Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λε ρε φίλε, τώρα το πήρες χαμπάρι ότι τα μαγαζιά είναι ανοιχτά Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα;

Γιατί σε πληροφορώ ότι συμβαίνει δεκαετίες τώρα.

Αν είχε γίνει μόνο για τους τραπεζικούς, ή όπως ισχυρίζονται για όλους όσους δουλεύουν πρωί, θα φρόντιζαν κάποιες μέρες ή τουλάχιστον μία μέρα την βδομάδα να είναι ανοιχτές το απόγευμα και οι δημόσιες υπηρεσίες, να μπορούν αυτοί που δουλεύουν πρωί να εξυπηρετηθούν όταν χρειάζονται.

Το ωράριο των καταστημάτων φτιάχτηκε καθαρά για τις ανάγκες των δημοσίων υπαλλήλων.

Ευχαριστω για τη πληροφορία αλλά τυχαίνει να ζω στην Ελλάδα και να το γνωριζω.

Tα εμπορικά καταστήματα δεν έχουν καμία σχέση με τις τράπεζες.

Αλλο καθεστος λειτουργουνε αυτά, άλλο οι τράπεζες.

Το ωράριο των καταστημάτων φτιαχτηκε για να βολεύονται ολοι, όχι μονο οι δημοσιοι υπάλληλοι. Ξέρεις υπάρχει χιλιάδες κόσμος στον ιδιωτικο τομέα που εργάζεται πρωί. Και το ωράριο αυτό, δεν έγινε για να βολεύονται μονο οι εργαζόμενοι, αλλά επειδή βολεύει τους ιδιους τους μαγαζάτορες διοτι γνωριζουν οτι αν δεν ανοιξουν κάποιες ημέρες απόγευμα, θα χάσουν πελάτες ακριβως επειδη εργάζονται πρωί.

Αυτό που προσπαθουν να κάνουν εδω και πολλά χρόνια, ειναι να εξωμοιωσουν τα εμπορικά καταστήματα με τα τραπεζικά, ωστε να υπάρχουν τα ιδια ωράρια ακριβως με τους ιδιους φυσικά υπαλλήλους. Και δε το έχουν κάνει εως τωρα διοτι οι τράπεζες ειχαν ισχυρότατο συνδικαλισμό τόσα χρόνια. Τώρα που δεν υπάρχουν αυτά, θα μπορεις να πηγαίνεις να βλέπεις τους τόκους των καταθέσεών σου και το απόγευμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ntinaras εγώ μαζί σου είμαι αν το πήρες γραμμή απλά είπα ότι άλλο να δεχτείς να χειροτερέψουν οι εργασιακές σου συνθήκες σε ότι αφορά εσένα και μόνο και α΄λλο να επιβάλλονται με το έτσι θέλω στον γενικό πληθυσμό.Ελπίζω να  έγινα πιο κατανοητός αυτήν τη φορά

Δημοσ.

Ntinaras εγώ μαζί σου είμαι αν το πήρες γραμμή απλά είπα ότι άλλο να δεχτείς να χειροτερέψουν οι εργασιακές σου συνθήκες σε ότι αφορά εσένα και μόνο και α΄λλο να επιβάλλονται με το έτσι θέλω στον γενικό πληθυσμό.Ελπίζω να  έγινα πιο κατανοητός αυτήν τη φορά

απο καπου ξεκινανε ολα,αφου δεχτηκες εσυ,θα δεχτει και ο επομενος κτλ κτλ

και ετσι πλεον θεωρουν δεδομενο την ανασφαλιστη εργασια

θεωρουν δεδομενο τη μη πληρωμη υπερωριων.

κτλ κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

απο καπου ξεκινανε ολα,αφου δεχτηκες εσυ,θα δεχτει και ο επομενος κτλ κτλ

και ετσι πλεον θεωρουν δεδομενο την ανασφαλιστη εργασια

θεωρουν δεδομενο τη μη πληρωμη υπερωριων.

κτλ κτλ.

όχι φίλε δεν είναι έτσι αυτός στον οποίο δουλεύω είναι γνωστός κοντοχωριανός που λέμε για την ακρίβεια.Επειδή ξέρω ότι όντως έχουν σφίξει τα πράγματα δέχθηκα κάποια υποβίβαση στα δικαιώματα μου με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και πάντως είναι στο χέρι μας να βρούμε την λύση εγώ με αυτόν!Ένας που εργάζεται σε πολυεθνική που θα του πετσοκόψει τα δικαιώματα τι επιλογές έχει;Που θα διαμαρτυρηθεί;Πόσα θα ανεχθεί;Εγώ για αυτούς τους εργάτες έθεσα εξαρχής το ερώτημα πόσα ακόμα θα ανεχθούν.Επίσης κατά την προσωπική μου άποψη άτομα που υποστηρίζουν την λειτουργία των επιχειρήσεων τις κυριακές μάλλον δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους.Εγώ πάντως σε εποχιακά εργοστάσια που δόυλευα με μορφή καμπάνιας 75 μέρες σερί μετά την τρίτη κυριακή συνεχόμενα δεν μπορούσα να μαζέψω τα πόδια μου.Πήγαινα στην δουλειά και ήμουν πτώμα!

Δημοσ.

δηλαδη οταν εβγαζε καλα λεφτα σου δινε μπονους?

γιατι οπως παντα,τα λεφτα δικα μου,και τα χρεη δικα μας.

• Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστω για τη πληροφορία αλλά τυχαίνει να ζω στην Ελλάδα και να το γνωριζω.

Tα εμπορικά καταστήματα δεν έχουν καμία σχέση με τις τράπεζες.

Αλλο καθεστος λειτουργουνε αυτά, άλλο οι τράπεζες.

Το ωράριο των καταστημάτων φτιαχτηκε για να βολεύονται ολοι, όχι μονο οι δημοσιοι υπάλληλοι. Ξέρεις υπάρχει χιλιάδες κόσμος στον ιδιωτικο τομέα που εργάζεται πρωί. Και το ωράριο αυτό, δεν έγινε για να βολεύονται μονο οι εργαζόμενοι, αλλά επειδή βολεύει τους ιδιους τους μαγαζάτορες διοτι γνωριζουν οτι αν δεν ανοιξουν κάποιες ημέρες απόγευμα, θα χάσουν πελάτες ακριβως επειδη εργάζονται πρωί.

Αυτό που προσπαθουν να κάνουν εδω και πολλά χρόνια, ειναι να εξωμοιωσουν τα εμπορικά καταστήματα με τα τραπεζικά, ωστε να υπάρχουν τα ιδια ωράρια ακριβως με τους ιδιους φυσικά υπαλλήλους. Και δε το έχουν κάνει εως τωρα διοτι οι τράπεζες ειχαν ισχυρότατο συνδικαλισμό τόσα χρόνια. Τώρα που δεν υπάρχουν αυτά, θα μπορεις να πηγαίνεις να βλέπεις τους τόκους των καταθέσεών σου και το απόγευμα.

Αν είχε φτιαχτεί για να βολεύονται όλοι, θα είχε φτιαχτεί και το ωράριο των δημοσίων ώστε να βολεύει όλους, και αυτούς που εργάζονται τα πρωινά, όχι μόνο τις νοικοκυρές και τους νυχτοφύλακες.

Όσον αφορά τις τράπεζες, αμφιβάλλω αν θα πρωτοτυπήσει η Ελλάδα και θα έχει ανοιχτά καταστήματα τραπεζών το απόγευμα.

Πουθενά, όσο ξέρω, στην Ευρώπη δεν γίνεται αυτό.

Α, και να μην το ξεχάσω, στο 2013 βρισκόμαστε, το web banking και το internet είναι παγκοσμίως διαδεδομένο, σιγά μην έχουν ανοιχτές τις τράπεζες για τους βλάκες τα απογεύματα που δεν ξέρουν τι πάει να πει ποντίκι υπολογιστή.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως που ξέρω τι είναι το web banking δεν γουστάρω να κάνω τις συναλαγές μου με τράπεζα διαδυκτιακά γιατί όσο ασφαλές και να είναι δεν είναι τόσο όσο το να πάω με το βιβλιάριο και να σηκώσω λεφτά αυτοπροσώπος.Για τον ίδιο λόγο δεν χρησιμοποιώ και κάρτα αναλήψεως γιατί κάποτε όταν δούλευα στην βιομηχνία ζάχαρης της Λάρισας 75 λογαρισμοί μισθοδοσίας από την αγροτική τράπεζα κλάπηκαν και μέσα σε αυτούς και ο δικός μου.Οπότε think again δεν είναι μόνο θέμα ασχετοσύνης είναι και θέμα ασφάλειας!Και αν την  πατήσεις μία φορά δεν την ξαναπατάς!

Δημοσ.

Εγώ πάντως που ξέρω τι είναι το web banking δεν γουστάρω να κάνω τις συναλαγές μου με τράπεζα διαδυκτιακά γιατί όσο ασφαλές και να είναι δεν είναι τόσο όσο το να πάω με το βιβλιάριο και να σηκώσω λεφτά αυτοπροσώπος.Για τον ίδιο λόγο δεν χρησιμοποιώ και κάρτα αναλήψεως γιατί κάποτε όταν δούλευα στην βιομηχνία ζάχαρης της Λάρισας 75 λογαρισμοί μισθοδοσίας από την αγροτική τράπεζα κλάπηκαν και μέσα σε αυτούς και ο δικός μου.Οπότε think again δεν είναι μόνο θέμα ασχετοσύνης είναι και θέμα ασφάλειας!Και αν την  πατήσεις μία φορά δεν την ξαναπατάς!

Ακριβως για τον ιδιο λογο ειναι γεμάτες οι τράπεζες, όχι μονο απο παππουδια.

Ακομα και τον λογαριασμο της ΔΕΗ μπορουν να πληρωσουν απο το ιντερνετ, αλλά κάποιοι φοβουνται με οτι συμβαινει πλέον.

Πολλές οι περιπτωσεις...

Και φυσικά ο φόβος αυτος, ολοι ξέρουμε απο τι έχει προέλθει :)

Eλα τωρα που το ΔΝΤ ζητάει προσθετα μέτρα ωστε να μειωθουν οι μισθοι στην Ελλάδα και να προσελκυσουν νέους επενδυτές, θα ειμαστε ανοιχτά 24 ωρες για να εξυπηρετηθουν όλοι.

Μπορει ο άλλος να θέλει να αγοράσει ένα μπλουζάκι στις 3 τα ξημερώματα. Τα κλαμπ δηλαδη γιατι ειναι ανοιχτά εκεινη την ωρα?? Υποχρεωτικά όλοι :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Δουλέψτε όλοι οι άλλοι τις Κυριακές, φτάνει να εξυπηρετούμαι εγώ και φτάνει βέβαια να μην δουλεύω εγώ,  που θέλω να συνδιάσω την βόλτα μου ή τον καφέ μου με τα ψώνια μου την Κυριακή, λες και αν θέλω κάτι δεν υπάρχουν άλλες μέρες να το κάνω. Επίσης ανοίξτε όλες τις Δ.Υ. και τις Τράπεζες και βάλτε τους να δουλέυουν παραπάνω γιατί πρέπει οποσδήποτε την Κυριακή το πρωί να πάω να πάρω την σύνταξή μου και μετά να πάω στο ΙΚΑ για να με εξετάσει ο γιατρός.  Φτάνει βέβαια να μην δουλέυω εγώ γιατί αν δουλέυω και εγώ , πως θα κάνω όλα τα άλλα την Κυριακή το πρωϊ, αφού θα δουλεύω; 

Το ότι πιθανότατα δεν θα πληρώνονται για τις παραπάνω ώρες εργασίας, όπως μάλλον θα πληρώνονται όπως υποψιάζομαι στις πολιτισμένες Δυτικές χώρες, ποσώς με ενδιαφέρει φτάνει να κάνω εγώ την δουλειά μου και βέβαια φτάνει να μην δουλεύω εγώ.

Λογική πολιτισμένων πολιτών που νομίζουν ακόμα ότι ανήκουν στην Δύση.

Τα πλακακια απο το συνταγμα πετατα πρωτα πανω σου διοτι τους ψηφισες ολους αυτους μηδενος εξαιρουμενου,αν  δεν συμμετειχες στην εκλογικη διαδικασια παλι πετατα πανω σου διοτι ησουν αδιαφορος πολιτης αρα δεν δικαιουσαι να το παιζεις "αγανακτισμενος".

Κοινως εισαι λιγο μπερδεμενος ,δεν πειραζει τα πρωτα 30 χρονια ειναι δυσκολα μετα θα συνηθισεις.

Το μόνο με το οποίο μπορεί να συμφωνήσει κανείς απ' όλα όσα έγραψες.

• Like 5
Δημοσ.

Μην βιάζεσαι να συμφωνήσεις.Ρώτα τον τι ψήφισε στις τελευταίες εκλογές!Αν και δεν χρειάζεται από το ύφος των post του είναι ηλίου φαϊνότερου

Δημοσ.

Μην βιάζεσαι να συμφωνήσεις.Ρώτα τον τι ψήφισε στις τελευταίες εκλογές!Αν και δεν χρειάζεται από το ύφος των post του είναι ηλίου φαϊνότερου

Δεν επιτρέπεται :ph34r:

Δημοσ.

Δουλέψτε όλοι οι άλλοι τις Κυριακές, φτάνει να εξυπηρετούμαι εγώ και φτάνει βέβαια να μην δουλεύω εγώ,

Εδω ειναι όλο το νόημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...