tasoylos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 γεια σας πιστευω πως ο γειτονας μου κλεβει ιντερνετ απο εμενα πως μπορω να προστατευθω ? εχω αλλαξει κωδικους και το ssid και εχω και αλλαγμενο ρουτερ της d-link με wpa 2 τι μπορω να κανω? ευχαριστω
samniotis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Το πιο απλό είναι να βάλεις ένα ssid που ξέρεις μόνο εσύ και να το κάνεις να μήν φαίνεται απο εκεί και πέρα τσέκαρε ποιές ip μπαίνουν ασύρματα στο δίκτυο σου για πιό μεγάλη ασφάλεια θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο ώστε να επιτρέπεις μόνο σε συγκεκριμένες mac address να μπαίνουν στο δίκτυο google it
SPANK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Και επίσης αν εχει την επιλογή ο router να βάλεις το SSID να ειναι hidden , κρυφό δηλαδή απο τους αλλους
tasoylos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 αυτο με ta mac adress πως το βρισκω δηλαδη πως να το ψαξω? επισης αυτος πως μπορεσε να το κανει με αλλαγμενα τα παντα υπαρχει τροπος ? η μονο αν ξερει τον κωδικο?
arc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 tasoylos είσαι σίγουρος οτι μετά από όλες τις αλλαγές και κλειδωματα που έκανες, συνεχίζει να κλέβει internet; Πως ακριβώς το ελέγχεις οτι σου κλέβει internet;
arc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Τι ακριβώς έχεις δει; Ότι ειναι συνδεμένος στο δικό σου wireless router ή κάτι άλλο; Πρόσεχε, ΑΛΛΟ να είναι συνδεμένος και ΑΛΛΟ να είναι στη λίστα με τα αποθηκευμένα δίκτυα. Είσαι σίγουρος οτι ΤΩΡΑ ακόμα και μετά τις αλλαγές που έκανες, συνεχίζει να κλέβει ίντερνετ;
tasoylos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 ναι ρε παιδια αφου και πολλες φορες εχω κλεισει ολες τις συσκευες και το ρουτερ αναβοσβηνει το λαμπακι του ιντερνετ
arc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Το λαμπακι θα αναβοσβήνει πάντα περιοδικά γιατί υπάρχει και traffic μεταξύ router και isp. Κανε τα παρακατω για να σιγουρευτείς οτι σου κλέβει ακόμα: Μπες στο router στη σελίδα που δείχνει ποιοι υπολογιστές ειναι συνδεμένοι στο ασύρματο δίκτυο και σημείωσε υπολογιστές και mac τους Κάνε επανεκκίνηση τον router ή off/on Μετά απο μπολικες ώρες (για να είσαι σίγουρος αν ο γείτονας είναι σπίτι) μπες πάλι στο router και δες τις συσκευές που ειναι συνδεμένες στο ασύρματο δίκτυο. Αν είναι πάλι εκεί, τοτε συνεχίζει να κλέβει. Άσχετο: Ο υπολογιστής σου ειναι καθαρός από ιους, κόρες, keyloggers, rat, κλπ;
revolver1990 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 ναι ρε παιδια αφου και πολλες φορες εχω κλεισει ολες τις συσκευες και το ρουτερ αναβοσβηνει το λαμπακι του ιντερνετ Ωστόσο μπορεί να μην του έκλεβε και ποτέ .....
tasoylos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Πως θα τον κανω να στα ματησει να κλεβει ομως ? Οι υπο λογιδτες μου ειναι καθαροι Καπου διαβασα οτι και το μακ αδρεσσ να τα κανεις δλδ μονο συγκεκριμενοι υπολογιστες να μπαινουν παλι μπορει να μπει Ειναι αληθεια αυτο ? Revolver το εχω δει με τα ματια μου σου λεω
parasaser Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 format στο ρουτερ σου του αλλάζεις όνομα βάζεις κωδικό 32 (γράμματα,αριθμούς,σύμβολα) το κάνεις αόρατο χαμηλώνεις την εμβέλειά του βάζεις μακ φιλτερ βάζεις στον υπολογιστή σου κάποιο πρόγραμμα για αν εκπέμπει ως ρουτερ και αστον να παιδεύετε με αυτό. λογικά για να μπορείς να δεις τον υπολογιστή του έχετε κάποια οικειότητα, μήπως μπορεί να δει και αυτός τον υπολογιστή σου?
arc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 tasoulos θα σε ρωτήσω αλλη μια φορα. ΜΕΤΑ που αλλαξες κωδικους και κωδικοποίηση (wpa) στο router, εχεις στοιχεία/ενδείξεις οτι συνεχίζει να σου κλέβει ιντερνετ; ΞΕΧΝΑ τι είχες πιο παλια ή τι έκανε πιο παλια. Παραπάνω σου εδωσα τρόπο για να δεις αν ΤΩΡΑ σου κλεβει νετ. Να προσθεσω κατι για να καταλάβεις καλύτερα τι ρωτω. Έστω οτι βρήκες το γείτονα μεσα στο σπίτι σου και μετα άλλαξες κλειδαριά (τύπο και κλειδί). Από τοτε τον εχεις δει πάλι μέσα;
SOADNICK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Καποια στιγμη που πιστευεις οτι εχει συνδεθει στο ρουτερ σου τρεξε Site: http://nirsoft.net/utils/wireless_network_watcher.html">αυτο . Εχει και ενδειξεις, Your Computer Your Router κτλπ, εκτος αν ο τυπος ειναι "pro" και ειναι αορατος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα