Hambos19 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν ανοίγω το θέμα για να ρωτήσω αν υπάρχει κτλ, όπως έχουν ανοίξει άλλα θέματα. Την έκανα την αίτηση, είναι σε στάτους προέγκρισης, έχω στείλει όλα τα δικαιολογητικά (ταυτότητα, απόδοση ΑΦΜ, φοιτητική ταυτότητα, λογαριασμό σταθερής) , πήγα μετά από κατάστημα Eurobank επειδή μου ζήτησαν από κοντά την ταυτότητα μου και να βάλω την τζίφρα μου στα χαρτιά τους κτλ Ε, λοιπόν σήμερα με παίρνουν τηλ και μου λένε ακριβώς αυτό: "Για να εκδοθεί το πλαστικό χρειάζεται να πας στην εφορία και να βγάλεις αίτηση ΜΗ καταβολής Ε1" και ερωτώ γιατί δεν βρήκα πουθενά τι είναι η ΜΗ καταβολή Ε1, τι είναι ακριβώς αυτό το δικαιολογητικό;
torq Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 μάλλον εννοούνε το χαρτί που δίνουν ότι δεν έχεις κάνει φορολογική δήλωση. απλά συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, υπογράφουν και φεύγεις. 1 λεπτό υπόθεση. αν είναι αυτό που νομίζω δηλαδή μια απλή αίτηση είναι
Hambos19 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 και εγώ αυτό φαντάστηκα αλλα θέλω να είμαι σίγουρος το τι μου γίνεται! καταλαβαίνεις! επίσης τι είναι η έκδοση πλαστικού;
torq Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 μάλλον εννοούνε την έκδοση της κάρτας. μου φαίνεται στο είπε λίγο "χύμα" ο υπάλληλος
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Πιστωτικές και λοιπές κάρτες = πλαστικό χρήμα.
Hambos19 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ειλικρινά δεν ξέρουν τι τους γίνεται μέσα. Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν χρειάζονται αυτά. Μία μου λένε έχει εγκριθεί απλά θέλουμε αυτά τα δικαιολογητικά για να βγεί το πλαστικό και μία μου λένε από την εξυπηρέτηση πελατών ότι είναι σε στάτους προέγκρισης και ότι μπορεί να μην εγκριθεί στην τελική. Ελλαδάρα ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα