L.TAKIS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα Θα ήθελα να αναβαθμίσω το alcatel ot995 απο gingerbread σε 4.0.4 ICS. Συνιστάται αυτή η αναβάθμιση για την καλύτερη λειτουργία του κινητού; Τι ακριβώς πρέπει ακριβώς να κάνω;
L.TAKIS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ custom rom και official; Υποθέτω official. Επιπλέον παρουσιάζει δυο προβληματάκια. 1. Δεν ανοίγει τις σελίδες internet. Αυτο το είχα απο την αρχή που το πήρα δλδ. πριν ένα χρόνο 2. Τώρα τελευταία ενώ έχει ελεύθερο χώρο στη κάρτα sd 3gb και στο τηλέφωνο 536 ΜΒ όταν βγάζω φωτό μου ζητάει να εισάγω κάρτα sd. Επίσης όταν κατέβαζα τον firefox, μου σταμάτησε το κατέβασμα λόγω έλλειψης χώρου.
SearchEngine Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Custom rom ειναι unofficial android 4.0 ας πουμε απο developers,δηλαδη αυτοι που φτιαχνουν την ρομ.Αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι τις alcatel.Οποτε η alcatel δεν υποστιριζει τις custom roms.Αν βαλεις custom rom σου λιγει η εγγυηση.Επειδη εχεις πολλα προβληματα κανε ενα restore πηγαινοντας σε:Ρυθμισεις>Απορρητο>Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.<br><br> Αφου το κανεις πας Ρυθμισεις>Πληροφοριες τηλεφωνου>Ενημερωση λογισμικου
L.TAKIS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ξέρουμε αν υπάρχει official αναβάθμιση σε icecream;
SearchEngine Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ναι το κοιταξα σε gsmarena τωρα δεν ξερω αν υπαρχει σε ελλαδα Αποστολή από το GT-I9500 με τη χρήση Insomnia App
L.TAKIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται. Μπορείς να μου το κάνεις πιο λιανά που λένε;
SearchEngine Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Πηγαινε ρυθμισεις>πληροφοριες τηλεφωνου>ενημερωση λογισμικου. Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα