Προς το περιεχόμενο

[Wireless Router]D-LINK DHP-1565 WIRELESS N POWERLINE GIGABIT ROUTER @e-shop 49€


arc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

PER.614617.jpg

 

Ασύρματο (Ν) Gigabit Router - ΟΧΙ Modem router

 

 

Δημιουργήστε ένα ταχύτατο ασύρματο οικιακό δίκτυο, διαμοιραστείτε με ασφάλεια τα δεδομένα σας και ταυτόχρονα επεκτείνετε το υπάρχον δίκτυο χρησιμοποιώντας τις πρίζες στο χώρο σας. Το D-LINK DHP-1565 είναι δύο συσκευές σε μία καθώς είναι και ασύρματο ρούτερ και διαθέτει ενσωματωμένο powerLine adapter. Συνδέστε το ασύρματο IEEE 802.11 B/G/N router σε ένα ευρυζωνικό μόντεμ, μοιραστείτε ασύρματα τη σύνδεση του internet και απολαύστε την περιήγηση στο διαδίκτυο, ελέγξτε τα ηλεκτρονικά μηνύματα σας και συνομιλήστε με φίλους και οικογένεια άμεσα. Με ταχύτητα 300Mbps ο διαμοιρασμός μεγάλων αρχείων γίνεται ταχύτατα. Διαθέτει θύρα USB που σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζετε στο δίκτυο ένα σκληρό δίσκο ή εκτυπωτή και 5 θύρες Gigabit Ethernet 10/100/1000 για να δημιουργήσετε ταχύτατο ενσύρματο δίκτυο. Ταυτόχρονα συνδέοντας άλλη μια PowerLine συσκευή σε μια οποιαδήποτε πρίζα στο χώρο σας μπορείτε να επεκτείνετε εύκολα και με ασφάλεια το δίκτυο σας.

 

Πληροφορίες :

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.614617&sid=1

http://www.dlink.com/uk/en/home-solutions/connect/routers/dhp-1565--wireless-n-powerline-gigabit-router

 

Οι τιμές στον τσιγκούνη ξεκινούν από 80 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/441453/D-Link-DHP-1565.html?keyphrase=DHP-1565

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν καταλαβαίνω γιατι να αγοράσει κάποιος αυτό το προϊόν απο την στιγμή που βάζεις οποιοδήποτε access point στο powerline...

<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

 

Αν θες να αγορασεις εναν router σαν και αυτον σε αυτα τα λεφτα και ταυτοχρονα να χρησιμοποιησεις και powerline, πολυ απλα με τον συγκεκριμενο γλυτωνεις ενα powerline και το κοστος του. Και ενα εξτρα μηχανημα να κρεμεται με τα καλωδια του.

 

Σε ποσους θα αρεσει η ποσους θα βολευει ειναι κατι αλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαντάζομαι κανεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα δουλέψει με άλλης εταιρίας powerline..

γενικα δουλευουν μεταξυ τους, λογω ιδίου προτυπου, χρησιμοποιω 3 διαφορετικες μαρκες μαζι μια χαρα, αλλα για σιγουρια χρειαζεται δοκιμη.

(Σημ. τα 80αρια δεν παιζουν με 200-500αρια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ειχα παρει παλι 49 ευρω την προηγουμενη φορα απο το eshop. Ειναι λειτουργικοτατο, σταθερο, με καλο interface, πολλες ρυθμισεις και ελαχιστα αρνητικα. 

 

Στα συν:

-Εμενα παιζει αψογα με 2 icybox powerline που εχω. Συνδεονται αμεσως. 

-Μπορεις και να το απενεργοποιησεις το powerline.

-Σαν 1000ρι switch ειναι μια χαρα. Συνεργαζεται με το tompson modem της forthnet αψογα, αρκει φυσικα να μπει σε bridge mode το τελευταιο.

-Disconnects ουτε ενα.

- ps3+showtime ΚΑΙ με υποτιτλους σε streaming βαζοντας σκληρο στη usb του (media server). Κατι σχετικα δυσκολο για οσους γνωριζουν.

 

Αρνητικα:

-Δεν αναγνωριζει εναν σκληρο usb3 που εχω (εξωτερικης τροφοδοσιας) ο οποιος ειναι 3TB. Μαλλον εχει οριο τα 2TB αφου usb3 και usb2 ειναι συμβατα. Οταν δοκιμασω εναν 3ΤΒ usb2 θα επανελθω.

-Εξωτερικους σκληρους χωρις τροφοδοσια παιζει να μην τους δει.

-ΔΕΝ εχει διακοπτη on off για το ασυρματο, και τα λαμπακια του μπροστα ειναι ισως απο τα λιγοτερα που εχω δει ποτε σε ρουτερ (μονο power, internet και powerline). Ουτε lan, ουτε wireless λαμπακι. Μονο μεσα απο το menu βλεπεις τι εχεις αναμενο και το απενεργοποιεις/ενεργοποιεις.

 

Vertict: 49 euro με 1000ρι switch + 1 powerline + σταθερο ρουτερ + 1 υποδοχη usb για media server ειναι σιγουρα ενδιαφερουσα τιμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...