Προς το περιεχόμενο

Asus VN247H ή LG 23EA63V ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20-30 μοιρες θα ειναι η γωνια οποτε καλα οχι καλα τα ips monitor τωρα δεν θα εχουν θεμα για τοσο μικρη γωνια.
Το 1ms δεν το καταλαβαινω στην οθονη προσωπικα (νομιζω- δλδ με την 5ms που εχω τωρα δεν εχω θεμα).
Οσο αναφορα την εικονα ε ναι θελω και καλη εικονα με ωραια χρωματα etc etc .

Ο μονος λογος που θα πηγενα στην asus ηταν τα bezel αλλα αφου ειναι ιδια ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τλκ αναθεόρησα ! Μαλλον θα παω σε μια οθονη 2560 καθος στην AMD τα Driver για Eyefinity ειναι πατατα με Crossfire και εχω σκοπο να παρω αλλη μια 7970 τωρα που της δινουν με το κοιλο.

Εχω ενα 300-αρι τωρα. Αν κερδισουμε με την ομαδα μας και σε 3 τουρνουα θα την τσεπωσω μεσα σεπτεμβριου αλλιος μεσα οκτωβρίου.

Το ματι μου επεσε σε αυτη:
LG 29EA93http://www.skroutz.gr/s/2885565/LG-29EA93.html

Επεξ/σία από Chaos KinG
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν αξίζει όταν παίρνεις με λίγα παραπάνω μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας...

Δημοσ.

καλά δεν νομίζω ότι το eyefinity της amd είναι πατάτα. Αυτή το έβγαλε πρώτη.

όπως και να το κάνουμε 3 οθόνες έχουν την ταλαιπωρία τους. Αυτή την 29" της LG την ζαχάρωνα κ εγώ!

Δημοσ.

Οτι ειναι καλυτερο απο το surround της nVIDIA ναι ειναι καλυτερο αλλα αν παω σε eyefinity θα θελω αλλη μια 7970 σιγουρα για να εχω καλα fps και με 2 καρτες σε eyefinity τα fps ειναι το ιδιο (λιγο καλυτερα) με αυτα που θα ειχες με μια καρτα σε eyefinity σε games (σε bench ειναι an other story) καθος τα καινουρια drivers δεν εχουν support για Frame Pacing σε eyefinity θα εχει και τεραστια drop στα fps.

Δημοσ.

Πάντως κοίτα να δεις πως εχουν τα πράγματα.

Αν πάρεις 3 LG 23EA63 η βάση τους δεν υποστηρίζει Pivot αν θεωρήσουμε οτι παίζεις fps θα πρέπει να πάρεις Βάση για vesa.

Αν πάρεις την 29ΕΑ93 εχει περίεργη ανάλυση και το οπτικό φαίνεται κάπως, σαν να εχεις τερματίσει το field of view ή σαν να βλέπεις απο πανοραμικό καθρέφτη.

Η 7970 πιστευω αντέχει 3 οθόνες το θέμα είναι αν τις αντέχεις εσυ, είναι λίγο ταλαιπωρία οι 3 οθόνες. Το μόνο θετικό που βρίσκω είναι οι μεγάλες αναλύσεις που μπορείς να πιάσεις οπότε το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.

Εχεις κάτσει μπροστά σε ενα τέτοιο setup ?

Αφου είσαι διατεθειμένος να δώσεις χρήματα για οθόνη εγω θα σου έλεγα να χτύπαγες μια 24" Dell ή για παιχνίδια καθαρά την BenQ 120Hz να εχεις μια όμορφη απεικόνιση και να γουστάρεις.

Αν εχεις για μονιτορ την 32' τηλεόραση αυτο είναι έκτρωμα λόγο ppi. Αν θέλεις και καλά μεγάλο μόνιτορ  πάρε 27' αλλά με ανάλυση 2560 x 1440. Οι μεγάλες ιντσες οταν μιλάμε για μονιτορ υπολογιστή θέλουν και μεγάλη ανάλυση επειδή κάθεσαι κοντά.

*edit : Οι μεγάλες αναλύσεις είναι ωραίες σε παιχνίδια αλλά εχουν και λίγο τα χάλια τους σε desktop απεικόνιση, μικρά εικονίδια κτλ.

Εγω πιστεύω οτι το καλύτερο μέγεθος για μονιτορ pc είναι ενα καλό 24αρι. Αν μπορείς να δώσεις λεφτά για ενα καλό 24αρι κάντο και θα το ευχαριστιέσαι σε ολες τις εφαρμογές. 

Δημοσ.

την 29ΕΑ93 την θεορω οκ καθος ειναι 2560 με 1080 οποτε αν βαλω και την 3D που ειναι 1920 με 1080 θα εχω μια αναλυση μεσα στο 4K που υποστιριζει η 7970 τωρα αν παω σε 3 χ 1920 ειναι ολιγον πανω απο 4K οποτε δεν επανερχετε το θεμα με την αποδωση των δυο καρτων σε eyefinity .

Δημοσ.

την 29ΕΑ93 την θεορω οκ καθος ειναι 2560 με 1080 οποτε αν βαλω και την 3D που ειναι 1920 με 1080 θα εχω μια αναλυση μεσα στο 4K που υποστιριζει η 7970 .

Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες.

Ή ανάλυση που έχει η 29ΕΑ είναι κατά κάποιον τρόπο η κινηματογραφική αναλογία του cinemascope 1:2.35

Δημοσ.

Σαν καρτα η 7970 υποστιριζει 4k οκ αλλα απο το να εχω 5780x1080 που θα σερνετε η μια καρτα καλυτερα πιστευω θα ηταν η μια 2560x1080 + αλλη μια 1920x1080 (αυτη που εχω δλδ) δλδ 4480χ1080 (+εχω την  2560x1080 για ταινιες ;) ) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...