Προς το περιεχόμενο
  • 0
Συνδεθείτε  
NikosTsolakos

Slider error#

Ερώτηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω ενα "Blog" ας το πουμε στο blogspot και εχω ενα πρόβλημα στο template!
τα sliders δεν δουλεύουν και δεν εχω πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτο!
Οριστε δειτε το λινκ http://bloggertest1997.blogspot.gr/

( αυτο το blog το εχω τσαμπα για να φτιαχνω τα templates! ) 
το theme εχει αυτον τον κώδικα για το slider 
 

<script class='carosc'>
   document.write("<script src=\"/feeds/posts/default/-/"+footer_slider+"?max-results="+numpostsc+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentpostscaro\" ><\/script>");
  </script>

Help οσοι γνωρίζεται 

Επεξ/σία από NikosTsolakos

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

Καλημέρα.

Το ότι δε σου εμφανίζεται περιεχόμενο είναι γιατί όταν ρωτάς το API  το ρωτάς λάθος πράγματα και έτσι σου εμφανίζει κενό.

<script src="/feeds/posts/default/-/Relationships?max-results=3&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentposts1"></script>

Αν δείς το ρωτάς για άρθρα με tag Relationships. Αν το αλλάξεις και βάλεις τα δικά σου tag θα είσαι μια χαρά.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0
<script class='carosc'>
                        document.write("<</script><script src="http://bloggertest1997.blogspot.gr/feeds/posts/default/-/Relationships?max-results=3&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentposts1"></script>

φιλε μου οριστε ετσι το έβαλα αλλά πάλι τίποτα

 

καλημερα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

 

<script class='carosc'>
                        document.write("<</script><script src="http://bloggertest1997.blogspot.gr/feeds/posts/default/-/Relationships?max-results=3&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentposts1"></script>

φιλε μου οριστε ετσι το έβαλα αλλά πάλι τίποτα

 

καλημερα

 

 

Μα και πάλι δεν έβαλες tag και επίσης δεν άλλαξες το κώδικα εκεί που έπρεπε.: default/-/Relationships

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

Φυσικά και δεν έγινε αφού πήγες και απλά αφαίρεσες το tag χωρίς να προμηθεύσεις το API  με κάποια μεταβλητή.

Δηλαδή :

<script src="/feeds/posts/default/-/?max-results=3&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentposts1"></script>

Δεν υπάρχει η μεταβλητή tag.

Για δοκίμασε αυτό.

<script src="/feeds/posts/default/-/επιστιμι?max-results=3&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentposts1"></script>

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

αγορινα εφτιαξε με αυτο που μου έδωσες!
αλλα εγω δεν θελω να βγαζει μονο το σιγκεκριμενο tag!
αμα γραψω εκει
 

/feeds/posts/default/

θα κανει τιποτα?
αμα γνωρίζεις τιποτα πες μου! 

 

ααα και αγορινα δες μια πως ειναι το κανονικο το template
http://www.spicytricks.com/?visit=http://demospicemag-spicytricks.blogspot.com/

αμα θες help να φτιαξω το μικρο αριστερό slider 
και το κατο!
Ευχαριστώ που ασχολήθηκες αγορίνα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

αγορινα εφτιαξε με αυτο που μου έδωσες!

αλλα εγω δεν θελω να βγαζει μονο το σιγκεκριμενο tag!

αμα γραψω εκει

 

/feeds/posts/default/

θα κανει τιποτα?

αμα γνωρίζεις τιποτα πες μου! 

 

ααα και αγορινα δες μια πως ειναι το κανονικο το template

http://www.spicytricks.com/?visit=http://demospicemag-spicytricks.blogspot.com/

αμα θες help να φτιαξω το μικρο αριστερό slider 

και το κατο!

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες αγορίνα

 

Περισσότερα μπορείς να δείς εδώ.

https://support.google.com/blogger/answer/97933?hl=en

 

Απ'ότι διάβασα έτσι εμφανίζεις όλα τα ποστ.

 

Το κάτω αριστερό slide έχει το ίδιο θέμα με το πάνω. Πρέπει να του ορίσεις πια tag να ψάχνει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

οκ thank you a lot



ααααα συγνώμη κατι τελευταίο !
πως να το κανω resize ολο?
εκανα resize αλλα μονο το css menu οχι το κατο

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

τι εννοείς resize? Λογικά αυτόματα πρέπει να σου προσαρμόζει κείμενο και φωτογραφίες, όπως κάνει και στο demo site.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

οχι ολο το template να το κανουμε λιγο πιο μικρο

 

Κοίτα αυτό είναι με κώδικα css θα πρέπει να πας σε όλα τα attributes και να ορίσεις μικρότερο width.

 

πχ για το main content 

.container, .navbar-static-top .container, .navbar-fixed-top .container, .navbar-fixed-bottom .container {
width: 1000px;
}

Με την ίδια λογική πας και προσαρμόζεις όλα τα element που θες. 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
Συνδεθείτε  
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.