giorgarello Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Σόρυ αλλά επειδή έχω δουλέψει σερί 12-13 ώρες και σπαστό ώρες καταστήματος, θεωρώ το πρώτο πολύ καλύτερο.
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Σόρυ αλλά επειδή έχω δουλέψει σερί 12-13 ώρες και σπαστό ώρες καταστήματος, θεωρώ το πρώτο πολύ καλύτερο. Είναι και αναλόγως την δουλειά. Εάν δεν μπορείς να κάνεις διάλειμμα για να φας κάτι ή για να ξεκουραστείς λίγο, τότε το πρώτο γίνεται κόλαση. Επίσης εάν η δουλειά είναι μακριά (1 ώρα δρόμος με αμάξι πχ) και έχεις οδήγηση για να πας, 12 ώρες σερί και οδήγηση για να γυρίσεις τότε είναι που σου βγαίνει πραγματικά ο πάτος.
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αντίστοιχα εγώ θεωρώ μαλάκες αυτούς που δουλεύουν από 9 έως 3, είναι κλειστά από 3 έως 5 και από 5 έως 9 πάλι ανοικτά και διαμαρτύρονται για 7 Κυριακές παραπάνω τον χρόνο. ε τοτε μπορεις να πας εσυ να δουλεψεις αυτες τις κυριακες,τσαμπα φυσικα.
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ε τοτε μπορεις να πας εσυ να δουλεψεις αυτες τις κυριακες,τσαμπα φυσικα. Βεβαίως και μπορώ. Απλά ακούω τόσο κόσμο να γκρινιάζει που είναι άνεργος και την αφήνω την δουλειά για αυτούς. Έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι απλά ένα 16χρονο, δεν έχω ανάγκη κάποια δουλειά (αλλά και να είχα ανάγκη, δεν έχω τον χρόνο για κάποια δουλειά).
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ελα πανε παιξε με τους gi joe σου τωρα. Δεν μπορώ. Έχει Ben 10 στην τηλεόραση!
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 μη βλέπεις τηλεόραση. ούτε ινσόμνια Για το δεύτερο, ειδικά με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, είναι no brainer. Όσον αφορά το πρώτο, την έχω κόψει εδώ και καιρό.
Typhoon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Παίδες, το νοήμα του ελεύθερου ωραρίου είναι ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει. Ήτοι ένα μαγαζί μπορεί να δουλεύει με σπαστό ωράριο και το δίπλα με συνεχές. Γιατί; Γιατί αυτός που δουλεύει το σπαστό μπορεί να μένει απέναντι και μπορεί να πηγαίνει σπίτι να φάει και να χαλαρώσει και ο άλλος μπορεί να μην μπορεί γιατί μένει 20χμ μακριά. Το ίδιο ισχύει και για τις Κυριακές. Όποιος νομίζει ότι βγάζει λεφτά και αξίζει να το ανοίξει Κυριακή θα μπορεί να το κάνει. Όποιος δεν ψήνεται, κάθεται σπίτι του. Και εννοείτε ότι δεν μεταβάλλονται τα εργασιακά δικαιώματα από κάτι τέτοιο. Δηλαδή η πενθήμερη εργασία, παραμένει ως έχει. Αν θέλει κάποιος να έχει ανοιχτό το μαγαζί του 7 μέρες την εβδομάδα, πρέπει να πάρει καινούργιο κόσμο (έστω μερική απασχόληση), δεν μπορεί να βάλει του ίδιους υπαλλήλους (στη θεωρία βέβαια, στην πράξη πολλά καταστρατηγούνται). 1
pournaras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δηλαδή οι υπόλοιποι που δουλεύουν σερί 12ωρα+++ μαλάκες είναι; Ναι, διοτι αν δουλεψεις 12 ωρες τη μερα (οχι μια φορα, αλλα μονιμα), εισαι παρανομος. http://www.eopa.gr/orario%20gsee.htm Το εργασιασκο σπαστο που εχουν τα καταστηματα, αν προσθεσεις τις ωρες, γινονται 40. Το ιδιο και αυτοι που δουλευουν συνεχες, που ειναι ας πουμε 9-17 που παλι στις 5 μερες κανει 40 ωρες. 2
giorgarello Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Σου έκανε λαηκ ο φώτης που φεύγει 3 παρά δέκα από την υπηρεσία.
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ναι, διοτι αν δουλεψεις 12 ωρες τη μερα (οχι μια φορα, αλλα μονιμα), εισαι παρανομος. http://www.eopa.gr/orario%20gsee.htm Το εργασιασκο σπαστο που εχουν τα καταστηματα, αν προσθεσεις τις ωρες, γινονται 40. Το ιδιο και αυτοι που δουλευουν συνεχες, που ειναι ας πουμε 9-17 που παλι στις 5 μερες κανει 40 ωρες. Πολύ πιθανό, δεν το αποκλείω, αλλά το σερί 12ωρο το εννοούσα σε εργοστάσια ή/και γραφεία όπου πολύ συχνά βλέπουμε τέτοια ωράρια, και όχι για καταστήματα.
pournaras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Πολύ πιθανό, δεν το αποκλείω, αλλά το σερί 12ωρο το εννοούσα σε εργοστάσια ή/και γραφεία όπου πολύ συχνά βλέπουμε τέτοια ωράρια, και όχι για καταστήματα. Το οτι βλεπεις τετοια ωραρια (ολοι τα βλεπουμε), ειναι ακριβως το ιδιο με το οτι βλεπεις ανασφαλιστους εργατες, απληρωτους κλπ. Λογικα πραγματα σε μια υπερσαχαρια αφρικανικη χωρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα