Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά μην πω ονόματα φίλε μου.Χαζό δεν είμαι.

Φυσικά και μπορώ να λέω ότι θέλω. Εσύ εδώ το παίζεις δικηγόρος συγκεκριμένων εταιριών και λες ποιες είναι καλές και ποιες όχι; Μήπως έχεις και συμφέρον κιόλας;

Οριστε?

Φιλε μου τι μου λες τωρα?

Κατηγορείς κάποιον χωρίς στοιχεία και μάλιστα λες ΟΛΕΣ.

Εγω σου εξήγησα 10 πράγματα. Δεν το παιζω δικηγόρος. Σου ειπα ΕΓΩ προσωπικά και αρκετοί φιλοι οτι σε μεγαλα ονόματα οπως ανέφερα οταν παιζαν ΣΩΣΤΑ (με αυτα που έγραψα) δεν ειχαν θεμα.

Τωρα εσυ λες ΓΕΝΙΚΑ οτι ολες σου κλέβουν λεφτα. Οταν γράφουμε κατι ειναι καλο να το στηρίζουμε

Απο εκει και περα το οτι λεω κατι θετικό δεν σημαίνει οτι ειμαι δικηγόρος η εχω συμφέρον.

Μιλαμε για προσωπικές εμπειρίες σε ενα θέμα το οποιο ΕΣΥ άρχισες. Οτι ΟΛΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ.

Εγω προσωπικά σου λεω οτι οι περισσότερες (το 90%) οπου υπάρχουν τα στοιχειώδη ειναι ΑΡΙΣΤΕΣ.

Μπορεις να πας σε μια ασφάλεια αυτοκινήτων και να μην σου δώσουν τα χρήματα σου οταν πάθεις κατι αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι ολες στραβές. αν πας και κανεις απάτη για να πάρεις χρηματα παλι δεν θα σου τα δώσουν. Τι παει να πει αυτο? Οτι αυτοι καναν λαθος?

Ολες εχουν κανονισμους. και θα πρεπει να τηρούνται. Οπως σου ειπα παιζω απο το 2003 ONLINE στοιχημα και πλην 1 εταιριας που ειχα θεμα (μεσα στις 100 που εχω κανει μεχρι τωρα acc) οι 25-30 που ειμαι ACTIVE δεν εχουν θεμα και ποτε δεν ειχαν

Επεξ/σία από newtech
Δημοσ.

365 <3 αλλά έχω φάει μπαν μέχρι τα Χριστούγεννα

Γιατί τι έκανες;

Newtech πως πήρες 24 χιλιάδες με 5 ευρώ;

Δημοσ.

Ότι ναναι. Άσε που στραβώθηκα και απ την ορθογραφία. Μάλλον το πολύ στοίχημα φταίει. :lol: 

Αδερφε ειμαι ελληνας του εξωτερικου. Αλλοστε νομιζα μιλας για το στοιχημα και οχι για ορθογραφια.

Αρα εσυ εισαι οτι ναναι γιατι οταν δεν εχεις τι να απαντισεις καταφευγεις σε αλλα που δεν εχουν σχεση με το αρχικο σου ποστ.

Γιατί τι έκανες;

Newtech πως πήρες 24 χιλιάδες με 5 ευρώ;

3 Ισοπαλιες στο μπασκετ.

22 σορρυ

998260_596467950385984_507689592_n.jpg

Ότι ναναι. Άσε που στραβώθηκα και απ την ορθογραφία. Μάλλον το πολύ στοίχημα φταίει. :lol: 

Οκ τωρα τα έφτιαξα.. για πες αφου το πρόβλημα ηταν η ορθογραφία. (Κλασσικός ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ όπου οταν δεν εχει τι να απαντήσει καταφεύγει σε αλλα ασχετα βλεπε ορθογραφία).

Απλά πράγματα.. Όταν τηρείς τους ορους τις κάθε εταιρίας δεν έχεις πρόβλημα να ΧΑΣΕΙΣ λεφτά. Ίσος μπορεί κάποια να σου βάλει ΟΡΙΑ . Αλλα το να χάσεις λεφτά αν έχεις 1 acc σε 1 εταιρία (Χωρίς δηλαδή να κανεις BONUS ABUSE) δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Εσύ είσαι αυτός που κατηγορεί εσύ πρέπει να το στηρίξεις. 
Εγω ειδα οτι έγραψες κατι που ο ΙΔΙΟΣ με καποια εμπειρία δεν το εχω δει σχεδόν ποτε. Ποσο μάλιστα οταν λες ΟΛΕΣ. Υπαρχουν περιπτοσεις παντα που εχουν γινει καποια θεματα αλλα αυτο που λες εσυ ειναι ακραιο
Δημοσ.

Τι όραμα είδες και έπαιξες το δελτίο;

Ήταν κάποιο σύστημα που ακολουθούσες;

Οχι απλα γενικα ειχε μια περιοδο που κυνηγούσα τα Χ στο βασκετ. 

Στατιστικα κτλ. Αλλα οκ οπως και να το κανουμε το Χ στο μπασκετ ειναι 75% τυχη.

Κάποιες φωρες τα εβαζα σε συστημα καποιες 2-3 ματς μονα τους. Ε αυτο ετυχε να ειναι ενα απο αυτα.

πχ.

988606_596451213720991_737548830_n.jpg

1010027_596451217054324_301824364_n.jpg

Δημοσ.

95% είναι θέμα τύχης αφού σου βγήκε όμως είσαι ζάχαρη

Ναι ο καθενας δινει αλλα ποσοστα..

Σιγουρα υπαρχει μια μελέτη για ποια παιχνιδια μπορει να κριθούν στο καλαθι.

Τελευταια δεν εχω παιξει καποιο δελτιο αλλα οταν το κανω το ποσταρω παντα. Παντος απο τα 70 που ποσταρα περιπου τα 6 περασαν αν δεν κανω λαθος. Μπορει να ειναι <10% αλλα οι αποδοσδεις ειναι αλλου επιπεδου. Οποτε ουσιαστικα και 1 να ειχε βγει μονο ειναι πολυ +.

Με 2 μονο αγωνες μιλαμε για το ελαχιστο 225 αποδοση (15 το ενα) και τις περισοτερες φωρες ειναι και περισοτερο

Δημοσ.

Γιατί τι έκανες;

Τους είπα κάτι μαλκίες στο chat με το live στοίχημα και μου το κλείδωσαν. Δεν βαριέσαι.. Stoiximan και καμιά mybet μέχρι τα Χριστούγεννα

Δημοσ.

Για προγνωστικά υπάρχει topic εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/395314-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1/page-224

Εγώ μάλλον απο τρίτη καταθέτω και ξεκινάω επίσημα τη σεζόν  :-D

Δημοσ.

κανα προγνωστικο θα ριξουμε παιδες?? αντε μπας και βγαλουμε κανενα χαρτζιλικακι!

Αν θελεις βλεπεις κ εδω

http://www.123pame.net δωρεαν ειναι και χωρις καποια εγγραφή.

Αν γραφτεις (δωρεαν ειναι) μπορεις να ανεβαζεις τα δικα σου προγνωστικά αλλα και να συμμετέχεις στο chat

Δημοσ.

Εννοείς την υποστήριξη πελατών;

Έβρισες;

έκανα το λάθος να αναφέρω την λέξη"εθιστικό " και αυτό ήταν. bb μέχρι τα χριστούγεννα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...