Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται αυτό?Θέλω να μεταφέρω χρήματα από την τράπεζα στην paypal.

Έχω κάνει το αντίστροφο αλλά αυτό δε ξέρω πώς γίνεται...

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει!! :)

Δημοσ.

Γίνεται αυτό?Θέλω να μεταφέρω χρήματα από την τράπεζα στην paypal.

Έχω κάνει το αντίστροφο αλλά αυτό δε ξέρω πώς γίνεται...

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει!! :)

μιας και έχεις μεταφέρει χρήματα από το paypal στην τράπεζα, μπορείς να μου πεις από ποια τράπεζα φαινόταν το εισερχόμενο έμβασμα;

ο λόγος που ρωτάω είναι ότι έχω δωρεάν εισερχόμενα και εξερχόμενα εμβάσματα από και προς τράπεζες εσωτερικού μόνο.

να ξέρω αν μου κρατήσουν προμήθεια.

πχ η BANK OF AMERICA που αναφέρεται στο paypal για να κάνεις κατάθεση στον paypal Λογαριασμό σου δίνει ελληνικό IBAN.

αν ζητήσω να τραβήξω τα λεφτά στην τράπεζα, το έμβασμα θα είναι από τη συγκεκριμένη τράπεζα;

μερικές τράπεζες δίνουν δωρεάν εισερχόμενα / εξερχόμενα εμβάσματα (με κάποιες προϋποθέσεις βέβαια).

κοιτάξτε το

Δημοσ.

Πηγαινε paypal,my acount ,Top up.

Ναι εκεί πήγα αλλά δε ξέρω τι να κάνω από εκεί και πέρα.Μου δίνει βήματα και ότι πρέπει να συνδεθώ στην τράπεζα (εθνική με web banking) αλλά δε ξέρω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω από εκεί (τράπεζα)...

:unsure:

Νίκο αυτό λέει για το withdraw λίγο που κοίταξα.

Δημοσ.

Νίκο αυτό λέει για το withdraw λίγο που κοίταξα.

Εσυ θελεις απο τον συνδεμένο σου λογαριασμό με το παυπαλ να στείλεις χρήματα το balance του παυπαλ, και αν ναι ποιος ο λόγος?

Δημοσ.

Εσυ θελεις απο τον συνδεμένο σου λογαριασμό με το παυπαλ να στείλεις χρήματα το balance του παυπαλ, και αν ναι ποιος ο λόγος?

Δεν έχω λεφτά στο paypal και θέλω να μεταφέρω από την τράπεζα (που έχω βάλει το iban αφού έχω κάνει με επιτυχία την αντιστροφη διαδικασία) στο paypal...

Δημοσ.

Δεν έχω λεφτά στο paypal και θέλω να μεταφέρω από την τράπεζα (που έχω βάλει το iban αφού έχω κάνει με επιτυχία την αντιστροφη διαδικασία) στο paypal...

Ναι αλλα δεν μας λες τον λογο

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν μας λες τον λογο

Για να αγοράσω κάτι από εξωτερικό.

(Στο άλλο θέμα που άνοιξα (με την visa enter) πρέπει να πάει ο πατέρας μου να κάνει webbanking ή να ζητήσει αναλυτικό λογαριασμό.)

Δημοσ.

Και εγω με paypal αγοραζω απο το εξωτερικο αλλα δεν χρειαστηκα ποτε να μεταφερω χρηματα στο paypal.

Τo paypal αναλαμβανει απλα το ρολο του μεσολαβητη, η χρεωση γινεται απευθειας απο τον λογαριασμο τραπεζης που ειναι συνδεδεμενη με το paypal...

Εισαι σιγουρος οτι χρειαζεται μεταφορα χρηματων με τον τροπο που περιγραφεις, για μια απλη αγορα απο εξωτερικο?

Δημοσ.

Για να αγοράσω κάτι από εξωτερικό.

(Στο άλλο θέμα που άνοιξα (με την visa enter) πρέπει να πάει ο πατέρας μου να κάνει webbanking ή να ζητήσει αναλυτικό λογαριασμό.)

Μόλις λοιπόν κάνεις επιβεβαίωση δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, αγοράζεις και το παυπαλ τραβάει τα χρήματα από τον λογαριασμό σου

Τέλος

Δημοσ.

Μόλις λοιπόν κάνεις επιβεβαίωση δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, αγοράζεις και το παυπαλ τραβάει τα χρήματα από τον λογαριασμό σου

Τέλος

Χάθηκα...

Μιλάς για την visa παραπάνω, που είπα?Να κάνω επιβεβαίωση την κάρτα?Αν ναι αυτό θα γίνει, απλά εγώ ψάχνω αν γίνεται να τραβήξει από τον δικό μου λογαριασμό που έχω συνδεδεμένο στην τράπεζα και όχι από την κάρτα, η εθνική ως γνωστόν δεν έχει visa...

Πήγα στην παραγγελία αλλά επειδή δεν έχω όλα τα λεφτά που χρειάζεται στο paypal μου ζητάει την κάρτα...

Και εγω με paypal αγοραζω απο το εξωτερικο αλλα δεν χρειαστηκα ποτε να μεταφερω χρηματα στο paypal.

Τo paypal αναλαμβανει απλα το ρολο του μεσολαβητη, η χρεωση γινεται απευθειας απο τον λογαριασμο τραπεζης που ειναι συνδεδεμενη με το paypal...

Εισαι σιγουρος οτι χρειαζεται μεταφορα χρηματων με τον τροπο που περιγραφεις, για μια απλη αγορα απο εξωτερικο?

Χωρίς κάρτα?

Δημοσ.

Ασε την κ

Χάθηκα...

Μιλάς για την visa παραπάνω, που είπα?Να κάνω επιβεβαίωση την κάρτα?Αν ναι αυτό θα γίνει, απλά εγώ ψάχνω αν γίνεται να τραβήξει από τον δικό μου λογαριασμό που έχω συνδεδεμένο στην τράπεζα και όχι από την κάρτα, η εθνική ως γνωστόν δεν έχει visa...

Πήγα στην παραγγελία αλλά επειδή δεν έχω όλα τα λεφτά που χρειάζεται στο paypal μου ζητάει την κάρτα...

Χωρίς κάρτα?

Είτε καρτα εχεις συνδέσει, ειτε λογαριασμό, οτι απο τα δυο  δλδ, αν κανεις επιβεβαίωση, δεν χρειάζεσαι τίποτα αλλο.

Δημοσ.

και μηδεν να γραφει το paypal δεν σημαινει κατι.Αν εχεις μεσα καρτα  τα τραβαει απο την καρτα.Βεβαια δεν ξερεις ποσο εχεις υπολοιπο μετα αλλα κλαιν.

Δημοσ.

Ασε την κ

Είτε καρτα εχεις συνδέσει, ειτε λογαριασμό, οτι απο τα δυο  δλδ, αν κανεις επιβεβαίωση, δεν χρειάζεσαι τίποτα αλλο.

Δεν γίνεται.Μετά που βάζω τα στοιχεία μου και συνδέομαι στον λογαριασμό, μου βγάζει αυτό:

To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.

Και μου ζητάει κάρτα...

Κάνω κάτι λάθος ή απλά φταίει το site?

buyincoins...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...