ababapanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 καλησπερα. Επειδη θα αγορασω ενα καλο ψυγειο για το σπιτι ηθελα να ρωτησω αν αξιζει η συγκεκριμενη λειτουργεια. Η αξιζει καλυτερα η αγορα ξεχωριστης παγομηχανης οπως αυτης http://www.electroshop.gr/p7401/c457/μικροσυσκευές/παγομηχανές/παγομηχανή-ισχύος-150w-clatronic-ewb-3281 με τιμη περιπου στα 150 ευρω που μπορει να παραγει περιπου 12 παγακια καθε 12 λεπτα? Σε οσους εχετε ψυγεια με αυτην την λειτουργεια, ποση ωρα κανει να παραγει τα παγακια και ποσα?
bilakos10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 150 ευρώ για να έχω άμεσα παγάκια; Καλύτερα να πίνω κάτουρο! Υ.Σ Βάλε εκεί 5-6 παγοθήκες στην κατάψυξη και είσαι κομπλές. 3
ababapanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ειναι και αυτο μια αποψη, θα παρακαλουσα γνωμες απο κατοχους τετοιων ψυγειων με αυτην την λειτουργεια και κατα ποσο αξιζουν. 1
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ειναι και αυτο μια αποψη, θα παρακαλουσα γνωμες απο κατοχους τετοιων ψυγειων με αυτην την λειτουργεια και κατα ποσο αξιζουν. Εχω δουλεψει τετοιο ψυγειο στο παρελθον ποιο πολυ θα σε βολεψει το ψυγειο δεν το συζηταμε καν.οΤωρα για τη συχνοτητα πανω κατω 10-20 παγακια ανα μισαωρο εβγαζε, και ηταν και απο τα φτηνα,οποτε πας αναλογα τις αναγκες σου και τα χρηματα που θες να δωσεις.
gigisoni Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Παντως να ξέρεις, στο παγάκι αυτό που μετράει είναι το μέγεθος, ο όγκος του, και όχι η ποσότητα. Καλύτερα να έχεις ένα παγάκι πολύ χοντρό, παρά 10 μικρά. Γιατί τα μικρά θα λιώσουν πολύ πιο γρήγορα, οπότε το ποτό θα ζεσταθεί πολύ γρηγορότερα. Ενώ με το μεγάλο παγάκι θα μείνει περισσότερο χρόνο κρύο. Οπότε αν σκοπεύεις να την αγοράσεις την μηχανή, να δεις το μέγεθος που βγάζει τα παγάκια. Αν είναι μικρά ή μέτρια, δεν αξίζει τα λεφτά της. Τα παγάκια που έβγαζε το ψυγείο που έχω δει και χρησιμοποιήσει, ήταν μικρά. Στην κατάψυξη έβαζα παγοκύστες, δεν το χρησιμοποιούσα. Έχω δουλέψει και επαγγελματικό, τεράστιο, που έβγαζε παγάκια, και αυτά από τα μικρά ήταν και έλιωναν γρήγορα. 1
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ψυγείο που βγάζει παγάκια βολεύει πάρα πολύ. Την παγομηχανή την θεωρώ too much για οικιακή χρήση.
ababapanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ψυγείο που βγάζει παγάκια βολεύει πάρα πολύ. Την παγομηχανή την θεωρώ too much για οικιακή χρήση. και εγω αυτο πιστευω. και μεχρι τωρα εχω καταλυξει σε αυτο το ψυγειο.... http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/fridges/side-by-side-fridges/124824-lg-gsp545pvqv Ακομα ομως δεν εχω βρει τι μεγεθος παγακια βγαζει. η παγομηχανη γραφει οτι βγαζει 3 μεγεθη, μεγαλα , μεσαια και μικρα, το ψυγειο γραφη οτι βγαζει και θρυματισμενο παγο ομως
kambog Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλό είναι εγώ βέβαια έχω το samsung και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάντως τα παγάκια με βολεύουν πολύ. Το πορτάκι είναι ένα άχρηστο πράγμα να ξέρεις εγώ ποτέ δεν το χρησιμοποίησα τζάμπα λεφτά εξτρά είναι.
ababapanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Απο θόρυβο πως παει το Samsung? γιατί έχω ένα σχετικά παλιό ψυγείο Samsung και με έχει τρελαίνει ο θόρυβος απο το μοτέρ του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα