man of steel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ειστε οι μοναδικοι τοτε... Είσαι ο μοναδικός που απαντά ότι δεν είναι έτσι..Τι σου λέει αυτό;
pournaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Είσαι ο μοναδικός που απαντά ότι δεν είναι έτσι..Τι σου λέει αυτό; Οτι ζω σε παραλληλο συμπαν, οπου ολα τα κουτουκια, καφενεια κλπ, ειναι ανοικτα σημερα, και θα παω να πιω μπυρες το βραδακι. Αν ειστε ετσι οπως λες εκει περα, σε προσκαλω εδω για να διαπιστωσεις κατι αλλο. 1
gigisoni Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Κι εμένα εντυπωση μου κάνει καφέ κλειστά τις Κυριακές, έστω και μικρά. Από την άλλη χρόνια έχω να πάω στη Λάρισα, οπότε δεν ξέρω. Θεσσαλονίκη πάντως μικρές/μεγάλες είναι ανοιχτές τις Κυριακές.
takis_koll Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Γιατί δεν είναι αυτη καθεαυτή η "Κυριακη", η "άδεια" το "8ωρο" τα "ενσημα". Γιατί ΑΥΤΗ η αντίληψη του "εδω κάναν αυτό, το άλλο που θα χάσεις θα σε πειράξει"; Και όπως είδες χάθηκε η μπάλα.. Θα μπορούσαμε να δουλεύουμε κάθε μέρα 12 ώρες τη μέρα για ένα κομμάτι ψωμί και μόνο αυτό . ΕΙΝΑΙ αυτή η κατάσταση κάτι που θα ήθελες να ζήσεις; Είναι αυτό κάτι που θα επιθυμούσες για τα παιδιά σου; Υπάρχουν κάποια όρια, κάποια εχέγγυα για μία κάποια σωστή ποιότητα ζωής που θα έπρεπε ο καθένας μας να υποστηρίζει και βοηθά να τηρηθουν όσο το δυνατόν περισσότερο.. Τόσο απλά. Πολλα ειναι που δεν θα ηθελα να ζησω,ουτε εγω αλλα ουτε και τα παιδια μου.Για αυτο σηκωθηκα και εφυγα απο ελλαδα.Δεν υπαρχει λογος να παλευουν μια χουφτα Ελληνες και ολοι οι υπόλοιποι να σχολιάζουν στα φορουμ και στο φατσοβιβλιο.Αν νομιζεις εσυ και ολοι εδω πως προσβάλλονται τα συμφεροντα σας(ξυπνησατε ποοολυ αργα ομως) εμπρος βγειτε στους δρομους οπως ειπα και παραπανω και διεκδικείστε! .Εδω και να τα λες τι προκειται να πετύχεις? Επι της ουσιας.Μεγαλωσα σε τουριστικο μερος.Μεχρι μια 5ετια η πολη ηταν γεματη και τα τουριστικα/εμπορικα μαγαζια ηταν κλειστα.Με αποτελεσμα καποια στιγμη να μην ερχονται αρκετα κροθαζεροπλοια αλλα κ μεμονομενοι τουριστες...Πλεον εδω και 5 ετη ειναι ανοιχτα ΟΛΑ...τους εκοψε η πεινα?ανοιξαν τα ματια τους? Δεν ξερω τι...Και κανενας υπαλληλος δεν διαμαρτυρήθηκε.Χωρις νομοσχεδια-νομους κτλπ... Υ.Γ Σχολια του τυπου και τα σχολεια να ειναι Κυριακες ανοιχτα,ειναι απλα ισοπεδωτικά και χωρις βαση.Δεν τιθεται θεμα απάντησης. 2
man of steel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Οτι ζω σε παραλληλο συμπαν, οπου ολα τα κουτουκια, καφενεια κλπ, ειναι ανοικτα σημερα, και θα παω να πιω μπυρες το βραδακι. Αν ειστε ετσι οπως λες εκει περα, σε προσκαλω εδω για να διαπιστωσεις κατι αλλο. Μιλάμε χώρια η χώρια καταλαβαινόμαστε;Τι σου είπα για τα μαγαζιά που έχουν άδεια καφέ μπαρ και μουσικής ;Τρία post πιο πίσω είναι.Μου απαντάς έτσι για να περνάει η ώρα ή για να στηρίξεις το όποιο επιχείρημα;Επίσης το εκεί πέρα αν δεν είναι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη τίποτα άλλο δεν συγκρίνεται με την νυχτερινή ζωή της Λάρισας
Cossutius. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Λυπαμαι, αλλα δεν εχεις καταλαβει τιποτε απο οσα εχω γραψει μεχρι τωρα, και απλα ανακατευεις τα ιδια. Σορρυ αλλά και εγω τα ιδια πιστεύω για τη δική σου άποψη. Ειμαστε 5-6 άτομα, που σου έχουμε απαντησει τα ιδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Το φέρνεις απο εδω, το ταλαιπωρείς απο εκει, έχεις μπερδεψει τους νυχτοφυλακες, τους σερβιτόρους και τις κυριακάτικες δουλειές, λες οτι πρεπει να τους σκεφτόμαστε και αυτους, σου εξηγω πως τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί εδω και 3 χρόνια και δεν τιθετε καν θέμα να ειμαστε όλοι ετσι, διοτι αυτοι οι άνθρωποι εργάζονται τραγικά ωράρια πλέον, χωρίς να έχουν το κινητρο που ειχαν παλαιότερα και μου το πας αλλου.Δε βγάζουμε άκρη, οπότε το αφηνω. Παρεμπιπτόντως οι 2 συνοικιακές καφετέριες εδω στη γειτονίά μου (στην Αθήνα μενω σε κεντρικη περιοχη), ειναι κλειστές σήμερα. Ισως ανοίξουν το βράδυ. Τα Φλοκαφε φυσικά δεν ειναι κλειστά. Απόλυτα λογικό. Τωρα θα δουλέψουν. Τωρα δε δουλευει ο υπολοιπος κόσμος και πάει τη βολτα του οποτε ειναι ευκαιρια για όσους εργάζονται να μαζεψουν και κανα τιπ (άσχετα αν και αυτο ειναι σπάνιο φαινομενο πλέον) . Αν θα υποχρεωθουν ολοι να εργάζονται και Κυριακές, προφανως το πελατολόγιο θα μειωθει τις Κυριακές.
man of steel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Σορρυ αλλά και εγω τα ιδια πιστεύω για τη δική σου άποψη. Ειμαστε 5-6 άτομα, που σου έχουμε απαντησει τα ιδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Το φέρνεις απο εδω, το ταλαιπωρείς απο εκει, έχεις μπερδεψει τους νυχτοφυλακες, τους σερβιτόρους και τις κυριακάτικες δουλειές, λες οτι πρεπει να τους σκεφτόμαστε και αυτους, σου εξηγω πως τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί εδω και 3 χρόνια και δεν τιθετε καν θέμα να ειμαστε όλοι ετσι, διοτι αυτοι οι άνθρωποι εργάζονται τραγικά ωράρια πλέον, χωρίς να έχουν το κινητρο που ειχαν παλαιότερα και μου το πας αλλου.Δε βγάζουμε άκρη, οπότε το αφηνω. Παρεμπιπτόντως οι 2 συνοικιακές καφετέριες εδω στη γειτονίά μου (στην Αθήνα μενω σε κεντρικη περιοχη), ειναι κλειστές σήμερα. Ισως ανοίξουν το βράδυ. Τα Φλοκαφε φυσικά δεν ειναι κλειστά. Απόλυτα λογικό. Τωρα θα δουλέψουν. Τωρα δε δουλευει ο υπολοιπος κόσμος και πάει τη βολτα του οποτε ειναι ευκαιρια για όσους εργάζονται να μαζεψουν και κανα τιπ (άσχετα αν και αυτο ειναι σπάνιο φαινομενο πλέον) . Αν θα υποχρεωθουν ολοι να εργάζονται και Κυριακές, προφανως το πελατολόγιο θα μειωθει τις Κυριακές. όχι ρε συ μόνο στο παράλληλο σύμπαν το δικό μου είναι κλειστά τις Κυριακές οι μικρές οι καφετέριες γιατί μου το χαλάς με το δικό σου παράλληλο σύμπαν;
pournaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 όχι ρε συ μόνο στο παράλληλο σύμπαν το δικό μου είναι κλειστά τις Κυριακές οι μικρές οι καφετέριες γιατί μου το χαλάς με το δικό σου παράλληλο σύμπαν; Αρα εγω λεω ψεμματα...
Cossutius. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αν νομιζεις εσυ και ολοι εδω πως προσβάλλονται τα συμφεροντα σας(ξυπνησατε ποοολυ αργα ομως) εμπρος βγειτε στους δρομους οπως ειπα και παραπανω και διεκδικείστε! Σορρυ αδελφέ αλλά έχεις χάσει επεισοδια. Αρα εγω λεω ψεμματα... Δε λες ψέμματα. Σου λέμε οτι έχεις μια άλλη εικόνα των πραγματων και επιμένεις για αυτο, χωρις βλέπεις τι πραγματικά συμβαίνει γυρω σου. Σαφως και υπάρχουν κλειστά και ανοιχτά μαγαζιά, αναλογα με το ποσο αντέχει ο κάθε επιχειρηματιας. Το συνεχομενο ωραριο ποιον θα βολέψει ομως?
pournaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Σορρυ αδελφέ αλλά έχεις χάσει επεισοδια. aganaktismenoi_452249096.jpg images.jpg 20.jpg anaktismenoi_sintagma_koritsaki_tromagmeno_aftodioikisi.png Δε λες ψέμματα. Σου λέμε οτι έχεις μια άλλη εικόνα των πραγματων και επιμένεις για αυτο, χωρις βλέπεις τι πραγματικά συμβαίνει γυρω σου. Σαφως και υπάρχουν κλειστά και ανοιχτά μαγαζιά, αναλογα με το ποσο αντέχει ο κάθε επιχειρηματιας. Το συνεχομενο ωραριο ποιον θα βολέψει ομως? Συγνωμμη, αλλα ειτε λεω ψεμματα, ειτε αληθεια. Αυτο το αλλη εικονα των πραγματων δεν κολλαει εδω. Δεν ειναι εκθεση ιδεων. Ειτε καποια μαγαζια ειναι ανοικτα, ειτε δεν ειναι, δεν μπορει ενα μαγαζι να ειναι κλειστο, κι εγω να εχω "αλλη αποψη των πραγματων" και να το βλεπω ανοικτο. Ελεος πια με την παραφυλολογια. Οσο για τις εικονες... μηπως να θυμηθουμε καποιο κεκτημενο που κερδισαμε απο εκει; 1
Porg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Σορρυ αδελφέ αλλά έχεις χάσει επεισοδια. Να χαρώ εγώ αγανάκτηση...πριν δυο χρόνια! Έχουν γίνει και εκλογές ενδιάμεσα, πριν ένα χρόνο νομίζω; 2
takis_koll Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Σορρυ αδελφέ αλλά έχεις χάσει επεισοδια. aganaktismenoi_452249096.jpg images.jpg 20.jpg anaktismenoi_sintagma_koritsaki_tromagmeno_aftodioikisi.png Οι αγανακτησμενοι? ΚΑΙ???? τι κανανε?Που ειναι τωρα? Μαλλον εσυ εχεις χασει τα επεισοδια.....Αυτο εγινε πισω στον χρονο χωρις ΚΑΝΕΝΑ αποτελεσμα...Καθησυχάζεσαι δηλαδη εσυ?κοιμασε ησυχος τωρα οτι εκανες την επανασταση?
man of steel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αρα εγω λεω ψεμματα... Επιμένεις να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ενώ είσαι έξυπνο άτομο γενικά.Άσε να το πάω αλλιώς να συνεννοηθούμε.Οι μικρές αυτές καφετέριες συνοικιακού επιπέδου με την 40αρα Ουκρανέζα που δουλεύει μέσα από το μπαρ και ως σερβιτόρα δεν δουλεύουν καλά καλά τις καθημερινές εκτός από κάτι ναυάγια τις ζωής όπου πηγαίνουν να τους πιάσει το χεράκι και αυτοί να πιάσουν λίγο κώλο όταν θα στριμώχνεται ανάμεσα στα τραπέζια.Έτσι πια δουλεύουν και τα περισσότερα τσιπουράδικα με σερβιτόρες από το ανατολικό μπλοκ εκτός αυτών που είναι φίρμες και έχουν μία ιστορία στην πόλη.Δεν ξέρω πως δουλεύουν οι μικρές καφετέριες στην Αθήνα αλλά εδώ έτσι δουλεύουν.Σου φαίνεται λογικό ότι θα ανοίξουν Κυριακή;Σε αυτό το επίπεδο έχουν φτάσει τα συνoικιακά μαγαζιά στην Λάρισα είτε μιλάμε για καφετέριες είτε για τσιπουράδικα οπότε think again
Cossutius. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ειτε καποια μαγαζια ειναι ανοικτα, ειτε δεν ειναι Η περίπτωση, κάποια να ειναι ανοιχτά και κάποια όχι, δεν υφισταται? Αυτο σου γράφω παραπάνω αυτο σου γράφει και ο άλλος χρηστης. Προσπάθησα να μη σε προσβάλω. Μη πας να βγεις και απο πάνω. Οπως βλέπεις σε σεβομαι ως χρηστη και ας διαφωνουμε στο 90% Οσο για τις εικονες... μηπως να θυμηθουμε καποιο κετημενο που κερδισαμε απο εκει; Εσυ δεν έλεγες τοση ωρα οτι ο κόσμος δεν αντέδρασε για τα απαράδεκτα ωραρια και σου προσθετα εγω οτι όλα αυτά ηταν μέσα στις διαμαρτυριες?? Ελα ομως που αντέδρασε Αποτελέσματα? Η περιπτωση να ηταν ακομα χειρότερα τα πράγματα την έχεις σκεφθει? Το γεγονος οτι όλα τα ψηφίσματα πλέον περνάνε με ελάχιστους ψηφους πάνω απο το μισο λέει κάτι? Μηπως δεν έχεις ιδέα για το τι γινεται στην αγορά? Τι ηταν να περάσουν ακομα και δε το πέρασαν λογω αντιδράσεων που κάποιοι τους βαφτίζετε ως "συνδιλακιστικους και λαικιστικους"???? Να χαρώ εγώ αγανάκτηση...πριν δυο χρόνια! Πήγες ποτέ κάτω??? Εφαγες ξυλο και δακρυγόνο τη στιγμη που ειρηνικά καθόσουν στο Συνταγμα και απλά φωναζες συνθήματα? Ειδες να ανοιγουν κεφάλια παιδιών και δικων σου ανθρωπων χωρις καμια αιτία?? Οταν το κάνεις μπορεις να έχεις άποψη και να κρινεις τους άλλους, και να ρωτάς για το που πηγαν ολοι. Τρομοκρατηθηκαν. Αυτο έκαναν. Σπιτια τους ειναι όλοι πλέον και σκάνε, μη μποροντας να αντιδράσουν. Οσο για το ποιηματάκι με τις εκλογές, θα παρακαλέσω να μη το θέτετε καν, διοτι ειναι άδικο να ανοιγετε τέτοια κουβέντα και να μη μπορουμε να εκφράσουμε τις αποψεις μας λογω των κανονων του φορουμ. Θα υπενθυμισω μονο τα τρομοκρατικά σποτ, απειλές για καταθέσεις κτλ κτλ οπως και τα ποσοστά των κομμάτων και εως εκει.
pournaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Επιμένεις να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ενώ είσαι έξυπνο άτομο γενικά.Άσε να το πάω αλλιώς να συνεννοηθούμε.Οι μικρές αυτές καφετέριες συνοικιακού επιπέδου με την 40αρα Ουκρανέζα που δουλεύει μέσα από το μπαρ και ως σερβιτόρα δεν δουλεύουν καλά καλά τις καθημερινές εκτός από κάτι ναυάγια τις ζωής όπου πηγαίνουν να τους πιάσει το χεράκι και αυτοί να πιάσουν λίγο κώλο όταν θα στριμώχνεται ανάμεσα στα τραπέζια.Έτσι πια δουλεύουν και τα περισσότερα τσιπουράδικα με σερβιτόρες από το ανατολικό μπλοκ εκτός αυτών που είναι φίρμες και έχουν μία ιστορία στην πόλη.Δεν ξέρω πως δουλεύουν οι μικρές καφετέριες στην Αθήνα αλλά εδώ έτσι δουλεύουν.Σου φαίνεται λογικό ότι θα ανοίξουν Κυριακή;Σε αυτό το επίπεδο έχουν φτάσει τα συνoικιακά μαγαζιά είτε μιλάμε για καφετέριες είτε για τσιπουράδικα οπότε think again Συνεχιζω λοιπον να μην καταλαβαινω, διοτι μου βαζεις τα παρακμιακα καφενεια, απο τα οποια εσεις μπορει να εχετε πολλα, εμεις μπορει να εχουμε 2-3, πραγμα που δεν τα θετουμε καν ως ποσοστο. Οχι, τα δικα μας τσιπουραδικα και καφενεια, λειτουργουν με τον κλασικο τροπο χωρις ουκρανες, αλλα με καλο μεζε και παγωμενη μπυρα. Το οτι εχεις μια κατασταση εσυ στην περιοχη σου, το οτι σου κλεινουν μεχρι και τα περιπτερα την κυριακη, αυτο δε σημαινει οτι γινεται κι αλλου. Κι εμας εδω, ο εμπορικος συλλογος, μετα απο ψηφοφορια καθε χρονο κλεινει (οσοι θελουν), τα εμπορικα το σαββατο για ολο το καλοκαιρι, διοτι βαρανε μυγες (οχι τωρα λογω κρισης, παντα γινοταν αυτο), αυτο δε σημαινει οτι ολα τα εμπορικα σε ολη την ελλαδα, κλεινουν σαββατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα