Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξερει κανεις τι παίζει ας με φωτισει.....Είχα κάνει αιτηση φοριτότητας απο vodafone σε wind, η οποία πραγματοποιήθηκε 20/7 πριν 5 μερες δηλαδη. Το θέμα είναι οτι το μετάνιωσα κ θέλω να επιστρέψω πάλι στη vodafone, απο την οποία μου είπαν οτι εφόσον δεν εχουν συπληρωθεί 15 μερες απο τη στιγμή της ενεργοποίησης δεν υπάρχει κανενα προβλημα κ δεσμευση απο πλευρας wind (δεν εχω οφεληθεί με επιδοτηση, εκπτωση κλπ). Απο τη wind δε, μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο κ οτι πρεπει να συμπληρωθουν 2 μηνες για να φυγω, αγνωστο γιατί ειδικα 2 μηνες....Ψαχνοντας λίγο σε φορουμ κλπ, είδα οτι η wind γενικα δημιουργει θεματα με φορητοτητες κ διακοπές οποτε δεν ειμαι κ πολυ σιγουρη οτι ισχύει αυτο με το 2μηνο, ξέρει κανεις μηπως τι γινεται??? Ακόμη κ στα telemarketing  εχεις 15 μερες περιθώριο για αλλαγή κ επιστροφή χρηματων..... Please help!!!!

Δημοσ.

εννοεις οτι σου προσφεραν κατι καλυτερο στην voda?

τεσπα μπορεις να πας αλλα εχω την εντυπωση οτι θα σε βαλουν να πληρωσεις περα απο τις μερες που χρησιμοποιησεις και καποια "εξοδα".

αιτηση υπαναχωρησης αν δεν κανω λαθος γινεται οταν υπαρχει προβλημα

θελει ψαξιμο να δεις τι λεει η εεττ

Δημοσ.

εννοεις οτι σου προσφεραν κατι καλυτερο στην voda?

τεσπα μπορεις να πας αλλα εχω την εντυπωση οτι θα σε βαλουν να πληρωσεις περα απο τις μερες που χρησιμοποιησεις και καποια "εξοδα".

αιτηση υπαναχωρησης αν δεν κανω λαθος γινεται οταν υπαρχει προβλημα

θελει ψαξιμο να δεις τι λεει η εεττ

Μου δώσαν κ καλυτερα προγραμματα απο αποψη χρονου κ διπλη επιδοτηση (640 ευρω).... Στις μερες μας, είναι πολλα τα συν λοιπον για να μείνω στη vodafone....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...