Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικό πρόβλημα με IDM & Chrome


deesnider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλαράκια, γεια χαρά. Για μια ακόμη φορά χρειάζομαι τις ιδέες σας!

 

Default browser έχω τον Chrome και, εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια, έχω κάνει integration τον IDM (έχω κάνει τις σχετικές ρυθμίσεις στον IDM και έχω επιλέξει να χρησιμοποιείται από τον browser ως default download manager, μέσω των επιλογών που δίνει το πρόσθετο Downloaders για τον Chrome).

 

Όλα δούλευαν απολύτως σωστά μέχρι χθες, όταν ξαφνικά, ενώ είχα τον browser ανοιχτό (χωρίς να κατεβάζω κάτι εκείνη τη στιγμή), πετάχτηκε το εξής μήνυμα:

 

post-201720-0-63234700-1374833956_thumb.jpg

 

το οποίο εμφανίζεται πλέον κάθε φορά πού ανοίγω τον Chrome.

 

Ο IDM συνεχίζει μεν να λειτουργεί, αλλά όχι πλέον όπως πριν. Όταν π.χ. επιλέγω ομαδικά κάποια link για κατέβασμα, δεν εμφανίζεται το σχετικό εικονίδιο του IDM:

 

post-201720-0-48735500-1374834389_thumb.jpg

 

με κλικ στο το οποίο μέχρι τώρα φόρτωνα τα links στον IDM και ξεκινούσα το κατέβασμα. Πρέπει πλέον, αφού επιλέξω τα links με το mouse, να κάνω δεξί κλικ επάνω τους, και από το context menu, να επιλέξω «download all links with internet download manager» οπότε και η διαδικασία συνεχίζεται πλέον φυσιολογικά.

 

Μικρό το κακό θα μου πείτε, αφού τελικώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον IDM, αλλά τι έπαθε στα καλά καθούμενα;

 

Σημ:

 

- Το πρώτο μήνυμα που παρέθεσα ( «Google has flagged ...κ.τ.λ.» ), παρουσιάζεται πλέον, κάθε φορά που ανοίγω τον chrome, ακόμα κι αν έχω απενεργοποιήσει το integration τού IDM. Μόνο αν απεγκαταστήσω τον IDM (προφανώς...) δεν εμφανίζεται, αλλά όταν τον βάλω ξανά επιστρέφει.

 

- Παρατήρησα ότι στη σελίδα που φαίνονται τα πρόσθετα που έχω εγκατεστημένα στον chrome, δεν υπάρχει πλέον ένα στοιχείο που ονομαζόταν κάπως σαν «idm integration». Από ένα μήνυμα που πέταξε κάποια στιγμή ο chrome, είδα κάποιες οδηγίες για την επίλυση τού εν λόγω μπερδέματος. Λένε ότι πρέπει να κάνεις drag 'n' drop από το φάκελο εγκατάστασης τού IDM στη σελίδα πού παρουσιάζονται τα πρόσθετα, ενός στοιχείου. Το έκανα αλλά εμφανίστηκε πάλι το αρχικό μήνυμα και φυσικά δεν επανήλθε.

 

Καμιά ιδέα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τρεξε τον chrome με ενα clean profile και βαλε τον idm να δεις αν θα εχεις παλι θεμα.

 

Με καθαρό προφίλ (με μόνο εγκατεστημένο το πρόσθετο «Downloaders» που ανέφερα πριν, μια και χωρίς αυτό - τουλάχιστον απ' ότι μπορώ να καταλάβω - δε γίνεται integration τού IDM στον Chrome), η κατάσταση είναι ακριβώς η ίδια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...