sakisbig25 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Από καιρό έψαχνα να βρω έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο για να κάνω το παλιό καλό μου PSP να έχει και ελληνικά, αλλά από τα λίγα πράγματα που βρήκα δεν με βοήθησε κανένα. Έτσι βρήκα λίγο χρόνο και ασχολήθηκα με το plugin 'Localizer' με το οποίο μπορείτε να μεταφράσετε τα πάντα από το μενού του PSP.Έτσι ξεκίνησα και μετάφρασα πολλά από τα μενού, τους τίτλους και τους διαλόγους του PSP.Δεν είναι πολλά αυτά που έκανα αλλά πιστεύω ότι έχω καλύψει τα βασικά και κάτι παραπάνω. Τι θα χρειαστείτε:- PSP με Custom Firmware μεγαλύτερο από 5.00 (το έχω δοκιμάσει σε 6.60)- Το μεταφρασμένο αρχείο και το plugin. Λήψη από ΕΔΩΟδηγίες:1. Κάνετε extract το Greek.PSP.translation.Sakis25.zip που κατεβάσατε παραπάνω2. Συνδέουμε το PSP με τον υπολογιστή3. Αντιγράφουμε τα αρχεία 'localizer.dat', 'localizer.prx' και 'vsh.txt' στον φάκελο 'SEPLUGINS' που βρίσκεται στην κάρτα μνήμης του PSP (εάν δεν υπάρχει ο φάκελος τον δημιουργείτε)4. Κάνουμε επανεκκίνηση το PSPΕάν όλα πήγαν καλά το PSP σας θα είναι στα ελληνικά!Οι μόνοι περιορισμοί που έχει το Localizer είναι ότι δεν υποστηρίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες που έχουν τόνο και το τελικό "ς" φαίνετε σαν αγγλικό "s".Και μερικές εικόνες: 1
sakisbig25 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Όσοι το δοκιμάσετε αφήστε και ένα σχόλιο με το firmware του psp σας η με τις απορίες σας.
mdscocco Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Υπάρχει καμιά περίπτωση να έχει κανείς το αρχείο της μετάφρασης; Ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί πια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα