skiaxtro7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σας. Τον Αύγουστο κλείνει η εταιρία που δουλεύω και θα μας απολύσουν.Οπότε δικαιούμαι χρήματα 12 μήνες από το επίδομα ανεργείας. Έκανα όμως διακοπή αναβολής και Νοέμβριο θα μπώ στρατό. Υπάρχει η δυνατότητα διακοπής του επιδόματος για 9 μήνες και μετά να πάρω τους υπόλοιπους μήνες όταν απολυθώ από τον στρατό?Δηλαδή να πάρω τους 2 πρώτους μηνες και τους υπόλοιπους 10 μετά. Ξέρει κανείς περίπου την διαδικασία αν είναι πολύπλοκη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Νομίζω ότι σταματάει αυτομάτως μιας και θα έχεις απολαβές 8.60€ τον μήνα. Όταν απολυθείς τότε θα συνεχίσει πάλι το επίδομα μέχρι να εξαντληθούν οι μήνες που σου απομένουν.
djcat Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Πήγαινε ΟΑΕΔ να ρωτήσεις, γιατί άμα παίρνεις το επίδομα, ενώ πληρώνεσαι, τρως πρόστιμο. Τώρα με το στρατό δεν ξέρω τι παίζει. Λογικά δε θα το δικαιούσαι όσο υπηρετείς.
funbreaker Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αν πάντως δεν γίνεται να το παίρνεις, όπως υποψιάζομαι, στην θέση σου θα ανέβαλα λίγο ακόμα τον στρατό. Είναι που είναι μαλακία, δεν λέει να χάνεις και λεφτά γι αυτόν...
bilakos10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ο στρατός θα σε πληρώνει με 28,6666 λεπτά την μέρα. Μην τα θες κι όλα δικά σου! 8,60 τον μήνα, θα τρως ένα 5ευρω τον μήνα και θα σου μένουν τρεις και ξήντα... 1
subject 12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 8.62 παρακαλώ!!! ( με +2 cent να κάνεις και την πρίκα σου )
skiaxtro7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Οκ καλύτερα θα επισκεφτώ τον ΟΑΕΔ να λύσω τις απορίες μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
funbreaker Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Όταν μάθεις πες μας κι εμάς να ξέρουμε τι προβλέπεται τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα