ ότι έχω κατάστημα;Θα μας τρελάνετε όλους εδώ μέσα μου φαίνεται!! Δεν ειπα εαν εχεις καταστημα, ειπα εαν εισαι καταστημα (το κτιριο πως το λενε..). Τεσπα, μαλλον θα εισαι της αποψης του toils, τραβαμε λιγο απο δω, λιγο απο κει και βγαινει ξεκαθαρα οτι καταργηση 7 Κυριακων σε ιδιαιτερες περιοχες ισοδυναμει με καταργηση του 40ωρου στην Ελλαδα. 1
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Άρα στα σώματα ασφαλείας από τις 14 σπίτια μας και στην ΔΕΗ όταν η ώρα δείξει 14 κατεβάζουμε διακόπτες και σπίτι για φαΐ; Τρολάρεις ασύστολα ε;Το ξέρεις ότι εκεί δουλεύουν τρεις βάρδιες και κάθε μέρα κάποιος από την βάρδια έχει ρεπό;Το θέμα είναι για τις πωλήτριες και τους πωλητές ρούχων και άλλων προϊόντων πουθ δουλέυουν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις πολλές φορές μόνοι τους και πρέπει να είναι εκεί πρωί και απόγευμα για δουλειά, και θέλετε να δουλέψουν και Κυριακή.Εντάξει λείπει μόνο ο χαλκάς και το μαστίγιο για να συμπληρωθεί το παζλ. 1
LogokrisiaGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν ειπα εαν εχεις καταστημα, ειπα εαν εισαι καταστημα (το κτιριο πως το λενε..). Τεσπα, μαλλον θα εισαι της αποψης του toils, τραβαμε λιγο απο δω, λιγο απο κει και βγαινει ξεκαθαρα οτι καταργηση 7 Κυριακων σε ιδιαιτερες περιοχες ισοδυναμει με καταργηση του 40ωρου στην Ελλαδα. πάμε στοίχημα; αν χάσεις θα μου δώσεις μερικές από τις μετοχές που παίζεις στο χρηματιστήριο... http://www.insomnia.gr/topic/480135-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF/ για να ξέρουμε και με ποιους προσπαθούμε να κάνουμε κουβέντα...
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Τρολάρεις ασύστολα ε;Το ξέρεις ότι εκεί δουλεύουν τρεις βάρδιες και κάθε μέρα κάποιος από την βάρδια έχει ρεπό;Το θέμα είναι για τις πωλήτριες και τους π[ωλητές ρούχων και άλλων προϊόντων πουθ δουλέυουν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις πολλές φορές μόνοι τους και πρέπει να είναι εκεί πρωί και απόγευμα για δουλειά, και θέλετε να δουλέψουν και Κυριακή.Εντάξει λείπει μόνο ο χαλκάς και το μαστίγιο για να συμπληρωθεί το παζλ. Εγώ μίλησα για το 8-14. Κατάλαβε πρώτα αυτό και μετά ξαναπέρνα να συζητήσουμε.
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ποδηλατάκι. προφανως,γιατι η μεγαλυτερη αποσταση που εχεις κανει ειναι σπιτι-σχολειο και σπιτι-καφετερια. 2
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 προφανως,γιατι η μεγαλυτερη αποσταση που εχεις κανει ειναι σπιτι-σχολειο και σπιτι-καφετερια. Μπα. Βασικά η μεγαλύτερη ήταν Γλυφάδα - Σαρωνίδα.
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν ειπα εαν εχεις καταστημα, ειπα εαν εισαι καταστημα (το κτιριο πως το λενε..). Τεσπα, μαλλον θα εισαι της αποψης του toils, τραβαμε λιγο απο δω, λιγο απο κει και βγαινει ξεκαθαρα οτι καταργηση 7 Κυριακων σε ιδιαιτερες περιοχες ισοδυναμει με καταργηση του 40ωρου στην Ελλαδα. Το 40ωρο στην Ελλάδα το έχουνε ξεσκίσει εδώ και χρόνια.Μας φώναζαν να δουλέυουμε τα Σάββατα σε μεγάλη εταιρία και όταν ερχότανε η επιθεώρηση εργασίας άνοιγαν τις πόρτες και μας έβγαζαν στα χωράφια('ολα τα εργοστάσια στην Λάρισα είναι πάντα στη μέση του πουθενά) και οι λίγοι που παρέμεναν μέσα τους βάφτιζαν προσωπικό ασφαλείας.Α και όχι μόνο σε ένα εργοστάσιο αλλά σε πολλά.Αλλά τι να λέμε αν δεν έχεις δουλέψει μεροκάματο αυτά δεν μπορεί να τα ξέρεις.Ολοι οι νεοφιλέλεύθεροι νομίζουν ότι στον ιδιωτικό τομέα δουλεύουμε τα νόμιμα ωράρια και ότι τα πληρονώμαστε κιόλας.Το άλλο με τον τοτό φίλε παπί το ξέρεις; Εγώ μίλησα για το 8-14. Κατάλαβε πρώτα αυτό και μετά ξαναπέρνα να συζητήσουμε. Πήγαινε πιάσε καμιά δουλειά πρώτα να δεις πως είναι παράτα τους γκαλάκτικους και προσγειώσου στην γη και όταν τα ξεπεράσεις όλα αυτά τότε κουβεντιάζουμε ξανά. 2
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μπα. Βασικά η μεγαλύτερη ήταν Γλυφάδα - Σαρωνίδα. η μαμα το ηξερε?
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 .Μας φώναζαν να δουλέυουμαι τα Σάββατα σε μεγάλη εταιρία και όταν ερχότανε η επιθεώρηση εργασίας άνοιγαν τις πόρτες και μας έβγαζαν στα χωράφια Και γιατι βγαινατε;
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Πήγαινε πιάσε καμιά δουλειά πρώτα να δεις πως είναι παράτα τους γκαλάκτικους και προσγειώσου στην γη και όταν τα ξεπεράσεις όλα αυτά τότε κουβεντιάζουμε ξανά. Φίλε μου τα καλοκαίρια τόσα χρόνια δούλευα. Μην βλέπεις φέτος που έχω διάβασμα. Μπορεί να μην ήμουν σε κάνα εργοστάσιο, αλλά δεν είμαι σαν τους υπόλοιπους της ηλικίας μου που έχουν τον μπαμπάκα από δίπλα να τους σκάει χαρτζιλίκι κάθε μήνα. η μαμα το ηξερε? Βεβαίως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα