drake. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 unibet betclic bwin κλπ είναι γενικό το κακό δεν έχει σημασία τι πάροχο έχεις
newtech Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 unibet betclic bwin κλπ είναι γενικό το κακό δεν έχει σημασία τι πάροχο έχεις Εγω UNIBET bwin pinnacle κτλ μια χαρα
greekparot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Με WIND ειναι κλειδωμενα τα site. Εσυ ποια εταιρεία έχεις Ίντερνετ;
superrr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) .... Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2013 από superrr
Athens44 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα,απο vodafone πχ απο stickaki ή απο ipad μπαινετε στη bwin? Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2013 από Athens44
newtech Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 καλησπερα,απο vodafone πχ απο stickaki ή απο ipad μπαινετε στη bwin? Το IPAD δεν εχει να κανει φιλε μου 100% WIND , COSMOTE ειναι LOCKED Τωρα για VODAFONE δεν ξερω
pap_kostakis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Εαν εχεις καποιο antivirus σε full version και μπεις μεσω της λειτουργιας της ασφαλους περιηγησης του antivirus, δε σου μπλοκαρει κανενα στοιχηματικο site. Εχω παροχο οτε και παιζω bwin κανονικα.
xristoforos25 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εαν εχεις καποιο antivirus σε full version και μπεις μεσω της λειτουργιας της ασφαλους περιηγησης του antivirus, δε σου μπλοκαρει κανενα στοιχηματικο site. Εχω παροχο οτε και παιζω bwin κανονικα. Άκουσα πως έχουν πάρει εντολή οι τράπεζες να μην πιστώνουν τους λογαριασμούς από κέρδη που προέρχονται από στοιχηματικές εταιρείες...αυτό με κάθε επιφύλαξη το λέω(το διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ) 1
OMGA Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μακριά από στοιχήματα στο ιντερνετ.Την έχει πατήσει πολύς κόσμος… Μόνο ΟΠΑΠ. Σίγουρα και εγγυημένα…
newtech Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μακριά από στοιχήματα στο ιντερνετ.Την έχει πατήσει πολύς κόσμος… Μόνο ΟΠΑΠ. Σίγουρα και εγγυημένα… Για πες μας φιλε μου πως την εχει πατησει κοσμος? Εχει εταιριες και εταιριες μην τις βαζεις ολες στο ιδιο σακι
OMGA Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Για πες μας φιλε μου πως την εχει πατησει κοσμος? Εχει εταιριες και εταιριες μην τις βαζεις ολες στο ιδιο σακι Δεν δόθηκαν τα κέρδη φίλε μου. Έχει συμβεί σε όλες τις εταιρίες… Οι λόγοι διαφέρουν κάθε φορά. Μερικές φορές δεν ευθύνονται οι εταιρίες αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Είναι μην σου τύχει…
newtech Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δεν δόθηκαν τα κέρδη φίλε μου. Έχει συμβεί σε όλες τις εταιρίες… Οι λόγοι διαφέρουν κάθε φορά. Μερικές φορές δεν ευθύνονται οι εταιρίες αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Είναι μην σου τύχει… Ονοματα πες μας φιλε μου. Γιατι δεν μπορεις να λες οτι σε ΟΛΕΣ εχει συμβει.. Αλλο ειναι η BET365 , STOIXIMAN , UNIBET , WILLHILL , EXPEKT και αλλο η Katarabet , Asxetosbet κτλ. Ο μονος λογος να μην δοσουν λεφτα οι εταιριες ειναι οταν 1 χρηστης γραφτει πανω απο 1 φορα και παρει BONUS. Αυτο ειναι κατα τον ορον και καλα κανουν και τους κλεινουν Εγω παιζω με 1 ACCOUNT σε πανω απο 50 εταιριες (δηλαδη σε καθε μια εχω 1 account) και δεν ειχα θεμα χρηματων ποτε. Ακομα και με 5 ευρω εχω παρει 24000. (3 χ σε μπασκετ) και δεν ειχα θεμα! Αν ακολουθεις τους κανονες δεν εχεις θεμα. 1)Επιλογη ΣΩΣΤΗΣ εταιριας (παντου εχει απατεωνες) 2)Τήρηση όρων 3)Ταυτοποιηση λογαριασμου. και δεν εχεις ΘΕΜΑ. Δεν εχει να κανει με την τυχη.. Ειναι θεμα κανονισμών
OMGA Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Σιγά μην πω ονόματα φίλε μου.Χαζό δεν είμαι. Φυσικά και μπορώ να λέω ότι θέλω. Εσύ εδώ το παίζεις δικηγόρος συγκεκριμένων εταιριών και λες ποιες είναι καλές και ποιες όχι; Μήπως έχεις και συμφέρον κιόλας; "Ακομα και με 5 ευρω εχω παρει 24000." Καλά.Σε πιστέψαμε τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα