Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμαται κανεις πως λεγονται καποια παιχνιδια με skate οπου πανω του ηταν καποιες τρελες φιγουρες;πχ ενας μαγειρας με λουκανικα..τα οποια τα παιζαμε τσουλωντας τα προς τα αλλα κ συνηθως περναμε οσα ριχναμε..

Αν τα θυμαται κανεις, γιατι ψαχνω να τα βρω αλλα δεν θυμαμαι ονομα..

Δημοσ.

Είχα τον ιππότη, το μάτι, τον μάγειρα, αυτόν με το μπόουλινγκ, το μωβ τέρας και μερικά ακόμη που δεν θυμάμαι, αυτό που θυμάμαι είναι πως η μύγα δεν έχανε με τίποτα!!!

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι ότι τα έπαιρνα από κάτι φαγώσιμο, κορν φλέικς, πατατάκια ή κάτι παρόμοιο. Δε θυμάμαι όμως να τα λέγανε σκετίστες. Κάτι μου κάνει με φιγούρες ή/και πατίνια, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Μετά τη μύγα θυμάμαι πολύ καλός ήταν και ο νίντζα παραδόξως, ειδικά απέναντι στη μύγα. Κάπως τους έβρισκε με το πόδι και έκανε critical hit.

Δημοσ.

χμ δεν θυμάμαι τον νίντζα αλλά θυμήθηκα τον σούμο που παίζει να ήταν ο χειτότερος!

νομίζω πάντως πως τα αγοράζαμε σε ψιλικατζίδικα, σε πατατάκια ήταν οι τάπες! άλλη τρέλα και αυτή

Δημοσ.

Και εγώ είχα τρέλα με τις τάπες αλλά είχε παραγίνει το κακό. Προς τα τελευταία τους είχε καταντήσει σκέτος τζόγος στο δημοτικό. Ως και dealers υπήρχαν θυμάμαι που σου πουλούσαν τάπες για το χαρτζηλίκι σου άμα είχες χάσει πόλλες. Κάπου είχε χαθεί η όλη αθωότητα του πράγματος.

Τελικά έψαξα λίγο στο ιντερνετ και οι σκετίστες ήταν στην τριπλή συκευασία κάτι κίτρινων κρουασάν σε δυχτάκι.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...