Προς το περιεχόμενο

[3g usb dongle] MODECOM MC-3GHS21 27.90€ @e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα. Βρήκα αυτό. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.210790&sid=1

Ξέρει κανείς αν το αναγνωρίζει το andoid 4.1; Ώστε να έχω 3g χωρίς να αγοράζω mifi;

Drivers για android λέει....

Με 39€ παίρνεις MiFi από Ελλάδα.

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Mobile-Wi-Fi-R206

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζουμε εάν το προαναφερθέν Mi-Fi της vodafone είναι κλειδωμένο σε αυτήν ή μπορεί να δεχθεί sim από άλλη εταιρεία;

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζουμε εάν το προαναφερθέν Mi-Fi της vodafone είναι κλειδωμένο σε αυτήν ή μπορεί να δεχθεί sim από άλλη εταιρεία;

Αυτό είναι μια καλή ερώτηση. Πέρα από αυτό, το στικάκι, αν λειτουργεί είναι και αυτό μια καλή λύση. Ξέρει κανείς να πει;

Δημοσ.

Μέχρι τώρα όλα τα branded ελληνικά mifis - usb 3g dongles (cosmote, voda, wind) ήταν ξεκλείδωτα, δε νομίζω να άλλαξε κάτι τώρα.

Δημοσ.

Δεν παίζει σε android όμως. Οπότε άκυρη αυτή η λύση για τάμπλετ που δεν έχει 3g sim slot(γιαυτό και ψάχνουμε android dongle ή mifi)

Μέχρι τώρα όλα τα branded ελληνικά mifis - usb 3g dongles (cosmote, voda, wind) ήταν ξεκλείδωτα, δε νομίζω να άλλαξε κάτι τώρα.

Tι να πω. Πρέπει να μας πει κάποιος αν το συγκεκριμένο mifi vodafone παίρνει cosmote. Κάποιος που να το δοκίμασε.

Ή το 3g dongle που έβαλα εγώ.

Δημοσ.

Σε ταβλετ με android 4.0 και 4.1 μια Χαρά δουλεψε ενα USB Της wind (με σιμ Vodafone) .βεβαια με την βοηθεια ενος προγραμματος(με το PPP widget αν θυμαμαι καλα).

Δημοσ.

Πάντως δεν σημαίνει επειδή δούλεψε σε ενα tablet με 4.1 οτι θα δουλέψει και σε άλλο,είναι θέμα kernel και αν εχει τους drivers για το συγκεκριμένο dongle

• Like 1
Δημοσ.

+1 για το mifi... Απο τα πιο μαματα gadgetoμαραφετια που εχω παρει ever... Ασε τα στικάκια, ειναι για κλαματα, αν θες σου δίνω ενα εχω 3 κουβαδες απο δαυτα... :P

Δημοσ.

Μια χαρά παίζουν τα στικάκια σε windows. 0 προβλήματα. Το συγκεκριμένο mifi είναι vodafone, ξέρουμε αν είναι ξεκλείδωτο για cosmote;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...