Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Λινο ποτε δεν εχω βαλει ουτε προκειτε απο τι με κοβω... Πουκαμισω ναι καθε πασχα, χριστουγεννα ή εκδηλωσεις τυπου βαφτισια, γαμοι..
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Λινο ποτε δεν εχω βαλει ουτε προκειτε απο τι με κοβω... Πουκαμισω ναι καθε πασχα, χριστουγεννα ή εκδηλωσεις τυπου βαφτισια, γαμοι.. Λινό-βαμβακερό είπα, όχι σκέτο λινό.
chill Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν χρειάζεσαι λεφτα για να ντυθεις επώνυμα. Μια λύση που αναφέρθηκε είναι το εξωτερικό. Η εγχώρια λύση είναι τα bazaar και οι εκπτώσεις. Και αν έχεις γνωστούς σε εταιρίες έχεις όλη την γκάμα των προϊόντων για πάρτι σου με 5αροδεκαρες!!!
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αει γ%$^$ε κι εσείς και οι μόδα με τα πουκάμισα για τους άντρες. Το καλοκαίρι ειδικά δεν υπάρχει πιο αβολο ρουχο. Αν δε φοράς επιπλεον φανέλα απο μέσα γίνεσαι μουσκεμα και κολλάς, φορώντας φανέλα σκας. nuff said. Σε καμμια Αγγλία ή Ολλανδία μπορείς να τα φοράς όλο το χρόνο. Εδώ Polo (τυπου) μπλούζα και είσαι μια χαρά. 1
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Το καλοκαίρι ειδικά δεν υπάρχει πιο αβολο ρουχο. Αν δε φοράς επιπλεον φανέλα απο μέσα γίνεσαι μουσκεμα και κολλάς, φορώντας φανέλα σκας. Παρακαλώ; Σε ποιο παράλληλο σύμπαν; Εάν είχες ασχοληθεί έστω και λίγο θα ήξερες ότι υπάρχουν και τα πολύ λεπτά "θερινά" πουκάμισα που σε δροσίζουν κιόλας. Τα έχεις μπερδέψει λίγο μου φαίνεται... Εδώ Polo (τυπου) μπλούζα και είσαι μια χαρά. Τα polo μπλουζάκια καλά είναι αλλά τα πουκάμισα που προανέφερα είναι πολύ πιο δροσερά και λεπτά. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 άντρες είπαμε όχι γέροι άκου πουκαμισάκι , αυτά μονο σε γάμους και βαφτίσια Παραθεση για εμφαση. 1
kage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι τις τελευταιες 3 μερες εχω πετυχει 2 μαγαζια που να πουλανε μουφες. Τελος παντων δε μπορει να γινει κατι με αυτα; Το θεμα ειναι οτι ειναι το ενα στην Ερμου και ειδα μια βερμουδα Wesc και κατι μπλουζακια Abercrombie(που δε τα πουλανε εδω) και τα ταμπελακια μονο τα οριτζιναλ δεν ηταν οσο και η ποιοτητα. Επισης ειδα και στο Ναυπλιο ενα μαγαζι που ειχε μπλουζακια χολιστερ 45€ το ενα (ας μη πω ποσο κανουν χωρις την εκπτωση κανονικα) και τα ταμπελακια ηταν ενα ασπρο μακρυ με μαυρα γραμματα Hollister. Αυτο δεν ειναι κοροιδια και απατη προς τους καταναλωτες; Ειδικα στο 1ο μαγαζι που δοκιμασα τη βερμουδα και ειδα στο δοκιμαστηριο οτι ηταν αδεια απο χαρτια μεσα λεω ημαρτον να δωσω 45€ για βερμουδα που δε ξερω αν θα κρατησει. γιατι να εχει μαιμου βερμουδα wesc δεν ειναι ακριβη μαρκα.καλα στα abercrombie γινεται μαχη τα τελευταια χρονια. κολλησατε με την ερμου.στην ερμου υπαρχει μαγαζι μονο με κινεζικες θηκες κινητων-screen protector με αποδειξη εσωρουχων(διπλανο μαγαζι)
takis_koll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Οταν λέτε απο εξωτερικό. ..Από που εννοείται; Παίρνετε το αεροπλάνο και πάτε Αγγλία πχ;
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Οταν λέτε απο εξωτερικό. ..Από που εννοείται; Παίρνετε το αεροπλάνο και πάτε Αγγλία πχ; Ναι Αγγλια για ρουχα και Κινα για tablet......!lol
gigisoni Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Οταν λέτε απο εξωτερικό. ..Από που εννοείται; Παίρνετε το αεροπλάνο και πάτε Αγγλία πχ; Για καφέ. Για φαγητό προτιμάμε LA. Ποτό Νέα Υόρκη. 2
takis_koll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Κοίτα να δεις...Και εγώ που νόμιζα οτι η ανάπτυξη δεν θα ερθει ποτέ. ..... Μπραβο παιδιά μου.! Σας εύχομαι και εις ανώτερα! !!
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Παρακαλώ; Σε ποιο παράλληλο σύμπαν; Εάν είχες ασχοληθεί έστω και λίγο θα ήξερες ότι υπάρχουν και τα πολύ λεπτά "θερινά" πουκάμισα που σε δροσίζουν κιόλας. Τα έχεις μπερδέψει λίγο μου φαίνεται... Τα polo μπλουζάκια καλά είναι αλλά τα πουκάμισα που προανέφερα είναι πολύ πιο δροσερά και λεπτά. Πόσο κοστίζουν αυτά που έχουν αυτές τις ιδιότητες γιατί την τελευταία φορά που έψαξα είχαν πάνω από 40 ευρω.
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Πόσο κοστίζουν αυτά που έχουν αυτές τις ιδιότητες γιατί την τελευταία φορά που έψαξα είχαν πάνω από 40 ευρω. Σε πουκαμισερί που πηγαίνω συχνά (στείλε μου πμ εάν θέλεις να σου πω σε ποια) τα είχε 25€. Και είναι καλά πουκάμισα.
cris41 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Στην Γερμανια παντως που ρωτησα στα χολιστερ εναν υπαλληλο μου λεει οτι δεν πωλουνται σε ελλαδα και οτι υπαρχει ειναι μαιμου. ΑΥτο με τις θηκες που λετε το εχω δει και εινια σε πολλαπλασιες τιμες του εβαυ! Πουκαμισα υπαρχουν και τα κοντομανικα και με λεπτο υφασμα. http://www.matchesfashion.com/product/155495 Απο εξωτερικο τσεκαρετε Asos.com και το λινκ απο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα