teohokage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 καλησπέρα θέλω να φύγω από την χολ λόγο προβλημάτων και θέλω να μου πείτε καμια πρόταση double play,είμαι από νέα σμύρνη κοντά στην αγια παρασκευή
arc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Τι προβληματα είχες; Κάποια προβλήματα δεν λύνονται με αλλαγή παροχου γιατί στο σπίτι εχεις την ιδια τηλεφωνικη γραμμή
teohokage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 διαφορα προβλήματα που έφταιγε η hol γιατί με την on telecom δεν τα είχα,μου τα λύσανε μετά από αρκετό καιρό αλλα αφού λίγη το συμβόλαιο θέλω να φύγω
gkotsop Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αν η γραμμή σου είναι καλή ζήτα τους αν μπορούν να σου κατεβάσουν το margin ή πήγαινε forthnet που έχει το default στο 6.
Evilbill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 μενουμε στην ιδια περιοχη αν θες για απλη adsl εγω με το connex ειμαι πολι ευχαριστιμενος
teohokage Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 μενουμε στην ιδια περιοχη αν θες για απλη adsl εγω με το connex ειμαι πολι ευχαριστιμενος σκέφτομαι να πάω στην forthnet με 34.90 το πακέτο με την επίγεια,ξέρεις τίποτα για forthnet στην νέα σμύρνη?
iznodur Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 από φίλους ακούω καλά λόγια για το Double Play της Wind και παίζει και προσφορά τώρα στα 20 ευρώ το μήνα με απεριόριστα σταθερά κλπ
nimorio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μια χαρά είναι η forthnet, στο κομμάτι που αφορά τον πάροχο, για την περιοχή θα διαβάσεις ότι δεν έχει να κάνει με την εταιρία. Αν σε ενδιαφέρει να βάλεις και tv δεν έχεις να σκεφτείς κάτι, βάζεις είτε την επίγεια που λες είτε το 3play, ανάλογα με το τι θες να βλέπεις και να πληρώνεις. Αν θες κυρίως νετ βάζεις με 18.
gridinio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 σκέφτομαι να πάω στην forthnet με 34.90 το πακέτο με την επίγεια,ξέρεις τίποτα για forthnet στην νέα σμύρνη? Me forthnet είσαι κύριος και χωρίς αποσυνδέσεις και έχει και πολύ καλές οικονομικές προσφορές .Αν ειδικά επιλέξεις και tv για 3play τότε είναι ακόμα καλύτερα .....γτ με 29.90 ευρώ μπορείς να το πάρεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 με οποιονδήποτε ISP είσαι χωρίς αποσυνδέσεις αρκεί η γραμμή να είναι εντάξει, αν υπάρχει πρόβλημα δεν θα φτιάξει με κάποιο μαγικό τρόπο επειδή είσαι στη Forthnet...
humanoid Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 καλησπέρα θέλω να φύγω από την χολ λόγο προβλημάτων και θέλω να μου πείτε καμια πρόταση double play,είμαι από νέα σμύρνη κοντά στην αγια παρασκευή Προτείνω Wind, ιδίως τώρα που έχει βγάλει μια εκπληκτική προσφορά με double play στα 19,90 το μήνα. Και αν κάνεις και σύνδεση κινητού τότε θα σου έρχεται στα 10 ευρώ το μήνα. Η προσφορά αυτή απλά δεν υπάρχει....
gridinio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 φτηνή η wind αλλα τι να το κάνει αν είναι να έχει όλο αποσυνδέσεις και αν θέλει κάποιον απο την εξυπηρέτηση πελατών στη wind να περιμένει καμιά ώρα στο ακουστικό για να τον πάνε σε άλλον αρμόδιο κ.τ.λ. και μετα ξαναπερίμενε και μετα νυχτώσαμε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 ναι ενώ στη Forthnet η αναμονή είναι max 5 λεπτά όπως ορίζει η ΕΕΤΤ έτσι?
pekorin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Έχει μεγάλο πλεονέκτημα στις χρεώσεις των κλήσεων προς κινητά η forthnet (0,03/λεπτό αντί για 0,15-0,17/λεπτό των υπολοίπων). Σου δίνει την δυνατότητα να μειώσεις το πάγιο του κινητού σου, αν χρησιμοποιείς το σταθερό για τα τηλέφωνα.
dimopou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Η διαφορά στις χρεώσεις είναι όντως σημαντική. Ο θείος μου που δουλεύει απ'το σπίτι, έβαλε forthnet και κάνει κλήσεις απ'το σταθερό και κατάφερε να συμμαζέψει τους λογαριασμούς του κινητού του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα