Προς το περιεχόμενο

Asus VN247H ή LG 23EA63V ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν καρτα η 7970 υποστιριζει 4k οκ αλλα απο το να εχω 5780x1080 που θα σερνετε η μια καρτα καλυτερα πιστευω θα ηταν η μια 2560x1080 + αλλη μια 1920x1080 (αυτη που εχω δλδ) δλδ 4480χ1080 (+εχω την 2560x1080 για ταινιες ;) ) .

Δεν γίνονται αυτά που λες, κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά.

Δεν μπορείς να κολλήσεις δύο ή τρία μόνιτορ με διαφορετικές αναλύσεις κάι να κάνεις πρόσθεση έναν από τους δυο άξονες !

Όχι η πρόσθεση που σκέφτεσαι ισχύει όταν τρέχουμε τα μόνιτορ σαν ένα.

Δλδ αν έπαιρνες 3 οθόνες 23ΕΑ και τις έβαζες οριζόντια θα είχες μια ανάλυση 5760x1080* ενώ αν τις έβαζες κάθετα κάτι που προτιμώ θα είχες μια ανάλυση

3240x1920* μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις κοιτάς τι θα σηκώσει η κάρτα σου.(Αλλά και πάλι αν τις τρέχεις σαν μια οθόνη)

Με αυτό που πας να κάνεις θα τρέχεις μια ανάλυση στην μια οθόνη και μια άλλη στην άλλη οθόνη. Καμία σχέση με 4Κ

Ελπίζω να κατάλαβες ποιο είναι το σκεπτικό,!

Με αλλά λόγια μπορείς να βάλεις και 10 μόνιτορ να τρέχει η κάρτα σου αρκεί να είναι mirror (έτσι το λέει? ξέχασα! )

*Σε κανένα απο τα παραπάνω setup με τον οποιοδήποτε τρόπο δεν εχεις 4Κ

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τη θες να πεις

Δεν μπορείς να κολλήσεις δύο ή τρία μόνιτορ με διαφορετικές αναλύσεις κάι να κάνεις πρόσθεση έναν από τους δυο άξονες !

αφου οριζοντια θα ειναι και οι 2 οθονες γιατι δεν μπορω να προσθεσω τις αναλύσεις στον ενα αξονα ? αφου ο αλλος αξονας δεν αλλαζει 1080p ειναι και στα 2 monitor . (προφανος και θα ειναι μια αναλυση και στα 2 monitor δεν θελω mirror )

Εδω πχ ο τυπος τρεχει 3 οθονες και δεν εχουν κανενα αξονα ιδιο σε eyefinity (αυτο ελεγες οτι δεν γινινετε ? :? ).

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τη θες να πεις

αφου οριζοντια θα ειναι και οι 2 οθονες γιατι δεν μπορω να προσθεσω τις αναλύσεις στον ενα αξονα ? αφου ο αλλος αξονας δεν αλλαζει 1080p ειναι και στα 2 monitor . (προφανος και θα ειναι μια αναλυση και στα 2 monitor δεν θελω mirror )

Εδω πχ ο τυπος τρεχει 3 οθονες και δεν εχουν κανενα αξονα ιδιο σε eyefinity (αυτο ελεγες οτι δεν γινινετε ? :? ).

Σε αυτο το έκτρωμα που βλέπεις η ανάλυση είναι μια και εχει πάρει την ανάλυση του μικρότερου μόνιτορ δεν εχει γίνει προσθετική ανάλυση. δεν τρέχει πχ 3150x1050.

Τρέχει 1024x1280 σε ολα τα μονιτορ .

Σε  extended μπορείς να κρατήσεις τις αναλύσεις τις κάθε οθόνης.

Αν εχεις ομως διαφορετικές αναλύσεις δεν μπορείς να τρέξεις eyefinity και να γίνει προσθετική ανάλυση.

παρατήρησε πόσο πιξέλιασμα πέφτει στο αριστερό μονιτορ που είναι εκτός native ανάλυσης.Οπως επίσης και στο μεσαίο μόνιτορ τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα αλλά παραμορφωμένα.

Τρέξε πχ ενα παιχνίδι με ανάλυση 1024x1280 σε μονιτορ με native ανάλυση 1920x1080 για να καταλάβεις για τι χάλι μιλάμε.

Πες μου με ποιον τρόπο εκτος απο extended θα τρέξεις κάτι εδω και θα βγει όμορφο αποτέλεσμα !

post-97830-0-96652000-1378818783_thumb.png

post-97830-0-67906400-1378818793_thumb.png

post-97830-0-77251500-1378819591_thumb.png

Τα παραπάνω μεγέθη είναι υπο κλίμακα αλλά σωστά ως προς την αναλογία τους.

Τις διαστάσεις τις εχω πάρει απο το επίσημο site του κατασκευαστή

Δημοσ.

Το 1ο ειχα σκοπο να κανω με 23αρα [ή να τσιμπισω μια 27αρα και να δωσω την 3D] (1920x1080p ) και 29αρα (2560x1080p) .

Δημοσ.

Οποιο θέλεις μπορείς να κάνεις αλλά οχι σαν ενα μονιτορ.

Δεν θα μπορεις δλδ με το πρώτο σκίτσο να πάρεις μια ανάλυση (31xx)x(1080)

Εγω σου είπα στα προηγούμενα μηνύματά μου την άποψή μου. Η χρυσή τομή είναι μια καλή 23" ή 24" απο εκει και πέρα αν θέλεις μεγάλες ιντσες θα πας σε 27 αλλά με ανάλυση 2560x1440.

Η 32" που εχεις δεν κάνει για μόνιτορ υπολογιστή. Μπορείς να παίζεις μια χαρά ποδοσφαιράκια ή ραλάκια ή τελος πάντως σπορ παιχνίδια αλλά ως εκει. Ουτε browser ουτε Office ουτε fps ουτε τίποτα. Δεν κάνει για άμεση επαφή.

Το μήνυμα βασικά το ξεκίνησες για 3 μονιτορ ιδια είτε lg είτε Asus. Καλό είναι που αλλάζεις γνώμη γιατι το eyefinity λίγες φορές θα το ευχαριστηθείς.

Πάρε ενα καλό μονιτορ αφου εχεις σκοπό να δώσεις την 500άρα και κράτα την 32" για τηλεόραση ή ταινίες.

*Την 32" τηλεόραση μην την πουλήσεις, για να καταφέρεις να την πουλήσεις θα πρέπει να την σκοτώσεις και είναι κρίμα. Δυστυχώς στις αγοροπωλησίες των μεταχειρισμένων οι τηλεοράσεις εχουν πολύ χαμηλές μετοχές !!

Δημοσ.

Τι με εχεις και φτιάχνω σχηματάκια με 32" γμτ !!!

Πρέπει να σε μπέρδεψα με κάποιον άλλον !

Τέσπα και πάλι δεν γίνεται αυτο που σκεφτόσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ok, καταλαβα τη λες. θα δω πως ειναι τα οικονομικα μου αν μπορω να παρω αλλη μια 7970 θα παω σε 3 monitor ( http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html ) ιδια οπως ειπα αρχικα (χλωμο να εχω και για 7970 εγκαιρος καθος 9XXX is coming to town soon).

Αλλιος μια 2560x1440 λογικα την Asus( http://www.skroutz.gr/s/2387993/Asus-PB278Q.html) η καμια αλλη IPS με καλω stand αν βρω.

*Να πω την αληθεια και την http://www.skroutz.gr/s/2885565/LG-29EA93.html ολο την κοιταω γιατι βλεπω ταινιες και σηρες στο Pc αρκετα (πολυ).

Εσυ αν επαιζες games (πιο πολυ rpg,rts και που και που fps) και εβλεπες ταινιες και σηρες πολυ φαση 1-2 episodes καθε μερα και 2-3 ταινιες καθε week. Ποια επιλογη θα εκανες ? (προφανος οχι την 1η :D )

*Ολα 1080p ειναι γι αυτο κοιταω την LG 2560x1080 και δεν νομιζω ποτε να παμε σε 1440 format. Aμεσος λογικα θα εχουμε την μεταβαση σε 4K.

**thanks παντος venumis  για τις απαντησεις you are helping a lot ^_^ .

Δημοσ.

Έχεις κολλήσει ότι η 7970 δεν θα αντέξει!

Όταν με το καλό σεταρεις σε αυτό που θα καταλήξεις βλέπεις. Και μην το δεις βάση πόσα frames πιάνεις,μην βάλεις καθόλου fraps απλά αν είναι ομαλό.

Δώσε μου την 7970 και πάρε τις δυο 660 που έχω (πιάνουν σε δύναμη μια 780) :-)

Κοίτα εδώ τι κάνει μια 5870 ή αντίστοιχη με την δικιά σου, δυο γενιές πίσω παρακαλώ !!

Για τα υπόλοιπα θα σου πω πιο μετά..

Δημοσ.

Λοιπον με πισατε θα παω στα 3 monitor και ο θεος βοηθος :P με τα fps :D . Τελος ή μεσα οκτωμβριου θα τα παρω και θα βαλω και μια photo εδω ^_^ .

Δημοσ.

Μας τα έκανες τσουρέκια με τα κορεάτικα xstar αλλά δεν μας εξηγείς και τι είναι!

Βάλε κανένα λινκ ρε άνθρωπε :-)

edit : Άσε το έψαξα. Λοιπόν το μόνιτορ το τσιμπαγα μόνο και μόνο από το wallpaper!

post-97830-0-25705500-1378916385_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...