Προς το περιεχόμενο

Χτίζοντας την παρουσία της επιχείρησης σας στο Internet


leventakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο πρώτος τρόπος για να οικοδομήσουμε οποιαδήποτε  εμπορικό σήμα online, είναι να βεβαιωθούμε ότι εκτιθόμαστε παντού και ότι δεν έχουμε μόνο ένα Site, αλλά και ένα blog, μια παρουσία στο Facebook , το Twitter κτλ.  Δηλαδή, ένα ολοκληρωμένο online image της εταιρείας.

 

Δεν υπάρχουν μαγικά ξόρκια για να το πετύχετε αυτό: θα χρειαστεί να δαπανήσετε  χρήματα για την οικοδόμηση του brand σας στον εικονικό κόσμο.  Θα πρέπει να γίνετε γνωστοί, έτσι ώστε οι πελάτες σας να συνεχίσουν να επιστρέφουν στην σελίδα σας, ακόμη και όταν δεν πραγματοποιείτε  καμία προωθητική ενέργεια των προϊόντων ή υπηρεσιών σας. Αυτό  είναι βασικά απαραίτητο στοιχείο στην ενίσχυση της φήμης σας και στην εδραίωση της φίρμας σας. Αυτό θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα στο επιχειρηματικό σχέδιο σας για την οικοδόμηση ταυτότητα της μάρκας σας (brand indentity), γιατί αν δεν έχετε μια online ταυτότητα, η επιχείρησή σας δεν θα αυξηθεί.

Ξεκινήστε με Δημογραφικά

Για να οικοδομείστε το εμπορικό σήμα σας στο internet, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια είναι τα δημογραφικά σας,  σε ποιο target group προορίζετε το marketing;  Θα πρέπει να το γνωρίζετε αυτό γιατί θα πρέπει να αρχίσετε να αναπτύσσετε περιεχόμενο και μία τακτική επικοινωνίας  που απευθύνετε σε αυτή την ομάδα ή σε αυτό το στοχευμένο κοινό.  Για να βοηθηθείτε με τον εντοπισμό αυτού του κοινού υπάρχουν προϊόντα και τρόποι. Απλά Googlαρετε και θα δείτε τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα σχετικά με το κοινό σας, όπως το φύλο, την οικογενειακή κατάσταση, την ηλικία, το εισόδημα των νοικοκυριών και των τοπικών ρυθμίσεων. Ενδεικτικά εργαλεία για την οικοδόμηση του online image της εταιρείας είναι...

Περισσότερα εδώ

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...