Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.25 του μηνα πληρωσα με paypal στο ioffer για ενα ρολοι και σημερα μου ηρθε αυτο απο τον πωλητη 

Dear Sir, Feel regret to inform you. Someone try to access my paypal account and paypal decided to limit my account even thru I already gave them all information they requested. I am persuade just to refund back your money. Somehow, if you are interested with the watch. You can still pay me thru my skrill.com account. My skrill email address is [email protected]. Don't worry I am an honest seller and pls review my rating/feedback for you to trust me better. Best regards, Wahab N. 

Ποια ειναι η γνωμη σας?Τα χρηματα μπηκαν πισω στη καρτα που εχω δηλωμενη στο paypal αλλα στο λογισμικο υπολοιπο οχι στο διαθεσιμο.

Δημοσ.

Δεν μου εχει τυχει κατι αναλογο αλλα θα σου προτεινα να στειλεις κανα mail στο support του paypal βαλε και το mail που σου εστειλε ο τυπος.

Δημοσ.

Δεν μου εχει τυχει κατι αναλογο αλλα θα σου προτεινα να στειλεις κανα mail στο support του paypal βαλε και το mail που σου εστειλε ο τυπος.

Θα στειλω και email για καλο κ για κακο αλλα απ οτι βλεπω ο τυπος εκανε refund τα χρηματα που του εδωσα τα οποια μπηκαν κατευθειαν στην καρτα μου και καποια στον paypal λογαριασμο μου οπως ηταν πριν γινει η πληρωμη με λιγα λογια.Τωρα η αλλη διευθυνση που μου ειπε οτι μπορω να πληρωσω δε την ξερω.Η οντως εγινε οπως τα λεει η παιζει κατι αλλο που δε το εχω σκεφτει.

Δημοσ.

Αν πήρες τα λεφτά σου πισω μην ασχοληθείς αλλο με τον εν λογω πωλητή εμενα παντως δεν μου φαίνεται σοι αυτο το mail

• Like 2
Δημοσ.

Ο τύπος είναι απατη. Αν το Paypal σου κάνει limit το λογαριασμό, δεν μπορεις να λάβεις ή στείλεις χρήματα, άρα πως σου έκανε refund; Ο λογαριασμός  του λειτουργεί κανονικα, αλλά με το εικονικο refund θελει να κερδίσει την εμπιστισύνη σου και να του στείλεις χρήματα στο skrill (που ουσιαστικά ειναι το moneybookers) και μολις τα στείλεις ... αντε γεια! Ουτε ρολόι θα πάρεις, ουτε χρήματα.

Report στο paypal και στο ioffer (αν και μάλλον το ioffer θα σε γράψει κανονικα)

• Like 5
Δημοσ.

Παιδια τελικα θα κανω οπως λετε και θα το σταματησω εδω γιατι δεν ειμαστε τωρα για "τετοια" και κλαιω τα χρηματα.Οσον αφορα το ρολοι μπορει να κοιταξω απο ebay μερια.

Δημοσ.

Στο ebay ναι απλα να κοιτάξεις ο πωλητής να ειναι power seller και να εχει κοντά στο 98 % θετική αξιολόγηση

• Like 1
Δημοσ.

Στο ebay ναι απλα να κοιτάξεις ο πωλητής να ειναι power seller και να εχει κοντά στο 98 % θετική αξιολόγηση

Αν ο αλλος εχει 99% αλλα εχει και καμια 10ρια αρνητικες τι γινεται?

Δημοσ.

Ακριβώς ορισμένες αρνητικές ειναι τελείως ηλίθιες και ανευ λόγου και αιτίας , οταν τις διαβάσεις θα καταλάβεις το ενοω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.Ξερει κανεις μετα το refund σε ποσες μερες θα λαβουμαι τα χρηματα πισω στη καρτα?Να σημειωσω οτι στο paypal λογαριασμο μου καποια λιγα που ειχα εχουν επιστρεψει αλλα στην καρτα δεν εχει μπει τιποτα ακομα.

Επεξ/σία από stamatinho
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Μπορεις να πληρωσεις με paypal αλλα  και  με skrill   γνωστη ως moneybookers.Στην πρωτη απλα ανοιγεις dispute και στην δευτερη κανεις ενα chargeback αν δεν λαβεις το προιον.Το μονο που πρεπει να προσεχετε ειναι να ζητατε τρακινγκ ναμπερ και να ελενχετε το δεμα... κι αν δειτε οτι  στις 40 μερες δεν το εχετε λαβει κανετε ενα dispute η  chargeback. Ο πωλητης που ελεγε να πληρωσετε με skrill απλα του εκλεισε το λογαριασμο  η paypal επειδη πουλαγε απομιμησεις πραγμα που απαγορευεται και τιμωρειτε.Οπως και ναχει δεν χανεις τα λεφτα σου,αν προσεχεις. Οπως μια φορα που αγορασα κατι σκουλαρικια μου εδωσε τρακινγ ο πωλητης αλλα εγω δεν το ελενξα. και τελικα περασε ο καιρος  το τρακινγ ηταν μουφα κι εχασα και τα λεφτα...ελπιζω να βοηθησα.Καλη συνχεια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...