OMGA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Οριστική “φραγή” σε όλες τις εταιρείες ιντερνετικού στοιχηματισμού Με τροποποίηση που εισάγεται σε σχέδιο νόμου και αφορά τον νόμο 4002/2011 (σ.σ. ρυθμίζει συνολικά την αγορά τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα), ανοίγει ο δρόμος για την οριστική αναστολή λειτουργίας και των τελευταίων εταιρείων που συνέχιζαν να προσφέρουν, υπό καθεστώς προσωρινής άδειας, υπηρεσίες αθλητικού στοιχηματισμού μέσω διαδικτύου. .... Η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) είχε προχωρήσει και στη δημοσιοποίηση καταλόγου 401 ιστοτόπων που παρέχουν στοιχηματικές υπηρεσίες στην ελληνική αγορά, χωρίς άδεια από την ελληνική κυβέρνηση. Η περίφημη «μαύρη λίστα» της ΕΕΕΠ προωθήθηκε στους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) να απαγορεύσουν την πρόσβαση από ελληνικά ΙPs, σε τράπεζες και ιδρύματα πληρωμών για να σταματήσουν να πραγματοποιούν πληρωμές για συμμετοχή ή για απόδοση κερδών στους λογαριασμούς που τηρούν παράνομοι πάροχοι τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες της αγοράς σταμάτησαν να παρέχουν πρόσβαση στους έλληνες παίκτες, δηλώνοντας επισήμως ότι αποσύρονται από την αγορά έως ότου ξεκαθαρίσει το θεσμικό πλαίσιο. Υπήρξαν, ωστόσο, αντιδράσεις και σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένες ξένες εταιρείες προσέφυσαν στο ΣτΕ, ζητώντας να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές, παράνομες και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία, οι αποφάσεις της ΕΕΕΠ. Η εξέλιξη αυτή σχετίζεται τόσο με την πρόθεση του κράτους να ρυθμίσει την εγχώρια αγορά τυχερών παιχνιδιών μέσω νέων αδειοδοτήσεων, όσο και με τα σχέδια του ΟΠΑΠ να επεκτείνει (βάσει της σύμβασης που έχει υπογραφεί με το ελληνικό δημόσιο) την δραστηριότητά του στο ίντερνετ. Ουσιαστικά, η πολιτεία κινείται στην γραμμή της διαφύλαξης του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ και στο διαδίκτυο τουλάχιστον μέχρι το 2020, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση των, ανταγωνιστικών στην πράξη, εταιρειών που δραστηριοποιούνται ινυερνετικά και της ένωσής τους Remote Gambling Association (RGA). .... http://www.capital.gr/news.asp?id=1874693 Πάντως τώρα που ΟΠΑΠ ιδιωτικοποιείται, θα αλλάξουν πολλά στο στοίχημα… Ακούγεται ότι οι αποδώσεις του ΟΠΑΠ στο ίντερνετ θα είναι ασυναγώνιστες διότι η εταιρία που αναλαμβάνει έχει τεράστια τεχνογνωσία, εμπειρία και φυσικά πολλά λεφτά!
thessalonik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μεχρι να ιδιωτικοποιηθει παιδια ο OPAP που μπορουμε να παιαζουμε?? μολις δοκιαμσα bet365 kai betclic και μου ειπαν πως δεν μπορω να παιξω πλεον σε αυτους. Οποτε που?
newtech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μεχρι να ιδιωτικοποιηθει παιδια ο OPAP που μπορουμε να παιαζουμε?? μολις δοκιαμσα bet365 kai betclic και μου ειπαν πως δεν μπορω να παιξω πλεον σε αυτους. Οποτε που? Μια χαρα παιζει η 365
thessalonik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εκει πηγα να παιξω ρουλετα και δεν με αφησε, αθλητικο στοιχημα μονο απο το λογαρισμο ενος φιλου. Επισης ειχα ζητησει αυτο-περιορισμο μονιμο και τωρα δνε μπορω να παιξω καθολου. Εχεις καποια λυση?
newtech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εκει πηγα να παιξω ρουλετα και δεν με αφησε, αθλητικο στοιχημα μονο απο το λογαρισμο ενος φιλου. Επισης ειχα ζητησει αυτο-περιορισμο μονιμο και τωρα δνε μπορω να παιξω καθολου. Εχεις καποια λυση? Φιλε μου για στοιχημα μιλαμε. Στοιχημα η 365 παιζεις κανονικα ΠΟΚΕΡ ΚΑΖΙΝΟ ΚΤΛ ΟΧΙ Στελνεις μηνυμα αλλα νομιζω αν εχεις ζητισει αποκλεισμο χλομο. Γ εθνική δίνει καμια εταιρία? Ποτε αρχιζει?
javavall Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως τώρα που ΟΠΑΠ ιδιωτικοποιείται, θα αλλάξουν πολλά στο στοίχημα… Ακούγεται ότι οι αποδώσεις του ΟΠΑΠ στο ίντερνετ θα είναι ασυναγώνιστες διότι η εταιρία που αναλαμβάνει έχει τεράστια τεχνογνωσία, εμπειρία και φυσικά πολλά λεφτά! Αστειεύσαι φαντάζομαι. Ο ΟΠΑΠ έχει μηδενική τεχνογνωσία και εμπειρία στο διαδικτυακό στοίχημα. Όπως προβλέπεται οι συγκεκριμένες άδειες «καταργούνται μετά την πάροδο ενός μηνός από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου. πηγή Εχεις καποια λυση? Φίλε μου με βάση την παραπάνω παράθεση, δεν θα έπρεπε να έχεις κάποιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή εξαιτίας του επερχόμενου νόμου. Πιθανότητα κάποιο άλλο πρόβλημα να έχεις, Δοκίμασε να τους ρωτήσεις μέσω chat για το πρόβλημά σου. Ποτε αρχιζει? Αύριο Γ εθνική δίνει καμια εταιρία? Δεν νομίζω, είναι ερασιτεχνική. Ανέφερε μία ο newtech
newtech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Γ εθνική δίνει καμια εταιρία? Sportingbet.
thessalonik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 τους ρωτησα φιλε, επειδη εχα ζητησηει μονιμο αυτο-αποκλειμσο τωρα δεν μεπορω να ξαναπαιξω σε αυτους ποτε. Οποτε ποια αλλη εναλλακτικη υπαρχει?
newtech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 τους ρωτησα φιλε, επειδη εχα ζητησηει μονιμο αυτο-αποκλειμσο τωρα δεν μεπορω να ξαναπαιξω σε αυτους ποτε. Οποτε ποια αλλη εναλλακτικη υπαρχει? Δεν υπαρχει. Μονο αν κανεις λογαριασμο σε αλλο ατομο (ΥΠΑΡΚΤΟ γιατι θελουν ταυτοτητα κτλ). Αυτο οσο αφορα την 365 αλλιος μπορεις να κανεις λογικα σε οποια αλλη θελεις.
newtech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Για πες καμια αλλη αξιολογη... Δεν ξερω σε ποιες μπορεις να μπεις απο Ελλαδα.. αλλα δες τις παρακατω. 1)Unibet 2)Stoiximan 3)Expekt 4)Interwetten
thessalonik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικα και σε αυτες λογω απογοητευσης μετα απο μεγαλη χασουρ; ειχα ζητησει μονιμο αυτοαποκλεισμο.
newtech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικα και σε αυτες λογω απογοητευσης μετα απο μεγαλη χασουρ; ειχα ζητησει μονιμο αυτοαποκλεισμο. Τι να πω... τοτε δεν ξερω φιλε μου. Αν ζητησες ΜΟΝΙΜΟ κατι θα ηξερες.
SpirtouLisS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 εγω ξερω οτι με τα μυαλα που κρατανε στον ιδιωτικοποιημενο πλεον οπαπ σημερα το μεσημερι σε 2 προπατζιδικα που επισκεφτηκα στο ηρακλειο (ειμαι προληπτικος στο ενα παιζω τα στοιχηματα και στο αλλο βλεπω κανα ματσακι... ) σκοτωναν μυγιες τουλαχιστον με αλλα εκατονταδες μεσημερια σαββατου που εχω στη μνημη μου να συγκρινω η κινηση εχει κοψει πολυ κινο στο ενα επαιζαν 2 ατομα και στο αλλο 3 και μιλαμε για μεσημερι σαββατου ε...κρινοντας και απο εμενα το κλασσικο 5ευρω που εσκαγα στο κινο τα σαββατα και μονο πλεον τους το εκοψα γιατι δε μου περισσευουν να τα ριξω στο κουμαρι τους, και προτιμω να ακουμπω την ελπιδα μου για κανα ''τυχερο'' μισθο στο στοιχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα