gigisoni Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αυτός που ξεφύτρωσε σαν το παιδάκι με την καραμέλα είσαι εσύ που μας έβαλες στο σκαμνί (εμένα κυρίως) όταν τολμήσαμε να πούμε ότι δεν έχουμε δημοκρατία γιατί... δε σου φάνηκε φρέσκο το νέο. Μιλάς σοβαρά τώρα; Κι εγώ και άλλοι εδώ έχουμε γράψει σελίδες ολόκληρες για το θέμα του θρεντ που είναι οι Κυριακές και σύ κατάλαβες ότι κάτι ακούσαμε κι ήρθαμε να το πούμε; Έκανε κάποιος ένα σχόλιο για τη δημοκρατία, εγώ συμφώνησα, κι ήρθες εσύ να μας πεις χθεσινούς επειδή κάναμε μια διαπίστωση, έστω κι αν αυτή είναι παλιά;;Μην τρελαθούμε τώρα. Σιγά μην εξηγηθούμε κι απολογηθούμε για κάθε σχόλιο και καθετί που αναφέρουμε. Άν θες τόσο πολύ να κουβεντιάσεις για τη δημοκρατία γενικώς άνοιξε νέο θρεντ, εδώ μιλάμε για τις Κυριακές και το σχόλιο για τη δημοκρατία ήταν μόνο σχόλιο στο πλαίσιο της κουβέντας για το πώς φτάσαμε στην ψήφιση τέτοιων νομοσχεδίων. Είπαμε τρολάρισμα αλλά όχι να θες να σου αποδείξει ο άλλος ότι δεν είναι ελέφαντας. Το τρολάρισμα εσύ το ξεκίνησες με την δήλωσή σου, όχι εγώ. Όταν γράφεις και δηλώνεις κάτι, να περιμένεις και αντιδράσεις, αλλιώς μην το γράφεις. Gigisoni οπως και στο διπλα θέμα με τα ΜΜΕ και τους τυφλους, έτσι και εδω, πιάνεσαι απο μια λέξη, κάνεις υπερανάλυση, βγάζεις δικά σου συμπεράσματα, τα οποια ειναι ασχετα με το όλο θέμα και γενικά το θέμα παιρνει άλλη στροφή. Δεν ειναι η ουσια αν έχουμε η όχι δημοκρατία. Ας ανοιξουμε ένα θρεντ να το συζητησουμε. Στο θέμα με τους τυφλούς εξαρχής δίνεις τελείως λανθασμένες πληροφορίες και εντυπώσεις.Το παίζεις σχετικός και ενήμερος σε θέμα που έχεις μεσάνυχτα. Για την ελληνική νομοθεσία επιδομάτων μιλάω. 1
hewey Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Το τρολάρισμα εσύ το ξεκίνησες με την δήλωσή σου, όχι εγώ. Όταν γράφεις και δηλώνεις κάτι, να περιμένεις και αντιδράσεις, αλλιώς μην το γράφεις. Προσπαθείς να το παίξεις κυνικός, αλλά δεν τα καταφέρνεις γιατί ο κυνισμός απαιτεί για μια λογική νοητική, αφαιρετική διαδικασία που δεν μπορείς να κάνεις γιατί "σκαλώνεις" σε λέξεις, όπως είπε και ο φίλος Cossutius, σε φράσεις που επιλέγεις για να κάνεις μια συζήτηση σαλάτα. Στη μανιχαϊστική λογική σου λοιπόν, αφού δε συμβιβάζεσαι με τη συζήτηση, βγες από αυτήν. 1
gigisoni Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Προσπαθείς να το παίξεις κυνικός, αλλά δεν τα καταφέρνεις γιατί ο κυνισμός απαιτεί για μια λογική νοητική, αφαιρετική διαδικασία που δεν μπορείς να κάνεις γιατί "σκαλώνεις" σε λέξεις, όπως είπε και ο φίλος Cossutius, σε φράσεις που επιλέγεις για να κάνεις μια συζήτηση σαλάτα. Στη μανιχαϊστική λογική σου λοιπόν, αφού δε συμβιβάζεσαι με τη συζήτηση, βγες από αυτήν. Κατά τ'άλλα, εγώ τρολάρω.. Άιντε άιντε!!!! Έσφιξαν οι ζέστες εκεί κάτω στο Ελλάντα; 1
hewey Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Κατά τ'άλλα, εγώ τρολάρω.. Άιντε άιντε!!!! Έσφιξαν οι ζέστες εκεί κάτω στο Ελλάντα; Εμ είδες; Εδώ είμαστε βαλκάνιοι! Γι' αυτό σου λέω, κάντη μ' ελαφρά. Το "Ελλάντα" σου πέφτει λίγο βρε παιδί
Xorxhs! Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Hewey: απορώ με την υπομονή σου στο να απαντάς ακόμη στον gigisoni. Πρέπει να εισαι μαζόχα δεν εξηγείται διαφορετικα!! gigisoni: google translate το προτελευταίο post του hewey στα νεοελληνικά!! 1
gigisoni Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Hewey: απορώ με την υπομονή σου στο να απαντάς ακόμη στον gigisoni. Πρέπει να εισαι μαζόχα δεν εξηγείται διαφορετικα!! gigisoni: google translate το προτελευταίο post του hewey στα νεοελληνικά!! Βαριέμαι, κάντο εσύ. Κι εγώ μαζόχας πρέπει να είμαι που απαντώ σε άτομα που δηλώνουν κάτι αλλά δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν μετά και μας κατηγορούν και για τρολάρισμα...
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Yeap, δημοκρατία έχουμε... και δικαιοσύνη βεβαίως βεβαίως... και στην Αμερική το ίδιο... σε όλον τον κόσμο δημοκρατία... Αστική Δημοκρατία έχουμε... αυτή είναι η αστική δημοκρατία... το δημοκρατία βέβαια είναι ολίγον αστείο αλλά whatever... Σε όποιον δεν αρέσει, ας ψάξει για την αληθινή δημοκρατία. Eψαξαν για την αληθινη κλεκορα και τους βγηκε χουντα και προτιμησαν την δημοκρατια οπως ισχυει στον δυτικο κοσμο με μικροπαραλαγες .Η "αληθινη Δημοκρατια" που ονειρευεσαι ειναι μονο μεσα στο κεφαλι σου στην πραξη οπου εφαρμοστηκε μετραπηκε σε δικτατορια βεβαια αυτα ολα εχουν καμια 20αρια χρονια που εγιναν αλλο αν εσυ κοιμασαι ορθιος ακομα. 1
LogokrisiaGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Eψαξαν για την αληθινη κλεκορα και τους βγηκε χουντα και προτιμησαν την δημοκρατια οπως ισχυει στον δυτικο κοσμο με μικροπαραλαγες .Η "αληθινη Δημοκρατια" που ονειρευεσαι ειναι μονο μεσα στο κεφαλι σου στην πραξη οπου εφαρμοστηκε μετραπηκε σε δικτατορια βεβαια αυτα ολα εχουν καμια 20αρια χρονια που εγιναν αλλο αν εσυ κοιμασαι ορθιος ακομα. Άλλα ντ'άλλα της παρασκευής το γάλα... Παπί παράτα το... ψάξε πρώτα τι έχεις στο δικό σου το κεφάλι και μετά βγάλε συμπεράσματα για τους άλλους...
man of steel Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Eψαξαν για την αληθινη κλεκορα και τους βγηκε χουντα και προτιμησαν την δημοκρατια οπως ισχυει στον δυτικο κοσμο με μικροπαραλαγες .Η "αληθινη Δημοκρατια" που ονειρευεσαι ειναι μονο μεσα στο κεφαλι σου στην πραξη οπου εφαρμοστηκε μετραπηκε σε δικτατορια βεβαια αυτα ολα εχουν καμια 20αρια χρονια που εγιναν αλλο αν εσυ κοιμασαι ορθιος ακομα. Ρε Φώτη μία ερώτηση αν επιτρέπεται.Γιατί την ανάγκη μερικών εξ ημών βελτίωσης της δημοκρατίας την αναγάγεις σε νοσταλγία εκ μέρους μας του κουμουνισμού;Εγώ για παράδειγμα σιχαίνομαι τον κομουνισμό αλλά θα ήθελα περισσότερη δημοκρατία.Θα ήθελα ο νόμος π.χ περί ευθύνης υπουργών να μην υπήρχε καθόλου αντ' αυτού να υπήρχε στο σύνταγμα άρθρο που να προβλέπει ότι όποιος τέλεσε αδίκημα ενώ κατείχε δημόσια θέση να μην παραγράφεται ποτέ.Αυτό δεν είναι ένα βήμα προς περισσότερη και καλύτερη δημοκρατία;Τι σχέση έχει αυτό με τον κομουνισμό;Ξέρεις σε πόσα πράγματα χωράει τεράστιες αλλαγές στην "δημοκρατία" μας;
pournaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ρε Φώτη μία ερώτηση αν επιτρέπεται.Γιατί την ανάγκη μερικών εξ ημών βελτίωσης της δημοκρατίας την αναγάγεις σε νοσταλγία εκ μέρους μας του κουμουνισμού;Εγώ για παράδειγμα σιχαίνομαι τον κομουνισμό αλλά θα ήθελα περισσότερη δημοκρατία.Θα ήθελα ο νόμος π.χ περί ευθύνης υπουργών να μην υπήρχε καθόλου αντ' αυτού να υπήρχε στο σύνταγμα άρθρο που να προβλέπει ότι όποιος τέλεσε αδίκημα ενώ κατείχε δημόσια θέση να μην παραγράφεται ποτέ.Αυτό δεν είναι ένα βήμα προς περισσότερη και καλύτερη δημοκρατία;Τι σχέση έχει αυτό με τον κομουνισμό;Ξέρεις σε πόσα πράγματα χωράει τεράστιες αλλαγές στην "δημοκρατία" μας; Ισως γιατι, ακομη και στην τελεια δημοκρατια απο μεριας εκλογων, η μη τηρηση των νομων φερνει παντα τα ιδια αποτελεσματα. Δεν εχει σημασια το ποσοστο που θα σου βγαλει την κυβερνηση, ουτε το ποσοστο το οποιο θα σε κυβερνησει, αλλα το πως θα μεριμνησει στην τηρηση των νομων. Σε καμμια χωρα δεν υπαρχει απλη αναλογικη, απλα αρκετες εχουν το συστημα της δευτερης κυριακης οπου απλα αυτος που ψηφισε μικρο κομμα, ειτε δεν παει να ξαναψηφισει, ειτε χωρις να το θελει, ψηφιζει εναν απο τους δυο πρωτους. Τα ιδια γινονται παντου. ΑΛΛΑ δεν γινονται τα ιδια παντου, οσον αφορα την τηρηση των νόμων. 2
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ρε Φώτη μία ερώτηση αν επιτρέπεται.Γιατί την ανάγκη μερικών εξ ημών βελτίωσης της δημοκρατίας την αναγάγεις σε νοσταλγία εκ μέρους μας του κουμουνισμού;Εγώ για παράδειγμα σιχαίνομαι τον κομουνισμό αλλά θα ήθελα περισσότερη δημοκρατία.Θα ήθελα ο νόμος π.χ περί ευθύνης υπουργών να μην υπήρχε καθόλου αντ' αυτού να υπήρχε στο σύνταγμα άρθρο που να προβλέπει ότι όποιος τέλεσε αδίκημα ενώ κατείχε δημόσια θέση να μην παραγράφεται ποτέ.Αυτό δεν είναι ένα βήμα προς περισσότερη και καλύτερη δημοκρατία;Τι σχέση έχει αυτό με τον κομουνισμό;Ξέρεις σε πόσα πράγματα χωράει τεράστιες αλλαγές στην "δημοκρατία" μας; Σε αλλον αναφερομουν προφανως που ειναι νοσταλγος ,σε οσα ειπες παραπανω προσυπογραφω. 1
LogokrisiaGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 τέλεια δημοκρατία και εκλογές είναι εντελώς αντίθετα... αν περιμένεις μια φορά στα 4 χρόνια να αποφασίσεις για τη ζωή σου είσαι άξιος της μοίρας σου, ειδικότερα αν το θεωρείς αυτό δημοκρατία είσαι και αισχρά παραπλανημένος... τώρα αν θεωρείς όλο αυτό σουπερουαου και δίκαιο, έχεις μπαμπά να στα σκάει, iPhone5, ipad4 και DELL XPS L702x, τότε είσαι απλά fotis13/παπί και βλέπεις παντού κομμουνιστές... ανάθεμα και αν έχει διαβάσει ποτέ, όχι Μαρξ, αλλά ούτε καν τους θεωρητικούς του καπιταλισμού.... βέβαια άποψη για τον κομμουνισμό έχει, ότι του είπαν στο κολλέγιο Αθηνών... γεια σου παπί νοσταλγέ των συνταγματαρχών...
Xorxhs! Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δεν εχει σημασια το ποσοστο που θα σου βγαλει την κυβερνηση, ουτε το ποσοστο το οποιο θα σε κυβερνησει, αλλα το πως θα μεριμνησει στην τηρηση των νομων. το είδαμε και αυτό γραμμένο....
pournaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 το είδαμε και αυτό γραμμένο.... Που ακριβως διαφωνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα